Įkraunama...
Įkraunama...

Knygelės vaikams

mums cia rodytas peliukas lukas labiausiai tinka ir patinka. pirmieji zodeliai su Luku ismokti, dabar mokomes skaicius ir spalvas. o Luko pasakeliu knygeles labai pamokancios, bet pvz. ta kur Lukas neklauso mamos, mums atvirksciai sureagavo. kad ir kaip stengiuosi pabrezti kad negraziai peliukas elgiasi, maze ji megdzioja ir galvoja matyt ka faina taip elgtis biggrin.gif , tai kuriam laikui padejom i lentyna...
Atsakyti
Pas mus dabar mylimiausios knygelės yra dvi: Vytės Nemunėlio "Meškiukas Rudnosiukas" ir "Du gaideliai". Pirmąją skaitau aš, o ji vis klauso ausis ištempusi, o antrąją kartu sudainuojam rolleyes.gif
Atsakyti
Zirniukas.2008.Nr.6.LT.pdf

user posted image

parsisiusti
Zirniukas.2008.Nr.6.LT.pdf - 54.5 Mb

Papildyta:
Nykstukas.2008.Nr.6.LT.pdf

user posted image

parsisiusti

Nykstukas.2008.Nr.6.LT.pdf - 20.2 Mb
Atsakyti
Mūsų dukrytei patinka knygutės, kuriose yra ką pačiupinėti. Pvz. turim vieną knygelę, kurioje pripiešta žaislų. Meškiukas padaryta iš tikro kailiuko. Na ir čiupinėja jį visaip. Plaukų šepetys padarytas iš šiurkščios medžiagos, o prausimosi kempinė, kaip tikra kempinė. Dar patinka knygelės, kurias atidarai ir iššoka paveiksliukai. pvz. "Coliukė" ar "Sniego Karalienė".
Papildyta:
QUOTE(Oksyte @ 2008 04 21, 18:42)
Na stai kaip smagu kad tema atgyjo biggrin.gif .
Pabandziau surasti tas knygutes, apie kurias mama333 snekejo, kad butu lengviau „susigaudyti“ knigyne  mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Kai gims leliukas, butinai nupirksiu, tegul dukryte mazajai „skaito“ .

mama333, Aciu!  4u.gif

Va, apie šitas knygutes aš ir kalbėjau. Labai geros. Mes nuo pusės metukų jas jau skaitom biggrin.gif
Atsakyti
50 piesinuku spalvinimui

user posted image

parsisiusti

50paveiksliuku spalvinimui - 9.7 Mb
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine: 10 vasario 2009 - 11:02
Labas vakaras,

Reikia man jusu pagalbos smile.gif . Mano drauges mergytei tuoj bus metukai. Tai as noreciau padovanoti grazia knygute apie gyvunus. Gal kas galetume parekomenduoti kokia?

O taip pat ieskau savo mazui knygos, kurioje butu eilerastuku, trumpu pasakeliu, patarliu, misliu ir pan? Mano sesuo, prisimenu, gavo knyga, kuri, jei neklystu, vadinasi ''Jums, mazieji'' ar pan. Tai as noreciau kazka panasaus isigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gvazdikelis @ 2009 02 12, 01:53)
Labas vakaras,

Reikia man jusu pagalbos smile.gif . Mano drauges mergytei tuoj bus metukai. Tai as noreciau padovanoti grazia knygute apie gyvunus. Gal kas galetume parekomenduoti kokia?

O taip pat ieskau savo mazui knygos, kurioje butu eilerastuku, trumpu pasakeliu, patarliu, misliu ir pan? Mano sesuo, prisimenu, gavo knyga, kuri, jei neklystu, vadinasi ''Jums, mazieji'' ar pan. Tai as noreciau kazka panasaus isigyti smile.gif

