Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves - tai cirkas

QUOTE(yura @ 2011 06 18, 22:12)
apie santuoka pradzioje net nekalbejome, nebutu kilusi net mintis, - viskas klostesi naturaliai - draugyste, paskui pradejom kartu gynent, paskui naturaliai vaikelis, nescia nenorejau susirasyt, kitokie rupesciai buvo. Dabar gyvenimas susiklostes, galvojam antra vaikeli reiktu, seima gausint, tai man ir kilo tokia mintis - kad dabar pats laikas, - jei ne dabar , tai niekada neprisiruosim, seimai pagausejus ir pinigu reikia daugiau, ir rupesciu ir pasirinksi seimos atostogas prie juros, ne vestuves... mes kitaip ir neprisistatom kur nueje - tik kaip vyras ir zmona... 
Tai ir dabar , jo nuomone geriau atostogos prie juros, nei tas "karnavalas" ... As sakau, man tai ne karnavalas, tai svajone

Jusu svajone - vestuves,jo - atostogos prie juros...jei abieju norai skirtingi,tai...jei jis jus pristato kaip zmona,tai matyt jis taip ir jauciasi...o kodel jus taip nesijauciate...ar manote,kad formalumas svarbesnis,nei buvimas kartu...ar jus tuo dar neisitikinote...
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 06 18, 22:26)
Gal jūs savo vyrą nuviliojot nuo kitos merginos ? net gi ne gal , kažkodėl man tai atrodo , kad taip ir buvo , ir jūsų sugyventinis jūsų nemyli , jis tebemyli tą merginą , kurią jūs apgavot .

acha senmergės vertas scenarijus va imk balioną 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2011 06 18, 22:33)
kodel jis turi del to vargti?

vargti gal ir neturi, bet atsižvelgti turėtų priežastis paprasta tai gyvenimas bendras
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 06 18, 22:42)
Jusu svajone - vestuves,jo - atostogos prie juros...jei abieju norai skirtingi,tai...jei jis jus pristato kaip zmona,tai matyt jis taip ir jauciasi...o kodel jus taip nesijauciate...ar manote,kad formalumas svarbesnis,nei buvimas kartu...ar jus tuo dar neisitikinote...

o čia šeimyninė diplomatija gali suveikt, susituokia ir išvažiuoja prie jūros abu gauna ko nori, abu laimingi bigsmile.gif

o del formalumo čia kaip kas įsivaizduoja, jei santuokos registracija formalumas ir nieko daugiau nejau sunku tai padaryt, kad mylimas žmogus pasijustų laimingas?
Atsakyti
QUOTE(Miglinė @ 2011 06 18, 23:45)
acha senmergės vertas scenarijus va imk balioną  4u.gif  biggrin.gif
Papildyta:
vargti gal ir neturi, bet atsižvelgti turėtų priežastis paprasta tai gyvenimas bendras

Kai aš bandžiau nuvilioti ir nepavyko , bet porą išskyriau , gyvenimas ir dievas mane nubaudė , tai nurodo mano nikas smile.gif Autorę ( jei ji taip pat tai darė ) baudžia dabar - jos svajonės neišsipildymu - elementaru daktarės Vatsonės . smile.gif o autorei siūlyčiau arba pačiai viską organizuoti arba palikti sugyventinį , jei po kurio laiko atbėgs pas jus ir pildys jūsų norus tai jums pasisekė - jūs radot savo antrą pusę . o dabar te balioną ir neverk , kad vestuvių baliaus nebus , menka tai problema . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglinė @ 2011 06 18, 22:48)
jei santuokos registracija formalumas ir nieko daugiau nejau sunku tai padaryt, kad mylimas žmogus pasijustų laimingas?

Manau turi abu to noreti,o ne vienas...vienas bus laimingas,o kitas...jausis kaip klounas cirke...tai autore bus laimingesne...
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 06 18, 22:53)
Manau turi abu to noreti,o ne vienas...vienas bus laimingas,o kitas...jausis kaip klounas cirke...tai autore bus laimingesne...

manau mes tiesiog skirtingai autorė supratom, vyras jos ne prieš santuokos įregistravimą, jis tiesiog nenori ir čia mano vaizduotė piešia tradicines lietuviškas vestuves kai jaunieji suklupdyti prieš tėvus yra laiminami ir išlydimi į zaksą, "pirmanaktis" ir ttt na tada tikrai cirkas, o ne vestuvės po tiekos metų bendro gyvenimo ir tam, kad vienas nesijaustų klounu, o kitas nejaustų kažkokios nuoskaudos ir yra toks dalykas sugalvotas kaip kompromisas, kad abiems būtų gerai
Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2011 06 18, 22:51)
Kai aš bandžiau nuvilioti ir nepavyko , bet porą išskyriau , gyvenimas ir dievas mane nubaudė , tai nurodo mano nikas  smile.gif

oi nesusireikšminkit taip labai, jei Dievas kiekvieną už bandymus viliot baustų senmergyste ar senbernyste ir tam gaištų savo brangų dievišką laiką...... santuoka jau senokai būt numirus ir palaidota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yura @ 2011 06 18, 21:07)
Sveiki,
esam kaip vieno obuolio dvi puses - vaikeli auginam. Stai jau desimt metu kartu, gera proga vestuves surengti - svente, suknele, atsiminimai....  "Susirasyti galim kad ir ryt"-, visada toks atsakymas, bet "vestuves - tai cirkas, kam ju reikia, jau ir taip visas aisku, be to pinigu nera"  ..........negaliu susitaikyt, kad taip ir neissipildys "pelenes" svajone - nors dienai pavirsti princese....

