Miergos! Gelbėkit! Ypač kreipiuosi į Nataliunčiką ir Dzinbudizmą, bo jas pažįstu
O tai kitos lieps skaityt visas 25 pereitas temas, o aš, pirma, tingiu - šitą tai perskaičiau - o antra, nieko tuose rauguose nesuprantu!
Bet ne tame esmė, va kokia problemos esmė. Turiu duonkepę
Kepiau du kartus: vakar kažkokią saldžią duoną, o šiandien juodą iš Malsenos pusgaminio, kur tik mielių pridėjai ir kepi.
Ta vakarykštė gavosi kaip kindersiurprizas - kraštai valgomi, o vidurys kliuksi. Ta prasme, vidury kažkokia skylė kliuksinti, kokio kiaušinio dydžio
Kraštus suėdėm, skylę išmetėm
Šiandien gavosi totalinis šūdas ir tragedija
Pirmą zachodą, 3 valandas, ta durna duonkepė nedarė nieko, rezultatas - kažkokie apvolioti trupiniai
Nutariau, kad atba miltų per daug, arba vandens per mažai
tai aš tuos trupinius perskyriau per pusę, dapyliau vandens - išmaišė, bet iškepė kažkokia nelaimė
Skysta duona apvalkale
O kepiau gi antr trečios programos, whole wheat, ir plius dar papildomai, valandą
O gavosi - skystalas. Prapjauni - išbėga
Tai vat prašymas - ar kas nors galėtų man pasakyt ką nors valgomo, ką galima padaryt tam šūdinam daikte, kad šeima galų gale pamatytų iš jos naudą?
Ir kad garantuotai išeitų? Ir nekliuksėtų, ir neišbėgtų?
O tai man labai nepatogu
Visi žino, kad aš šeimininkė chrienova, nu bet jofana, kol negaminu, tol to nesimato taip labai ryškiai