QUOTE(Will @ 2011 08 22, 11:47)
Na, aš bandžiau jau kelis kartus... turėdama receptą 500 g duonai, dvigubinau viską... Tai su viena duonyte kaip ir gaunasi, tik ji kažkodėl labai sausa iškepa, vos atpjauti galima- trupa, o dabar kepiau kitą, tai išvis neiškepė, dalies miltų net neišmaišė , viduje irgi košė
Matuoju viską tiksliai, sveriu su svarstyklėmis... Ir dar pagalvojau, kad visgi kepimo laikas tarp 500 g ir 1000 g labai mažai skiriasi, tai gal ir perskaičiuoti kaip kitaip reikia Ar gal priedus palikti pagal receptą, keisti tik miltų ir vandens kiekį bei mieles ar dar kaip
Matuoju viską tiksliai, sveriu su svarstyklėmis... Ir dar pagalvojau, kad visgi kepimo laikas tarp 500 g ir 1000 g labai mažai skiriasi, tai gal ir perskaičiuoti kaip kitaip reikia Ar gal priedus palikti pagal receptą, keisti tik miltų ir vandens kiekį bei mieles ar dar kaip
o kiek max kepaliukas jūsų duonkepei?
jei kepsit duonkepei, jus nustatot kepaliuko dydį ir duonkepe pati maišo/kepa, o jei orkaitei, tada laikas pailgėja
jei dėsit priedų į 1kg kepaliuką tiek pat kiek į 500g tai tiesiog tu priedu bus mažiau