Įkraunama...
Įkraunama...

Knygelės vaikams

QUOTE(LIUKA* @ 2008 02 19, 16:15)
O kada? Litexpo? ax.gif

Litexpo, Vasario 21-24d.
Atsakyti
QUOTE(mua @ 2008 02 20, 21:02)
Litexpo, Vasario 21-24d.

4u.gif aciu, butinai nuvazuosime..
Atsakyti
QUOTE(LIUKA* @ 2008 02 20, 21:57)
4u.gif aciu, butinai nuvazuosime..

ir butinai uzeikit i vaiku kurybine studija ''Tu gali sukurti knyga'' mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
maniske taip pat labai didele skaitove, kokiu tik knyguciu pas mus nera doh.gif pacios pirmosios tai sukramtytos ar sulankstytos, bet dabar jau nebesielgia taip. Jai taip pat labiausiai patiko "Mokausi su Peliuku Luku" knygutes thumbup.gif Antraja knygute is nurodytu dar metuku nebuvo jau rodziau, nes ten visokiu idomiu pavirsiu buvo.
Buvau knygu mugeje, tai pripirkau visokiausiu knyguciu savo skaitovei, o mano teta nupirko "Gero elgesio" knygute lyg tais, tai ten visokiu trumpu eilerastuku yra ir paveiksleliai labai grazus. Taip pat nupirkau "priesingybiu" knygele, ten dar lopineliai atsivercia ir ten kas nors pavaizduota, tik kazin ar tu popieriaus lapeliu nenuplesys g.gif Ar dar kas nors buvot knygu mugej? kokiu knyguciu pririnkot savo maziesiems?
Atsakyti
QUOTE(mama333 @ 2008 02 16, 22:57)
mano patirtis bigsmile.gif paskaičiau šią temelę ir nupirkau (iš serijos liečiu ir mokausi)" šiandien mokausi su peliuku luku" biggrin.gif tai mano mažyliui labai patiko žaidžia jau kelinta diena ir svarbiausia nesukramto thumbup.gif  dar užsisakiau tos pačios serijos apie gyvūnus lotuliukas.gif ,o nupirkus mažylio bibliotekėlę (12 knygučių apie spalvas,formas,gyvūnus ir t.t) likau  verysad.gif nusivylusi nes sukramte per 15min(nors lapai stori g.gif )

Mes taip pat turim dvi knygeles tik apie gyvunus niekur nerandam.O kur jus uzsisaket?Gal internete?
Atsakyti
Mano dukrelei labai patinka skaityt, vis praso "Dal pasaka...." wub.gif Bet mes turime pasaku knygele kur pasakeles tokios ilgos, nelabai ji islaukia kol as paskaitau visa lapa doh.gif (nors stengiuos kuo israiskingiau lotuliukas.gif )
Kokias pasaku knygeles , mamytes, rekomenduotumete isigyti 2 m. mergytei, kad islaikytu demesi kol perskaityciaau teksta?????
Labai is anksto aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai gera knygute vaikams iki 5 metuku " Jums mazieji",labai sena knygute bet thumbup.gif ,daug ivairiu autoriu eilerastuku ,pasakeliu. Dukrai ypac patiko eilerastukai,jie tokie lengvi ir vaikuciam puikiai suprantami 4u.gif
Papildyta:
va vienas toks -
As darzely pats maziausias,
Tai saldziausias valgau kriausias........
Atsakyti
QUOTE(Nordex @ 2008 02 28, 17:02)
Mano dukrelei labai patinka skaityt, vis praso "Dal pasaka...."  wub.gif Bet mes turime pasaku knygele kur pasakeles tokios ilgos, nelabai ji islaukia kol as paskaitau visa lapa  doh.gif (nors stengiuos kuo israiskingiau  lotuliukas.gif )
Kokias pasaku knygeles , mamytes, rekomenduotumete isigyti 2 m. mergytei, kad islaikytu demesi kol perskaityciaau teksta?????
Labai is anksto aciu  drinks_cheers.gif

Yra isleistos pasaku knyguciu serija - knyguteje viena pasaka. Labai spalvingos, daug iliustraciju ir neilgos. Maximose t.p. yra pirkti tongue.gif Katinelis ir gaidelis, Pagrandukas, Isejo tevelis i miska, Pupa ir kt.
Atsakyti
QUOTE(Nordex @ 2008 02 28, 17:02)
Mano dukrelei labai patinka skaityt, vis praso "Dal pasaka...."  wub.gif Bet mes turime pasaku knygele kur pasakeles tokios ilgos, nelabai ji islaukia kol as paskaitau visa lapa  doh.gif (nors stengiuos kuo israiskingiau  lotuliukas.gif )
Labai is anksto aciu  drinks_cheers.gif

Mano mergytei dabar 3 metai, bet skaitau jau senai Birutės Lenkytės knygeles, turim tris knygeles apie pelytes, jau mintinai moka ir žino kas bus toliau, bet nenusibosta, paskaityk čia daug yra knygelių

http://www.vaikam.lt...ks&with=baltpel
Atsakyti
mano suneliu patinka knigutes su garsais,ju nemazai turim.. thumbup.gif
Atsakyti
Nupirkau savo vyresnėliui abi Pažinimo paveikslyno dalis wub.gif thumbup.gif Labai jam patinka. Rekomenduoju - daug daug pavaiksliukų, didelis formatas, patvari wub.gif

O šiaip turim labai linksmą knygutę apie Mamulę Mū. Jumoristinė tokia, jam labai patinka.

Turim daug daug knygučių. Skaitom pagal nuotaiką. Kai kurios labai mėgiamos, kai kurios dar laukia savo eilės. blush2.gif

Atsakyti
Maniškei jau 1.5 metukai ir labai mėgsta knygeles ir ne tik. Pas mus namuose tam reikalui eina į darbą žurnalai, mano knygos ir net sąsiuviniai. Kartais nesuprantu ką ji ten mato. Gali knygoje ir nebūti paveksliukų tačiau vistiek ją vartys ir bandys pakomentuoti.
Na o dėl draskymų būna visko. Kartais kurę ir šiek tiek paplėšo.
Atsakyti