QUOTE(PienėsPūkas @ 2011 06 26, 12:11)
Sveikos kepejeles
Turiu klausima, tik nezinau, ar cia ji galima uzduoti
Kepu duonele su mielemis duonkepeje (pirkta IKI su akcija). Jei kepu vien is kvietiniu miltu - viskas puiku, bet jei idedu ruginiu . Ji kuo puikiausiai issimaiso, iskyla, bet tik pradeda kepti - per vidury idumba . Isbandzau daugiau maziau ruginiu miltu, viena kita recepta, tirstesne skystesne tesla, daugiau maziau mieliu, sausas slapias mieles - rezultatas tas pats: idumba Idomiausia, kad ji nesuplenka, t.y. tas sukritimas skoniui jokios itakos neturi, ji tokia pat poreta. Bet tas idubimas mane nervina - kai is tokios graziai iskilusios duoneles tampa velniai zino kuo
Tai turiu klausima: gal visgi duonkepes problema? Gal pradedant kepti neuztenka temperaturos? Gal dar kas susiduret su tokiu dalyku?
Turiu klausima, tik nezinau, ar cia ji galima uzduoti
Kepu duonele su mielemis duonkepeje (pirkta IKI su akcija). Jei kepu vien is kvietiniu miltu - viskas puiku, bet jei idedu ruginiu . Ji kuo puikiausiai issimaiso, iskyla, bet tik pradeda kepti - per vidury idumba . Isbandzau daugiau maziau ruginiu miltu, viena kita recepta, tirstesne skystesne tesla, daugiau maziau mieliu, sausas slapias mieles - rezultatas tas pats: idumba Idomiausia, kad ji nesuplenka, t.y. tas sukritimas skoniui jokios itakos neturi, ji tokia pat poreta. Bet tas idubimas mane nervina - kai is tokios graziai iskilusios duoneles tampa velniai zino kuo
Tai turiu klausima: gal visgi duonkepes problema? Gal pradedant kepti neuztenka temperaturos? Gal dar kas susiduret su tokiu dalyku?
As turiu ta pacia duonkepe kaip jusu, bet viskas kol kas gaunasi normaliai. Duonkepe tikrai ne prie ko, gal paprasciausiai recepta ne toki pasirinkot...as kai pradejau kepti irgi idubdavo, nes bandydavau ivairius receptus, kurie man atrodo ne visai geri. Gal matuojat produktus netaisyklingai, cia irgi vienas is varijantu