QUOTE(Alacka @ 2011 10 13, 10:40)
viena karta reikejo ir man taip daryti,nes ilgai nekepiau duonytes,tai raugas nekoks buvo. Tai ryte paemiau is saldytuvo,puse ismeciau ir pamaitinau,pastovejo,o vakare jau kepiau,nes gerai pakilo. O taip tai visada atidedu is bendros teslos. Kai jau viskas ideta,tai i ta indeli vel atidedu,palaikau kol pakils ir i saldytuva. Va ir vakar atidejau puse indelio,o siandien ryte pilnas buvo,dvigubai pakilo.
Si karta idejau daugiau to salyklio is giros,tai gavosi tamsi,tikiuosi ir skonis bus geras.
Si karta idejau daugiau to salyklio is giros,tai gavosi tamsi,tikiuosi ir skonis bus geras.
yra giros miltelių su salyklu, į kuriuos įeina kartu ir mielės, tokie manau netinka dėti į tešlą kurios dalį tik vėliau atsidedat kitam kartui, nes tai gaunasi jau nebe natūralus raugas ar aš klystu? nes kol neturėjau gryno salyklo, esu pirkusi giros ruošinį, tai jis buvo bendras su mielėmis, todėl atsidėdavau prieš įmaišant jį į tešlą labai įdomu būt išgirst kitą nuomonę