QUOTE(letuciux @ 2011 10 06, 22:09)
Sveikinam
Čia tau ne pyragą iškepti, čia duona, labai smagus jausmas, kai savo išsikepi ir pavyksta
Apyšviesė - o norėjosi tamsesnės? Reiktų dėti salyklo, ruginė ir gryna būna tokia pilka.
Ačiū už sveikinimus
vyras jau gyrė mano duonikę
ne tobula gavosi, na bet jau panaši į duoną.
salyklo gryno neturiu, todėl bandysiu patamsinti su girai skirtu mišiniu, bet ten dėta mielių, tai net nežinau kiek jo ten galiu įmesti į tešlą, kad nebūtų bėdos vėl
QUOTE(drugelis. @ 2011 10 06, 22:25)
nuo didesnio kiekio medaus - duona sunkiai kyla
ačiū kad paprotinot
gal pradžiai kol susidraugausiu iki galo su duonos kepimu, tai apsiribosiu cukrumi
o jei noriu duonos su daugiau saulėgrąžų, moliūgų sėklomis, dribsniais, tai kiek maksimum galiu dėti ant tarkim 400 gr miltų, kad man iškiltų ir iškeptų? ar nuo to nepriklauso iškilimas ir iškepimas?
ir matau ant duonikių jūsų pabarstyta sėklų, tai kokiu metu jas dedate? iš karto prieš pašaunant orkaitėn?
ačiū...gal kvailoki klausimai, bet tikiuosi atleisit