QUOTE(keistuole @ 2011 06 22, 00:17)
sijoti yra balčiausi ir smulkiausi, visu grūdo yra su sėlenom
pasijoti bus stambesnio malimo nei sijoti ir tamsesni.
Aciu!
Bet gal galite smulkiau papasakoti
Kurie is tu triju isvardintu labiausiai tinkami kepti juodai duonai? Na pvz. kokie yra parduotuveje? Suprantu, kad galite pasakyti, kad ju begale, bet as perku paprasciausius, ant pakelio parasyta "ruginiai miltai". Taip pat i kepama duonyte dedu dar 50 gr rupius ruginius miltus (p/l recepta taip, o paprastu ruginiu 300 gr).
Kodel viso grudo kainuoja pigiau nei sijoti? Juk jie su selenom
Ar man cia tos selenos atrodo, kaip stebuklas koks ir jokios itakos, ar naudos neturi. Ar tiesiog sijotu miltu technologija yra kazkokia sudetingesne?
Jauciu ir klausimu cia prirasiau
Bet juoda duona visai neseniai pradejau kepti, tai dar tu visu ruginiu miltu grupes ir pogrupiai nevisai man suprantami
Dekoju jums, kad dalinates savo patirtimi!