Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

QUOTE(Oncik @ 2011 07 29, 09:58)
Labai lauksiu biggrin.gif

galiu ir dabar išsiųst į až, jei norit... gal jūs greičiau pabandysit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivad @ 2011 07 29, 11:02)
galiu ir dabar išsiųst į až, jei norit... gal jūs greičiau pabandysit  mirksiukas.gif

Labai noriu ax.gif blush2.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(Inesiukas... @ 2011 07 28, 22:57)
O aš tiek  raugo dedu mažaug kilogramui  unsure.gif vadinasi dar per mažai .  g.gif

jeigu viskas gerai gaunasi, tai gerai. Gal tik ilgiau kildinti reikia?
Atsakyti
Gal kepėjos turi kokį receptą su ruginiu raugu? Tiek prisiskaičiau visokių mandrų, bet esu tik pradedančioji, o raugas pasiruošęs biggrin.gif tai nesudėtingo, paprasto receptuko norėčiau.

balta duonytė jau iškepė, visi namai kvepia rolleyes.gif Atauš ir ragausim.
Atsakyti
QUOTE(Oncik @ 2011 07 29, 15:40)
Gal kepėjos turi kokį receptą su ruginiu raugu? Tiek prisiskaičiau visokių mandrų, bet esu tik pradedančioji, o raugas pasiruošęs  biggrin.gif tai nesudėtingo, paprasto receptuko norėčiau.

balta duonytė jau iškepė, visi namai kvepia  rolleyes.gif Atauš ir ragausim.

Prieš keletą puslapių rašiau savo receptą su raugu, tikrai nesunkus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PurpleOrchid @ 2011 07 29, 18:33)
Prieš keletą puslapių rašiau savo receptą su raugu, tikrai nesunkus  smile.gif

ačiū 4u.gif, bet ten man regis orkaitėj skirtas kepti, o aš ieškau duonkepėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oncik: 29 liepos 2011 - 16:44
Sveikutes,
Gal kuri gali pasidalinti raugu?Noriu kepti tamsia duonele.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oncik @ 2011 07 29, 16:42)
ačiū  4u.gif, bet ten man regis orkaitėj skirtas kepti, o aš ieškau duonkepėj.

galit drąsiai kept duonkepei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2011 07 26, 15:42)
Sveikos 4u.gif
As kepu duonkepeje duonyte nuo nauju metu,mes labai megstam tamsia(juoda ) duona wub.gif .Kiek esu isbandzius ,bet likau istikima sitai duonytei:

juoda namine duona

360 ml vandens
1.5 a.s druskos
1 v.s cukraus arba medaus
slakelis saulegrazu aliejaus
250 gr kvietiniu miltu
250 gr ruginiu miltu
2-2.5 v.s salyklo
2 v.s kmynu
1.5 a.s sausu mieliu.
As dar dedu saulegrazu,selenu,semenu,sezamo po kelis saukstus thumbup.gif
gaunasi 1 kg duonyte,su duonos programa.
o del peino milteliu kur parasyta recepte buna ,tai nebutinai ju deti,as ju neturiu tai niekad ir nededu ir viskas iseina.

Laba diena,noriu paklausti kas galėjo nepavykti,ką ne taip padariau kepant šią duoną.Tiesiog ji sukrito,bet tai niekis išėmus buvo košė.Nors prieš tai buvo iškilusi labai gražiai.teko išmesti nes nevalgoma.Kokios mano klaidos?Artodo viską dariau pagal receptą.Dėkoju.Kepiau duonkepėje.
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2011 08 01, 13:42)
Laba diena,noriu paklausti kas galėjo nepavykti,ką ne taip padariau kepant šią duoną.Tiesiog ji sukrito,bet tai niekis išėmus buvo košė.Nors prieš tai buvo iškilusi labai gražiai.teko išmesti nes nevalgoma.Kokios mano klaidos?Artodo viską dariau pagal receptą.Dėkoju.Kepiau duonkepėje.

kaip supratau darėt su mielėms, gal jus padauginot jų? g.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites 4u.gif
esu pradedancioji ..tai turiu nemazai klausimu apie duonos kepima smile.gif
raugas pagamintas pries savaite...siandien traukiu is saldytuvo ir noriu kepti duonele...klausimukas...ar butina pries tai dar rauga pamaitinti ir laukti para ir tik ryt kepti?...gal galima ir greiciau viska tai padaryti?siandien ta prasme?aciu smile.gif
Atsakyti
mergaites, ar tiesa, kad jeigu i duona dedi mieliu, tai ji jau nebebus ekologiska? rauginu antra diena duonai rauga is ruginiu miltu ir silto vandens. Tiek tiek, kad rupiu ruginiu neturejau, tai rauginu is smulkiu. kazi ar yra koks skirtumas?
Atsakyti