QUOTE(nataliuncik @ 2011 07 09, 21:10)
Mrs.Margo, tai o kas dabar blogai? neišsikepė ar neiškilo? mielės tikrinot?
raugas kai pradės bujot pakils, bet jus per skystą raugą padarėt pagal mane, dėčiau lygiom dalim (po 100g)
raugas kai pradės bujot pakils, bet jus per skystą raugą padarėt pagal mane, dėčiau lygiom dalim (po 100g)
su duona viskas ir iskepe ir iskilo, napaisant to idubimo, manau jis atsirado nuo varstymo vis lindau paziureti kaip viskas dirba
mieliu taip ir nepatikrinau, pamirsau o ir siai duonai naudojau naujai pirktas is parduotuves
o tai gal man prideti tada dar 70g miltu ar palikt kaip yra
QUOTE(keistuole @ 2011 07 09, 21:27)
skystokas jūsų raugas, iš mano patirties, tai geriausiai, kai jis tirštesnis.
Aišku ne gumulas turi gautis, bet ir ne blynų tešla.
Aišku ne gumulas turi gautis, bet ir ne blynų tešla.
o tai gal man prideti tada dar 70g miltu ar palikt kaip yra