Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 25 tema

QUOTE(vuolia @ 2011 06 27, 15:55)
drinks_cheers.gif
man rods, Auksuole uzdejus apribojimus, kad matytu tik is LT ir JAV
Papildyta:
Plunksnuoti tai tikrai yra turinciu, palaukit - pakomentuos kas

Išgirdau mane minint tai atėjau brunette.gif dirol.gif

Aha, uždėjus apribojimus, nes paskui prilaikina visokie muhamedai

Merginos, gal kuri turit laiko ir noro pildyti FB albumą? rolleyes.gif Pas mus namuose dabar vienas kompiuteris tai niekaip man nebeišeina + vasara tai lauke daug būnam ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Bergma @ 2011 06 27, 16:52)
Aciu labai, parasiau 4u.gif
o del megstuku, merginos niekas nepakomentuosit? kiek ieskojau, taio radau, kad plunksnuotis, siek tiek padidintas taip?O tas kitas, kur idejau nuoroda, idomu kaip jis\? ax.gif

Turiu plunksnuotį. Fainuolis smile.gif Jei padidintas - nemanau, kad daug. Nešioju S-M (per krūtinę 90 cm), turiu S. Neaptemptas, gražiai laisvas.
Atsakyti
Aciu laaabai merginos, ir albumeli matau ir apie plunksnuoti atsiliepimu sulaukiau wub.gif dabar esu inikus i albumeli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 06 27, 14:58)
Išgirdau mane minint tai atėjau  brunette.gif  dirol.gif

Aha, uždėjus apribojimus, nes paskui prilaikina visokie muhamedai

Merginos, gal kuri turit laiko ir noro pildyti FB albumą?  rolleyes.gif Pas mus namuose dabar vienas kompiuteris tai niekaip man nebeišeina + vasara tai lauke daug būnam  ax.gif

noro neturiu, bet vardan tokio svento reikalo..o ir kompai namie cieli trys
laukiu duomenu i az drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 27 birželio 2011 - 15:08
Gavau toki xs dydi, su 84 krutine gerokai didelis, tikrai reiktu xxs.. verysad.gif
Atsakyti
Kas turit maza princesyte 2 metuku, nuostabi suknyte wub.gif
http://cgi.ebay.com/...=item415b2a56dd
Atsakyti
QUOTE(Bergma @ 2011 06 27, 15:23)
Merginos,nepykit, kad taip isiverziu, as cia tyli skaitytoja..bet labai noreciau paklausti ar tas megstukas plunksnuotis nepamazintas/nepadidintas?? gal kuri turi ir pakomentuos, aciu labai 4u.gif

Plunksnuotis gal biski didintas, man su 98-78-98 S rankoves ylgos, per apimti geras, sagos nesizioja, tik jie plunksniniai atlapai vis i sonus nusibruka, norisi vis timpteleti priekin.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 06 27, 17:02)
Plunksnuotis gal biski didintas, man su 98-78-98 S rankoves ylgos, per apimti geras, sagos nesizioja, tik jie plunksniniai atlapai vis i sonus nusibruka, norisi vis timpteleti priekin.

pagal mane irgi kiek didintas, sakyčiau, s plunksnuotis atitiktų eur 36-38, nes su 178 cm 89-65-94 s plunksnuotis kiek laisvas, bet, kadangi jis užsimetamas ant viršaus, tai...
Atsakyti
mergytes, gal kuri turi sita?
megztukas
idomu kaip jis.. kakzaip mane jis gundo biggrin.gif
Atsakyti
Gal turit kuriu siu kelniu 00 dydi? Kokiems klubams tinka? 4u.gif
Minnie pant in bi-stretch wool
http://www.jcrew.com...D=1308479017830
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti