Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

QUOTE(KATE4 @ 2011 08 04, 19:45)
Mano raugui nepadejo net ir mieles,nustojo dirbt trecioj dienoj ir viskas...man jau baigesi kantrybe 000189.gif pasidaviau ir ismeciau.Dabar pradesiu viska nuo pradziu tik noreciau suzinoti savo klaida kad daugiau to nepakartociau help.gif gal but persiltas vanduo buvo????Kokio jus siltumo vandeni pilat???

kad jums nebutu karštas
Atsakyti
sveikos,

ar galima šį batono receptą "adaptuoti" su raugu ir duonkepei?

7 g keisti 20 g raugo? sudėti viską į duonkepę ir užstatyti programą "Normal" arba " Greitas keipimas" ar pan?

Beje, raugas į duonkepę dedamas kaip ir mielės paskutinis?
o gal kas turit kokį kitą su batono raugu tinkamą receptą duonkepei po ranka?

ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 07 rugpjūčio 2011 - 16:40
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 08 07, 16:39)
sveikos,

ar galima šį batono receptą "adaptuoti" su raugu ir duonkepei?

7 g keisti 20 g raugo? sudėti viską į duonkepę ir užstatyti programą "Normal" arba " Greitas keipimas" ar pan?

Beje, raugas į duonkepę dedamas kaip ir mielės paskutinis?
o gal kas turit kokį kitą su batono raugu tinkamą receptą duonkepei po ranka?

ačiū

gal 200g raugo norėjot parašyt g.gif tada galima, galima ir 250g dėt
o daryt reikia su tešlos programą, kai viską užmaišys...pažiūrėkit ir pakankamai pakilo, jei ne, dar palaikykit uždaryta(be jokios programos) ir tada jau galit kept
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 08 07, 19:53)
gal 200g raugo norėjot parašyt g.gif  tada galima, galima ir 250g dėt
o daryt reikia su tešlos programą, kai viską užmaišys...pažiūrėkit ir pakankamai pakilo, jei ne, dar palaikykit uždaryta(be jokios programos) ir tada jau galit kept

nu neee, aiškiai vienoj SM temoj radau "Dar galima mieles keisti raugu 7gr.sausu mielių arba 20gr.raugo"
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 08 07, 23:11)
nu neee, aiškiai vienoj SM temoj radau "Dar galima mieles keisti raugu 7gr.sausu mielių arba 20gr.raugo"

turėjo būt 20 gramų šviežių mielių.
O tai ne tas pats kas raugas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 08 04, 11:15)
dėkit į šaldytuvą, gal padės  unsure.gif

QUOTE(PurpleOrchid @ 2011 08 04, 18:30)
Dėkit į šaldytuvą, o kai norėsit kepti, palaikykit šiek tiek kambario temperatūroj, kad sušiltų ir maišykit tešlą  smile.gif

Ačiū merginos, taip ir padariau 4u.gif Duonelė liux gavosi thumbup.gif
Atsakyti
g.gif NESUPRANTU KAS VEL MANO DUONELIAI NEGERAI schmoll.gif PAKILDINAU TESLA TADA SUFORMAVAU KEPALIUKUS IR VEL KILDINAU O JI VISA SUSKILINEJO DAR NEPRADEJUS KEPTI....NEJAUGI AS TAIP IR NEISMOKSIU KEPTI DUONELES blush2.gif JUK VISA GYVENIMA KEPIAU MIELINIUS PYRAGUS TORTUS IR GAUDAVOSI O DABAR.... doh.gif
KOL JUMS PARASIAU ZINUTE ATEINU O MANO DUONELE PER TA LAIKA ISPLAUKE ,I VIRSU VISAI NEPAKILO O TIK I SONUS ISSIPLETE unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KATE4: 08 rugpjūčio 2011 - 19:29
QUOTE(KATE4 @ 2011 08 08, 19:22)
g.gif NESUPRANTU KAS VEL MANO DUONELIAI NEGERAI schmoll.gif PAKILDINAU TESLA TADA SUFORMAVAU KEPALIUKUS IR VEL KILDINAU O JI VISA SUSKILINEJO DAR NEPRADEJUS KEPTI....NEJAUGI AS TAIP IR NEISMOKSIU KEPTI DUONELES blush2.gif JUK VISA GYVENIMA KEPIAU MIELINIUS PYRAGUS TORTUS IR GAUDAVOSI O DABAR.... doh.gif
KOL JUMS PARASIAU ZINUTE ATEINU O MANO DUONELE PER TA LAIKA  ISPLAUKE ,I VIRSU VISAI NEPAKILO O TIK I SONUS ISSIPLETE unsure.gif

Man irgi į šonus išplaukia, jei kepaliuką formuoju, o jei dedu į formą, "plaukt" nėra kur - kyla į viršų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2011 08 08, 20:12)
Man irgi į šonus išplaukia, jei kepaliuką formuoju, o jei dedu į formą, "plaukt" nėra kur - kyla į viršų  smile.gif

Tai cia dar nieko kad i sonus isplauke,bet va katik baige kepti mano duonele taip apsidziaugiau kad viskas gerai ,neprisvilo, iskepe,o kai paragavau kaip susinervinau doh.gif pamirsau ideti cukraus ir druskos tai teks ismesti nes tik nuo raugo rukstus skonis ir viskas....Visai issiblaskius pasidariau.Gal kada kita karta geriau pasiseks blush2.gif Bet va viena gera dalyka ir as galiu patarti ax.gif kepiau duonelia ant klevo lapu,kai liuks gavosi thumbup.gif kvapas nuo ju nuostabus ir duonele neprilipo nei prie skardos nei prie lapu......Linkiu visoms skanios duoneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 08 07, 19:53)
gal 200g raugo norėjot parašyt g.gif  tada galima, galima ir 250g dėt

jūsų bloge yra puraus batono receptas, ten irgi minima, kad išmaišyti ir kildinti su tešlos programa, o paskui kepti? O kepti su kokia programa? Mano duonkepė paprastutė, ten nėra atskiros kepimo programos sad.gif Arba aš neteisingai suprantu tas programas.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 08 09, 18:05)
jūsų bloge yra puraus batono receptas, ten irgi minima, kad išmaišyti ir kildinti su tešlos programa, o paskui kepti? O kepti su kokia programa? Mano duonkepė paprastutė, ten nėra atskiros kepimo programos sad.gif Arba aš neteisingai suprantu tas programas.

dažniausia duonkepės turi atskira tešlos ir atskira kepimo programas. Kepimo programa trunka apie 1val., pažiūrėkit, gal ir pas jus yra, tiesiog neatkreipėt dėmesio
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 08 09, 19:54)
dažniausia duonkepės turi atskira tešlos ir atskira kepimo programas. Kepimo programa trunka apie 1val., pažiūrėkit, gal ir pas jus yra, tiesiog neatkreipėt dėmesio

ačiū, pabandysiu. Įtariu kuri skirta kepimui, tik LT instrukcijoj ji pavadinta "skrudinimo" ar pan.smile.gif
Atsakyti