Įkraunama...
Įkraunama...

Pastojimas, kai spermos kokybė labai prasta

QUOTE(Bountyyy @ 2011 09 13, 18:49)
Mergaites, nenoriu kistis, bet vyrai turetu mastyti ka ir kiek geria...negalima visko plakt i viena, juolab kad Profertil sudetis ta pati kaip ir Tribulus... (tiksliai nepamenu pavadinimo to kito preparato) tik kad tas tribulus daug efektyvesnis jame daugiau to [I]tribulus augalo kuris cia ir suvaidina lemiama vaidmeni...tiesa, kam suvaidina o kam ir ne... (aisku nera cinko ir kitu vitaminu, kuriu yra profertil, bet juk viska galima atskirai nusipirkt, ir dozes geresnes ir zyyymiai pigiau..... mano vyras gere... bet deje... siaip jis gere ji dar ir del sporto, ne tik spermos kokybei gerint, bet pirrmiausia si zolele duoda daug energijos, tai nenuostabu kad jusu vyrai nei miega nei ramiai elgiasi, juk virsija doze... wink.gif negalima taip dubliuotai gerti kuriu poveikis tas pats, vat ir sirdziai tai ne i nauda, o nakciai isvis tokiu vitaminu nepatartina gert, tikrai nepades uzmigti... dar pamenu kad kazkiek pagerus menesiu reikia pertrauka daryt... Sekmes jums! wink.gif

Profertil tai vitaminu, antioksidantu, energetiku misinys o tribulus yra zole kuri skatina testosterono gamyba. o testosteronas tai vyrisko agresyvumo pagrindas, taip kad nieko keisto
nematau priezasciu del ko ju profertil ir tribulus nebutu galima gerti. kaip tik vienas kita papildo: cinkas ir tribulus labai gera pora, skatina spermotegenoze...
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2011 09 11, 20:57)
Mūsų padėtis buvo labai prasta:
vyro turtas A 0 proc. (visada)
B 10 proc.
C 10 proc.
D 80 proc.
Diagnozė - Oligoastenoteratospermija
man (kaip gimdymo metu paaiškėjo (darė cezario pj.) buvo endometriozė išvešėjus  doh.gif

atlikom 6 IUI, po 3 IUI užkibo, bet nesivystė.

PASTABA: IUI nėra dirbtinis apvaisinimas -tai pagalbinis būdas, kai paruošta sperma sušvirkščiama į gimdą, o toliau viskas vyksta natūraliai - arba apsivaisina arba ne.

Prieš 6 IUI gydėmės kompleksiškai:

vitaminai profertil, speman
jokių pirčių,
sveikesnis gyvenimo būdas, mažiau alkoholio
AKUPUNKTŪRA  - lankėm abu sąžiningai 9 mėnesius

sperma pagerėjo - natūraliai atsirado jau A 9 proc.  bigsmile.gif

to pasėkoje pasidarėm 6-tą IUI ir MUMS PAVYKO  thumbup.gif  auginam gražuolę dukrytę.
nevaisingumo stažas buvo 10 metų.

o sakykit kur jūs lankėtės akupunktūrų darytis?

sudomino mane tas Tribestanas g.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2011 09 14, 12:02)
Profertil tai vitaminu, antioksidantu, energetiku misinys o tribulus yra zole kuri skatina testosterono gamyba. o testosteronas tai vyrisko agresyvumo pagrindas, taip kad nieko keisto
nematau priezasciu del ko ju profertil ir tribulus nebutu galima gerti. kaip tik vienas kita papildo: cinkas ir tribulus labai gera pora, skatina spermotegenoze...

Mes ir taip pat galvojam. Dar karta perskaciau sudeti tai tokios pacios sudeties nera jie. Tai MB gers ir toliau juos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(razzke @ 2011 09 14, 17:44)
Mes ir taip pat galvojam. Dar karta perskaciau sudeti tai tokios pacios sudeties nera jie. Tai MB gers ir toliau juos. smile.gif

bet man kazkaip baisi kaina to profeltilio atrodo, cia SM kazkur buvau radusi moterys "isvede" dozes visu ten esanciu medziagu tik kad gaudavosi ten po 7-8 tabletes vienu gerimu paprastu vitaminu kad atitiktu viena profertilio tablete, bet sutaupydavo šimtą kitą litų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2011 09 15, 09:08)
bet man kazkaip baisi kaina to profeltilio atrodo, cia SM kazkur buvau radusi moterys "isvede" dozes visu ten esanciu medziagu tik kad gaudavosi ten po 7-8 tabletes vienu gerimu paprastu vitaminu kad atitiktu viena profertilio tablete, bet sutaupydavo šimtą kitą litų  biggrin.gif

Profertilio kaina tai ziauriai didele. Atskirai perkant gausis ir didesne doze ir pigiau. Jei reiks mums vel juos gerti tai manasis pirks atskirai. Aisku reiketu pasiskaiciuoti dozes. O kiekis tableciu manau ne problema, siekiant tikslo manau bet ka galetum padaryti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(razzke @ 2011 09 15, 13:02)
Profertilio kaina tai ziauriai didele. Atskirai perkant gausis ir didesne doze ir pigiau. Jei reiks mums vel juos gerti tai manasis pirks atskirai. Aisku reiketu pasiskaiciuoti dozes. O kiekis tableciu manau ne problema, siekiant tikslo manau bet ka galetum padaryti.  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes naudojame atskirai vitaminus pagal PROFERTIL sudeti, tik 4-5 kartus geresne sudetimi ir 3 kart pigiau is iherb.com (uztenka maitinti vaistininkus).Siuntimas uztrunka 14-17 dienu Zinoma siuntinys neturi virsyti 75 lt, kad muitine nesikabinetu. Kaip tik sia savaite 10 proc nuolaida Q10 smile.gif dar maciau ebay SPEMAN indas pardavineja, 3 men kursas uz 20 lt, tik klausimas , speju muitine labai ziuri is egzotishku krastu siuntinius, plius, SPEMAN sudetyje yra retu orhideju, Lietuvoje jie oficialiai konfiskuojami, kad tausotumeme gamta smile.gif
Atsakyti
nu cia visai neaiskios kilmes produktai..man rodos per tokius nezinomus produktus ir nusigydyt galima..
Beje manau su tuom profertil, cia jau reklama stumdoma daktaru. Mano vyra daktaras apziurejo, ir sako nu gerk profertil, bet nezinau ar tai pagelbes, ar tai veiksnu. As jau vyrui nenuejus pas daktara zinojau kad daktaras kis ta profertili. Toooooooooooooookius pinigus sumoket. cia gerai turbut dakatram uzcininta yra del to vaisto. Ziurekit mergaites, ar kam teko naudoti Wellman conception? Nes as radau vaistinej, ir ziuriu, kad sitie vitaminai skirti butent smermai gerinti ir nekainuoja kosminiu pinigu.
Atsakyti
sveikos, as radau palei nosi medziotoja doh.gif visai ta zmogu buvau uzmirsusi, vakar sedim ir isikalbejom, sako jau bebrai prasideda, tai uzsiprasiau jau sau kaip jis sako "kiaušinius bebro" nezinau gal jei labai kam reikia tai manau kad gal parūpintų dar, tik sakė negali pasakyt kada nes kai tik turės laiko eis bebrauti biggrin.gif
Atsakyti
Kad ten ne bebro kiaušiniai, ten liaukos. Jos greta riebalinių analinių liaukų būna. Žiūrėkit, kad jums sėklidžių neatneštų. O liaukas reikia labai atsargiai išpjauti. Tada jas sudžiovinti. Ir tik tada spiritu pilti.
Radau receptą:
"Dedi i spirita 60% kol ishtraukia, laikai savaite. Spirita nupili i kita inda, pili nauja, laikai menesi. Viska pili i viena inga. Turi gautis skystis spalva panashus i konjaka/brendi".

Šiaip, sruogliai labiau naudojami potencijai gerinti.
Atsakyti
QUOTE(Gytutė @ 2011 09 16, 14:28)
Kad ten ne bebro kiaušiniai, ten liaukos. Jos greta riebalinių analinių liaukų būna. Žiūrėkit, kad jums sėklidžių neatneštų. O liaukas reikia labai atsargiai išpjauti. Tada jas sudžiovinti. Ir tik tada spiritu pilti.
Radau receptą:
"Dedi i spirita 60% kol ishtraukia, laikai savaite. Spirita nupili i kita inda, pili nauja, laikai menesi. Viska pili i viena inga. Turi gautis skystis spalva panashus i konjaka/brendi".

Šiaip, sruogliai labiau naudojami potencijai gerinti.

aciu uz recepta, jis taip pajuokavo, sake kad ten liaukos bebro jas turi tiek pateles tiek patinai tai manau kad neatnes sėklidžių blush2.gif biggrin.gif
o kazin kiek to spirito ten pilti reikia? ir jei gerai suprantu tai ta spirta kur savaite laikytas padedi i sona ir sumaisai po menesio su tuo kitu? ar ne taip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.Evute: 16 rugsėjo 2011 - 14:25
QUOTE(maximanija @ 2011 09 16, 11:23)
nu cia visai neaiskios kilmes produktai..man rodos per tokius nezinomus produktus ir nusigydyt galima..
Beje manau su tuom profertil, cia jau reklama stumdoma daktaru. Mano vyra daktaras apziurejo, ir sako nu gerk profertil, bet nezinau ar tai pagelbes, ar tai veiksnu. As jau vyrui nenuejus pas daktara zinojau kad daktaras kis ta profertili. Toooooooooooooookius pinigus sumoket. cia gerai turbut dakatram uzcininta yra del to vaisto. Ziurekit mergaites, ar kam teko naudoti Wellman conception? Nes as radau vaistinej, ir ziuriu, kad sitie vitaminai skirti butent smermai gerinti ir nekainuoja kosminiu pinigu.

SPEMAN Rusijoje placiai naudojamas, ir ysigyjamas vaistinese. kai beda tai grebiesi bet kokio siaudo, tas pats ir su bebro sruogliais. o su Preofertil tai cia kaip ir su ORLEN Lietuva-monopolistai kainas laiko aukstas, vyru vaisingumui gerinti nera tiek daug preparatu, deficitas tiesiog. O Welman conception tai sveikiems vyrams, katrie nori pasirengti tevystei, sudetis ten silpna. Kokia kaina tokia ir sudetis. Nepakenks tai tiksliai. Vieni naudoja tik tribulus+cinkas, kiti naudoja (mes ir ) profertil atitikmuo +C+ tribulus
Atsakyti