Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves - tai cirkas

QUOTE(senmerge @ 2011 06 22, 16:00)
Ne , niekas lengvai , tik kažkam užsimanius bažnytinės santuokos neanuliuoja .

laisvai. tik pinigų reik nepagailėt
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2011 06 22, 16:29)
Ar tikrai? O gal taip patogiau: nugyventi gyvenimėlį niekur savęs ypatingai neribojant, o pasukus link "saulėlydžio", kai aistros nurimsta ir poreikių- potraukių sumažėja, sugrįžti  į "teisingą" gyvenimą  bigsmile.gif

Taip , tikrai . Aš irgi , savęs daug kur neriboju , bet kažkodėl gyvenu teisingą gyvenimą .
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2011 06 22, 17:01)
laisvai. tik pinigų reik nepagailėt

Pateikit įrodymus , prašom .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 22 birželio 2011 - 15:08
QUOTE(senmerge @ 2011 06 22, 16:07)
Taip , tikrai . Aš irgi , savęs daug kur neriboju , bet kažkodėl gyvenu teisingą gyvenimą .

lotuliukas.gif
Nepykite bet kalbate kaip nesubrendusi maximaliste-paaugle...ka reiskia teisinga? pagal jus teisingas, pagal kitus ne, ir kas ta teisinguma nustato, gal paaiskinkite man? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 06 22, 16:07)
Papildyta:

Pateikit įrodymus , prašom .

tu senmergė, tau tai neaktualu kol kas biggrin.gif
prašau-
http://www.15min.lt/...uokos-56-153455

pažįstu žmonių, kurie tuo pasinaudojo. įsikalk sau į galvą -tarnaujančių kunigų šiais laikais mažai. tik labai daug dirbančių kunigų.
Papildyta:
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 22, 16:10)
lotuliukas.gif
Nepykite bet kalbate kaip nesubrendusi maximaliste-paaugle...ka reiskia teisinga? pagal jus teisingas, pagal kitus ne, ir kas ta teisinguma nustato, gal paaiskinkite man? ax.gif

taigi rašė kad viliojo svetimus vyrus, todėl liko senmerge. tai gal ir į tikėjimą dėl tos pačios priežasties pasidavė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 06 22, 16:12)

taigi rašė kad viliojo svetimus vyrus, todėl liko senmerge. tai gal ir į tikėjimą dėl tos pačios priežasties pasidavė  lotuliukas.gif

keista, bet nepanasi ji man i vienuoles tipa, atgailaujancia mergele g.gif
betgi visokiu zmoniu buna...

tik senmerge, kazkodel manau kad jus per daug uzsiciklinote ant tu savo grieku..jei nepaslaptis kiek jums metu kad nusprendete kad taip ir liksite senmerge?
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 06 22, 15:04)
Tik kažkodėl senatvėje visiems ateistams religija tampa svarbi ir visi jau kažkodėl į bažnyčią veržiasi .

Nereikia suvienodinti savo ir kitu zmoniu paziuru...ar tikrai visi tikintys nuosirdziai tiki dievu,abejoju...ar geriau tiketi nuosirdziai,be veidmainystes,sirdimi,o ne lakstyti kas savaite i baznycia,o nuodemes daryti kasdien... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 06 22, 16:31)
Nereikia suvienodinti savo ir kitu zmoniu paziuru...ar tikrai visi tikintys nuosirdziai tiki dievu,abejoju...ar geriau tiketi nuosirdziai,be veidmainystes,sirdimi,o ne  lakstyti kas savaite i baznycia,o nuodemes daryti kasdien... ax.gif

tai ir nevadinkim ju tikinciais
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 22, 15:10)
lotuliukas.gif

Nepykite, bet apie teisinga gyvenima paminejoDANGE mirksiukas.gif
Senmerge tik atsake unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 06 22, 17:12)
tu senmergė, tau tai neaktualu  kol kas  biggrin.gif
prašau-
http://www.15min.lt/...uokos-56-153455

pažįstu žmonių, kurie tuo pasinaudojo. įsikalk sau į galvą -tarnaujančių kunigų šiais laikais mažai. tik labai daug dirbančių kunigų.
Papildyta:

taigi rašė kad viliojo svetimus vyrus, todėl liko senmerge. tai gal ir į tikėjimą dėl tos pačios priežasties pasidavė  lotuliukas.gif

Jūs nesat protinga , tai šiuo nusišnekėjimu , galutinai patvirtinot , kaip ir tikėjimu visais raudonais straipsniais .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 06 22, 17:03)
Jūs nesat protinga , tai šiuo nusišnekėjimu , galutinai patvirtinot , kaip ir tikėjimu visais raudonais straipsniais .

dėkoju visiems dievams kad tavo nuomonė man nieko nereiškia biggrin.gif
iš kitos pusės.. aš suprantu tavo amžiną nepasitenkinimą viskuo. bet kokiai moteriai reikia vyro biggrin.gif vien dievo mažai kam užtenka biggrin.gif
ir beje, senmerge, kaip tu susitaikei su tuo kad esi dariusi tokias nuodėmes? viliojusi svetimus vyrus? ar užtenka kunigai išpažintį atlikt ir sąžinė rami?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wit: 22 birželio 2011 - 16:12
QUOTE(wit @ 2011 06 22, 18:10)
dėkoju visiems dievams kad tavo nuomonė man nieko nereiškia  biggrin.gif
iš kitos pusės.. aš suprantu tavo amžiną nepasitenkinimą viskuo. bet kokiai moteriai reikia vyro  biggrin.gif vien dievo mažai kam užtenka  biggrin.gif
ir beje, senmerge, kaip tu susitaikei su tuo kad esi dariusi tokias nuodėmes? viliojusi svetimus vyrus? ar užtenka kunigai išpažintį atlikt ir sąžinė rami?

Patogu bandyti apsimesti ir toliau varyti raudoną propagandą .
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 06 22, 16:41)
tai ir nevadinkim ju tikinciais

Jusu manymu,zmogus tikintis,tas kuris "sedi" baznycioje,o jei zmogus sirdimi tiki i dieva,tai jau bedievis... g.gif
Atsakyti