QUOTE(Natele @ 2011 09 29, 09:39)
Mano receptas beveik toks pat, tik raso palaikyti 3-6val. kambario temperat. ir kepti 180laipsn. orkaitej., kepti 1val 30min, nuo idejimo i salta orkaite. esu kazkada palaikius per ilgai vasara, tai man tesla sugebejo perrugt - visai skysta paliko... O jei duonele pjaunat neatvesusia, tai ji ir velsis... Man geriausia ji buna po nakties, jei vakare kepu
.
ot tai ačiū...aš taip ir maniau, kad perrūgsta, nes tešla labai skysta gaunasi, kaip grietineles plakamos konsisensijos. vakar sugriešinau ir kepiau duonytę iš pakelio malsenos, kur jau viskas gatava tik vandens ir mielių dadėt reikia. nuj labai skanu. duna drėgna, bet puri ir skani
nežinauj ar dar verta man gadint miltus. kažkaip norėčiau iš mažiau gal daryt bandyt...bet kiek tada raugo dėt reiks
sunku man čia...