Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves - tai cirkas

QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 15:26)
Vaikas LIETUVIS, neaisku? jis turi lietuvi teva, kuris taip pat nekencia Rusijos kaip ir dauguma lietuviu (klauskite kodel susidejau su lietuviu,...cia is serijos liubov zla...)

Beje lt kalboje nera frazes"as skaitau", tai vertalas is rusu kalbos lotuliukas.gif  kazkaip tikra lietuve, kuriai okupacija senai baigesi vis dar vartuoja svetimkunius lotuliukas.gif
apgailetini jus lietuviai, sikate ant Rusijos, o po to keikiates ir verkiate, kad sildymas brangsta lotuliukas.gif teisingai, taip jums ir reikia.

nemokekite jus jokiu kitu kalbu isskyrus lt ir na anglu kad moketumete usa i sikna be muilo sulysti lotuliukas.gif

o tamsta visdelto menkysta
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 15:21)
Specialiai  parodau Tavo_Mano

grizkite in Lt dabar ir ji jus pagerbs...tik ne diplomu, o ....naujais mokesciais lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(severa @ 2011 06 23, 15:27)

uzgavau kazkienuo savimeile, nes parasiau tiesa. malonu, malonu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 15:26)

nemokekite jus jokiu kitu kalbu isskyrus lt ir na anglu kad moketumete usa i sikna be muilo sulysti lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jums neatrodo ,moterys ,kad jai amzinas pms'as?
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 14:26)
Vaikas LIETUVIS, neaisku? jis turi lietuvi teva, kuris taip pat nekencia Rusijos kaip ir dauguma lietuviu (klauskite kodel susidejau su lietuviu,...cia is serijos liubov zla...)

Beje lt kalboje nera frazes"as skaitau", tai vertalas is rusu kalbos lotuliukas.gif  kazkaip tikra lietuve, kuriai okupacija senai baigesi vis dar vartuoja svetimkunius lotuliukas.gif
apgailetini jus lietuviai, sikate ant Rusijos, o po to keikiates ir verkiate, kad sildymas brangsta lotuliukas.gif teisingai, taip jums ir reikia.

Biauri ir kvaila esi, kaip tik rusai gyvena puse simtmecio ir vietines lietuviu kalbos neismoksta, bukagalviai.
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 15:29)
grizkite in Lt dabar ir ji jus pagerbs...tik ne diplomu, o ....naujais mokesciais lotuliukas.gif

O jus noretumet ,kad as su nauja kolekcija neatvaziuociau i Lietuva biggrin.gif , neisdegs ,atvaziuosiu biggrin.gif
Jus man parodykite nors viena sali ,kurioje nera mokesciu tokiems dalykams?Uzsikasus jus kazkokia, sustabarejus ir nieko nematote aplinkui daugiau nei 100 metru spinduliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 06 23, 14:27)

drinks_cheers.gif Ir dar kokia menkysta, gyvena su lietuviu ir nekencia jo tautybes, tikra beprote doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 15:29)

Papildyta:
uzgavau kazkienuo savimeile, nes parasiau tiesa. malonu, malonu lotuliukas.gif

savimeiles neuzgavot, tokiu zmoniu uzgauliojimams neteikiu reiksmes, man tik nesuvokiama, kaip galima gyventi svetimuose namuose ir dergti juos, nes kaip supratau, jus cia tik svecias, kuris ir kojas ant stalo gali susikelti, nes taip norisi
Atsakyti
QUOTE(Vikne @ 2011 06 23, 15:30)
Biauri ir kvaila esi, kaip tik rusai gyvena puse simtmecio ir vietines lietuviu kalbos neismoksta, bukagalviai.

Visada buvau ir esu tokios nuomones -per tokius parazitinius kencia doru emigrantu vardas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 23 birželio 2011 - 14:34
QUOTE(Vikne @ 2011 06 23, 15:26)
Saunuole tu burbanti thumbup.gif
Kaip nekenciu as tokiu rusu, kurie cia gyvena ir nekencia musu Lietuvos, ja juodina, menkina, varytu is cia lauk.

o as kaip nekenciu kaimieciu kurie is kaimu islindo ir mano kad jie jau civilizacijos virsune su savo agrarine salimi, nors...kur cia agrarine...laukai gi uzauge stovi, nes ES pasirupino kad lt nebebutu net agrarine salis, kadangi konkurentu nereikia. tai lt yra tik pirk-parduok salis, saunu, taip ir toliau, nekeskite, gyvenkite, murkdykites vieni, nors...tuoj maxima ir ko uzves babaju ir kinieciu ir teks ne su taip nekenciamais rusais sugyventi o su kinais ir musulmonais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 15:34)
o as kaip nekenciu kaimieciu kurie is kaimu islindo ir mano kad jie jau civilizacijos  virsune su savo agrarine salimi, nors...kur cia agrarine...laukai gi uzauge stovi, nes ES pasirupino kad lt nebebutu net agrarine salis, kadangi konkurentu nereikia. tai lt yra tik pirk-parduok salis, saunu, taip ir toliau, nekeskite, gyvenkite, murkdykites vieni, nors...tuoj maxima ir ko uzves babaju ir kinieciu ir teks ne su taip nekenciamais rusais sugyventi o su kinais ir musulmonais lotuliukas.gif

Ne ,ne ..maisote ,Lenkija visada buvo pirk- parduok salis biggrin.gif .
Bet ne apie tai .Jus pasimetet ,supratot ,kad tik nuo jusu priklauso kalbes jusu vaikas jusu kalba ar ne ,o tuo labiau ar skaitys .Jus tingite su vaiku uzsiimti ,mokinti ji, todel ir perkeliat savo pareigas ant kitu peciu ..bandot perkelti .Bet gi mes cias ne durnos ,mes suprantam ,kad jus esat ne tik rasite ,bet kas dar baisiau-tingine ir greiciausia -nevala.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 23 birželio 2011 - 14:38
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 15:34)
o as kaip nekenciu kaimieciu kurie is kaimu islindo ir mano kad jie jau civilizacijos  virsune su savo agrarine salimi, nors...kur cia agrarine...laukai gi uzauge stovi, nes ES pasirupino kad lt nebebutu net agrarine salis, kadangi konkurentu nereikia. tai lt yra tik pirk-parduok salis, saunu, taip ir toliau, nekeskite, gyvenkite, murkdykites vieni, nors...tuoj maxima ir ko uzves babaju ir kinieciu ir teks ne su taip nekenciamais rusais sugyventi o su kinais ir musulmonais lotuliukas.gif

o varge doh.gif , ir cia kalba issilavines zmogus?
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 14:34)

Man pf ko tu nekenti, laiks tau is Lietuvas varyt i sava apdriskusia rasija 4u.gif
Atsakyti