Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves - tai cirkas

QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 10:57)
Nenorekit geriau...

byvali, plavali. tai tikrai buvo ir tebera gyvybes ir mirties klausimas. mano gyvybes ir mirties. poziuris i tikejima/baznycia nuo to nepasikeite.

o temos autorei tikejimas, nesvarbus - jai rupi isoriniai dalykai (labiausiai tai kaip atrodys nuotraukos vestuviu albume), todel tikejimo/netikejimo klausimas cia ne i tema.
Atsakyti
A jiesly plavala, tak dalzna znat, sto byvajiet takyjie mamienty ,kagda liudi nycievo niemogut zdielat, kagda moziet spasti tolka ciudo.A ciudo i jiest to va sto my vierim .A vierim va sto?
Ir daugiau man neminekit ,kad baznycia =tikejimas .Nusikalbat ir tiek .As neisivaizduoju kokiam reikia zmogui buti bukam ,kad tokius dalykus prilyginti .O be to ..kai norite valgyti - einate i praduotuve .Kai norite ispazinti savo nuodemes -einate ispazinties .Nemanau ,kad yra nors vienas zmogus be nuodemes .
Kam ispazysta savo nusidejimus tie ,kurie netiki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 23 birželio 2011 - 10:10
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 11:04)
A vierim va sto?

tikim tuo, kuo pasirenkam tiketi.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 06 23, 11:10)
tikim tuo, kuo pasirenkam tiketi.

O nepasirenkama tiketi tada, kai bijoma negauti to ko prasoma?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 11:12)
O nepasirenkama tiketi tada, kai bijoma negauti to ko prasoma?

mano akimis, baimes nulemtas pasirinkimas - daznai gali buti netikes pasirinkimas... tikroji uzduotis - atsikratyti baimes, o tik tada - spresti.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 06 23, 11:13)
mano akimis, baimes nulemtas pasirinkimas - daznai gali buti netikes pasirinkimas... tikroji uzduotis - atsikratyti baimes, o tik tada - spresti.

Baimes as nelyginu su tikejimu. Nes tik paciuose ekstremaliausiuose mometuose isryskeja kuo zmogus teptas .
Keista ,kad kai kurie tikejima maiso su baime .
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 11:15)
Baimes as nelyginu su tikejimu. Nes tik paciuose ekstremaliausiuose mometuose isryskeja  kuo zmogus teptas .
Keista ,kad kai kurie  tikejima maiso su baime .

apie baime ir ekstremalias situacijas pradejai kalbeti tu, sakydama, kad zmones, kurie teigia, esa netikintys, istikus nelaimei ima sauktis dievu. o as tau sakau - mane istikusi nelaime nepakeite mano poziurio i tikejima ir baznycia. as netapatinu tikejimo ir baznycios. netgi, prideciau, netapatinu tikejimo ir religijos.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 06 23, 11:20)
apie baime ir ekstremalias situacijas pradejai kalbeti tu, sakydama, kad zmones, kurie teigia, esa netikintys, istikus nelaimei ima sauktis dievu. o as tau sakau - mane istikusi nelaime nepakeite mano poziurio i tikejima ir baznycia. as netapatinu tikejimo ir baznycios. netgi, prideciau, netapatinu tikejimo ir religijos.

Tai jei netapatini ,tai kodel rasai 'nepakeite poziurio i tikejima ir baznycia' .As jau kelintas postas tau primygtinai rasau - kalbu apie tikejima , o ne apie pastatus .O tu vistiek -baznycia ,baznycia ,baznycia...
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 11:22)
Tai jei netapatini ,tai kodel rasai  'nepakeite poziurio i tikejima ir baznycia'

nes reaguoju i tavo replikas, pradedant konkreciai nuo atsakymo i Reika posta. kai ji raso "nebegu i baznycia melstis", manau, irgi neturi omenyje pastato... zodis "baznycia" cia pavartotas kaip religijos metafora.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 06 23, 11:27)
nes reaguoju i tavo replikas, pradedant konkreciai nuo atsakymo i Reika posta. kai ji raso "nebegu i baznycia melstis", manau, irgi neturi omenyje pastato... zodis "baznycia" cia pavartotas kaip religijos metafora.

Ji nebega niekur melstis ,nes ji isvis nesimeldzia ,nei baznycioje ,nei savyje. Automatiska sukalbejima' teve musu ' ir 'sveika Marija' as nevadinu malda .O 'baznycia' nera metafora ir niekad nebus, taip kaip ir 'kremlius'.
I mano postus tu neatsakei taip ,kad as patikeciau, jog tau tikrai nereikia tikejimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 23 birželio 2011 - 10:33
QUOTE(burbanti @ 2011 06 23, 11:31)
O i mano postus tu neatsakei taip ,kad as patikeciau, jog tau tikrai nereikia tikejimo

o as niekur ir nerasiau, kad man nereikia tikejimo. as tik rasiau, kad mano poziuris i tikejima nepasikeite.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 06 23, 11:33)
o as niekur ir nerasiau, kad man nereikia tikejimo. as tik rasiau, kad mano poziuris i tikejima nepasikeite.

Jis pasikeite,bet del ko ir kada?Butent kada?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 23 birželio 2011 - 10:37