QUOTE(mamytė23 @ 2011 09 06, 15:15)
na taip,bet kiek tas neperkildinsit,kiek reikia laikyti,kad jau būtų gerai,čia kaip suprantų jau paruoštą ir į formą įdėtą tešlą kada dar kildina?
Na jum atrodo paprasta,o kitam nalabai,nes kiek skaitau tai konkrečiai kas ir dėl ko nelabai yra kur parašyta ir tada kyla labai daug klausimų
Na jum atrodo paprasta,o kitam nalabai,nes kiek skaitau tai konkrečiai kas ir dėl ko nelabai yra kur parašyta ir tada kyla labai daug klausimų
reik stebėt, nes priklauso nuo temeratūros, raugo stiprumo, netgi išminkymo ir konsistencijos. Vienam gali pakilt per 3 val kitam tik per 6 ir abiem atvejais nebus rūgštu.
Aš kartais kildinu tešlą, tada suformuoju kepaliukus ir vėl pakildinu.
Kartais iškart suformuoju kepaliukus ir kildinu.
Abiem atvejais viskas gaunas. Nėra vienos griežtos taisyklės. Kiekvienas prisitaiko pagal save