Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

QUOTE(nataliuncik @ 2011 06 25, 18:21)
galima ir su šaukštų maišyt(mano mėgstamiausios blush2.gif  )

o recepteli galima butu gauti tokiu duonuciu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xsmalsutex @ 2011 06 26, 16:12)
man ir taip visad gavosi kiek buvau kepus su duonkepe is iki pardos akcijine

O tai cia reik suprasti, kad ji nera pritaikyta su ruginiais miltais kepti? blink.gif
Gal jus ja grazinot atgal?
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 06 26, 20:31)
o recepteli galima butu gauti tokiu duonuciu? rolleyes.gif

Čia kiek yra
Atsakyti
Svarbu zinoti, kad duonos kepimui nepatartina naudoti aliejingas seklas, tokias kaip saulegrazu, moliugu, linu semenu, kadangi kepimo metu esant aukstai temperaturai, siose seklose esantys aliejai skyla sudarydami itin kenksmingas, kancerogenines medziagas, sukeliancias vezinius susirgimus schmoll.gif Nepersistenkime, kepdamos namine duona. Pati sveikiausia duona- miltai ir vanduo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PienėsPūkas @ 2011 06 27, 17:08)
O tai cia reik suprasti, kad ji nera pritaikyta su ruginiais miltais kepti?  blink.gif
Gal jus ja grazinot atgal?

ne negrazinau kepiu formine su pienu daznai o juoda duona pradejau kepti su raugu bandau jau 2 kart kepiau
Papildyta:
QUOTE(nataliuncik @ 2011 06 28, 22:45)

aciukas tau eisiu ir as pasiskaityti receptuku patinka virtuveje suktis 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms! 4u.gif

Praeitoje temoje uzdaviau klausima, bet atsakymo iki galo negavau ax.gif
Pimoje zinuteje buvo parasyta, kad SM kepejos kooperuojasi ir perkasi dideli kieki salyklo ir kito duonai reikalingo gerio. Ar vis dar vyksta tokie pirkimai? g.gif
As pati skambinau "Malsenai", tai jie tik miltais prekiauja. Butu idomu suzinoti kokios kainos yra kitur, ir is kur, jus mergaites, perkates salykla? Nes skaiciau, kad resete, jog De Lonoje salyklas kainuoja kone trigubai brangiau.

Nuosirdziai dekoju! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Renata123, anksčiau kooperavomės, bet dabar kažkaip vangiai, iš vilniečiu niekas nevažiuoja kol kas į Kauno pusę, o šiaip, čia perkam salyklą ir kitus gėrius , o miltus Malsenoj arba kaunietės bazėj ir dar malūne
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 06 29, 22:33)
Renata123, anksčiau kooperavomės, bet dabar kažkaip vangiai, iš vilniečiu niekas nevažiuoja kol kas į Kauno pusę, o šiaip, čia perkam salyklą ir kitus gėrius , o miltus Malsenoj arba kaunietės bazėj ir dar malūne

As irgi koperuociausi,bet gyvenu Raseiniu raj. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 06 29, 21:33)
miltus Malsenoj arba kaunietės bazėj ir dar malūne

o bazeje tai konkreciai kur? gal galite kuri nors pasakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 06 29, 21:33)

Aciu jums! 4u.gif
As pati zadu is Malsenos ruginius miltus pirktis, bet vat del salyklo galvoju ka cia sumascius g.gif
Jei kada vaziuosiu i Kauna, tai garsiai cia sauksiu lotuliukas.gif O tas salyklas.lt i Vilniu nepristato?

Ir dar klausimelis ax.gif Nataliuncik, o kokius ruginius miltus, is Malsenos, jus perkates juodai duonai kepti; sijotus, pasijotus, ar pilno grudo?

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
As parasiau el.laiska jiems ir paklausiau ar nebutu galimybes pristatyti i kitus miestus,jai klientas apmokes pristatyma. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2011 06 30, 09:38)
Aciu jums!  4u.gif
As pati zadu is Malsenos ruginius miltus pirktis, bet vat del salyklo galvoju ka cia sumascius  g.gif
Jei kada vaziuosiu i Kauna, tai garsiai cia sauksiu  lotuliukas.gif  O tas salyklas.lt i Vilniu nepristato?

Ir dar klausimelis  ax.gif Nataliuncik, o kokius ruginius miltus, is Malsenos, jus perkates juodai duonai kepti; sijotus, pasijotus, ar pilno grudo?

Aciu!  4u.gif

aš kai skambinau tam salyklui, tai man siūlė delonoj pirkt, nes su pristatymu jiems problematiška.

Miltus paprastai pasijotus.
Atsakyti