Mažiems apie gyvūnus yra minkštų knygučių serija - "Avelė Garbanė", "Karvutė Mūkė", "Arkliukas Sartukas", "Paršelis Kriuksis", "bendram išsilavinimui" - "Pirmieji žodžiai", "Mano pasaulis", vėliau - "Mažiesiems apie profesijas", "Mažiesiems apie istoriją".
O jei norisi trumpų pasakojimų - tai yra "365 pasakos, pasakojimai ir eilėraštukai", o palaipsniui ilgėjantys "1000 pasakojimų".
Atsakyti
Musu labai mylimos, pacios geriausios, - knygos su langais, Triusio namas ir Triusio ukis. Vaikui labai idomu, kad atsivercia langai, labai grazus aiskus ir gana stambus paveiksliukai... Vaikas susipazista su daiktais ir gyvuneliais, kurie "privalomi" zinoti, sutinkami kasdienej aplinkoj... Labai labai rekomenduoju, mums jos nepakeiciamos. smile.gif
Atsakyti
Mike.Pukuotukas.2009.Nr.1.LT

user posted image

Metai: 2009
Kalba: Lietuvių
Formatas: *.pdf
Puslapių: 24

Siužetas: “Mikė Pūkuotukas” – lavinantis žurnalas ikimokyklinukams ir pradinių klasių moksleiviukams. Kartu su visiems gerai pažįstamu meškiuku Mike ir kitais Šimtamylės girios gyventojais vaikučiai mokysis raidelių, skaityti, skaičiuoti, spręs užduotėles ir spalvins paveikslėlius. Išeina kartą per mėnesį, visada su dovanėle-žaisliuku. Disney.

Parsisiusti-Mike.Pukuotukas.2009.Nr.1.LT.pdf - 40.3 Mb

Papildyta:

Aš mokausi 3 (2005 LT)

user posted image

Ši ugdymo priemonė skirta padėti vaikams pasirengti mokyklai. Komplektą sudaro 4 pratybų sąsiuviniai, numatyti kiekvienam metų ketvirčiui.

Nagrinėdami matematikos temas, vaikai susipažįsta su skaičiais, išmoksta lyginti, sudėti ir atimti. Kalbos temos skirtos skaitymo ir rašymo įgūdžiams lavinti. Socialinės temos padės vaikams įgyti supratimą apie tai, kas vyksta gamtoje ir žmonių gyvenime. Savaitei skiriama viena socialinė tema ir po du lapus kalbos ir matematikos užduočių.

As.mokausi.3.2005.pdf - 11.2 Mb
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine: 25 kovo 2009 - 09:44
O mes lankomes bibliotekoje ir is ten skaitom,aisku turim ir savu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine @ 2009 01 19, 11:36)
Zirniukas.2008.Nr.6.LT.pdf
parsisiusti
Zirniukas.2008.Nr.6.LT.pdf - 54.5 Mb

Papildyta:
Nykstukas.2008.Nr.6.LT.pdf
parsisiusti

Nykstukas.2008.Nr.6.LT.pdf - 20.2 Mb

QUOTE(ausrine @ 2009 03 25, 10:42)
Mike.Pukuotukas.2009.Nr.1.LT
Siužetas: “Mikė Pūkuotukas” – lavinantis žurnalas ikimokyklinukams ir pradinių klasių moksleiviukams. Kartu su visiems gerai pažįstamu meškiuku Mike ir kitais Šimtamylės girios gyventojais vaikučiai mokysis raidelių, skaityti, skaičiuoti, spręs užduotėles ir spalvins paveikslėlius. Išeina kartą per mėnesį, visada su dovanėle-žaisliuku. Disney.

Parsisiusti-Mike.Pukuotukas.2009.Nr.1.LT.pdf - 40.3 Mb

As.mokausi.3.2005.pdf - 11.2 Mb

Aciu uz knygutes 4u.gif thumbup.gif

Ikeliu ir as pora knygeliu, kas negali nusipirkti, isties puikios sitos mirksiukas.gif
Prancuzu pasakos
http://www.2shared.c...zu1pasakos.html
Graziausios lietuviu pasakos
http://www.2shared.c...viupasakos.html

Atsakyti
Mes labai megstam knygutes su lipdukais. Turim ju kokias 10. Ir beje logopedai jas labai rekomenduoja, nes labai praturtina vaiku zodyna (vaikai gerai isimena ta zodi, kuri atstoja lipdukas).
Atsakyti