nuu jis kaip ir teisus..... IMHO, susizenikyt baznycioje, bet zagsui nepraneskit. abi puses laimi.
Atsakyti
Madeinana, kam ta baznycia? Juk jie gyvena nesantuokoje n metu, susilauke vaikiuko - kazkaip baznytinem normom net nekvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yura @ 2011 06 18, 22:12)
apie santuoka pradzioje net nekalbejome, nebutu kilusi net mintis, - viskas klostesi naturaliai - draugyste, paskui pradejom kartu gynent, paskui naturaliai vaikelis, nescia nenorejau susirasyt, kitokie rupesciai buvo. Dabar gyvenimas susiklostes, galvojam antra vaikeli reiktu, seima gausint, tai man ir kilo tokia mintis - kad dabar pats laikas, - jei ne dabar , tai niekada neprisiruosim, seimai pagausejus ir pinigu reikia daugiau, ir rupesciu ir pasirinksi seimos atostogas prie juros, ne vestuves... mes kitaip ir neprisistatom kur nueje - tik kaip vyras ir zmona... 
Tai ir dabar , jo nuomone geriau atostogos prie juros, nei tas "karnavalas" ... As sakau, man tai ne karnavalas, tai svajone - ir jei ji neissipildys, ar su laiku neatsiras koks kirminas dusioj?  (Man atrodo, kad jau dabar jis mazyliukas grauziasi.) Suprantu, kad tai viskas juokinga musu situacijoj, man ir paciai truputi komiskai atrodys, tos ceremonijos. Bet juk gyvenime tiek daug svajoniu ir tiek mazai ju issipildo, jaunystes pasaulio idealizavimai nublunka... 
Tad jau apkalbeta , ka pakviest i ta musu maza svente , kur svesti siulau, kaip cia su draugais del automobilio grazaus susitarti ... o jis man , "kam reikia - patys su savo nuvaziuosim. " na zodziu --- kazko uzklausus - gavau atsakyma - "tu sugalvojai, tu ir daryk" ir sedi toliau sau knygos kompanijoje.
Nu ok. o TAU kam vedybos? nori tureti -iene? jei taip - pasakyk, kad jam nesusirasius su tavim - vaiku nematys. Pas notara registravot? nu, vaikus, ta prasme.
Aj, abu du jus kvakt. tu nori -ienes, bet nesi tokia, su kuria jis butu norejes pasidalinti pavarde. Sutinku su Senmerge su jos pasakymo esme. Kad yra kazkas del ko nenori jusiskis buti jusu dalimi.
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2011 06 18, 23:12)
Madeinana, kam ta baznycia? Juk jie gyvena nesantuokoje n metu, susilauke vaikiuko - kazkaip baznytinem normom net nekvepia lotuliukas.gif

Zin ai - bezproigryshnyj variant. Ji - apsizenijo, jis - ne. Todel pasiuliau. Man asmeniskai tai kitaip, ir tu zinai kaip, bet siuo atveju, tartkim, 'karnavalo', - galiu pasiulyti toki varianta. Apseis sukne+kostiumas+sampas. Ir tiek. Paaiskinti 'vaisiu nebus - tai tik formalumas' ir eiti plauti grindis namo. O kas?
Atsakyti
Madeinana, o man baznycia kaip tik karnavalas. Karnavalas, kai mases lenda ten, nors yra visiskai netikintys.
Atsakyti
QUOTE(yura @ 2011 06 18, 21:30)
Atrodo , kad jau susitarem, kiek galim isleist  - na 2000 , pridesim dar 2000lt... . Ziuri i ta suma, ir pasvajoji, kaip dar viena 0 prirasyt.....  g.gif

vat imt mest i bala 40 000 po desimties gyvenimo metu - tikrai neverta. visiskai pritariu jusu vyrui, kad tuos pinigus daug naudingiau galima isleist... uz 4000 galima puikiausiai susiorganizuoti ceremonija metrikacijoj (ar baznycioj), ziedus, elegantiska apranga, fotosesija ir pietus su artimiausiais zmonemis. o sutaupytus 36 000 tikrai rasit kur seimoje panaudot...
tam, kad svente butu elegantiska, keltu mielus prisiminimus ir graziai atrodytu albume visiskai nereikia isleisti desimciu tukstanciu litu...
Atsakyti
o aš, nors ir beveik netikinti, orientavausi būtent į bažnytines apeigas. galiu netikėt dievu kaipo tokiu, bet ceremonija, priesaika, visa kita-nu gražu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2011 06 18, 23:25)
Madeinana, o man baznycia kaip tik karnavalas. Karnavalas, kai mases lenda ten, nors yra visiskai netikintys.

Tosk, mes kalbejome apie tai kitoje temoje. Primenu, kad man tai morale, as gi ne katalike, man kitaip viskas. Mums baznytine santuoka kelia reikalavimus, mes turime apsispresti pries eidami i baznycia, pas mus daug kas nedaeina iki baznytines santuokos, isklauses normalia zmogiskaja kalba isipareigojimus vienas kitam.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2011 06 18, 23:28)
o aš, nors ir beveik netikinti, orientavausi būtent į bažnytines apeigas. galiu netikėt dievu kaipo tokiu, bet ceremonija, priesaika, visa kita-nu gražu biggrin.gif

a tas ryzas ziauriai ikando ar 'be dantu' zaisdamas? fainas..
Atsakyti