QUOTE(yura @ 2011 06 18, 22:12)
apie santuoka pradzioje net nekalbejome, nebutu kilusi net mintis, - viskas klostesi naturaliai - draugyste, paskui pradejom kartu gynent, paskui naturaliai vaikelis, nescia nenorejau susirasyt, kitokie rupesciai buvo. Dabar gyvenimas susiklostes, galvojam antra vaikeli reiktu, seima gausint, tai man ir kilo tokia mintis - kad dabar pats laikas, - jei ne dabar , tai niekada neprisiruosim, seimai pagausejus ir pinigu reikia daugiau, ir rupesciu ir pasirinksi seimos atostogas prie juros, ne vestuves... mes kitaip ir neprisistatom kur nueje - tik kaip vyras ir zmona...
Tai ir dabar , jo nuomone geriau atostogos prie juros, nei tas "karnavalas" ... As sakau, man tai ne karnavalas, tai svajone - ir jei ji neissipildys, ar su laiku neatsiras koks kirminas dusioj? (Man atrodo, kad jau dabar jis mazyliukas grauziasi.) Suprantu, kad tai viskas juokinga musu situacijoj, man ir paciai truputi komiskai atrodys, tos ceremonijos. Bet juk gyvenime tiek daug svajoniu ir tiek mazai ju issipildo, jaunystes pasaulio idealizavimai nublunka...
Tad jau apkalbeta , ka pakviest i ta musu maza svente , kur svesti siulau, kaip cia su draugais del automobilio grazaus susitarti ... o jis man , "kam reikia - patys su savo nuvaziuosim. " na zodziu --- kazko uzklausus - gavau atsakyma - "tu sugalvojai, tu ir daryk" ir sedi toliau sau knygos kompanijoje.
Nu ok. o TAU kam vedybos? nori tureti -iene? jei taip - pasakyk, kad jam nesusirasius su tavim - vaiku nematys. Pas notara registravot? nu, vaikus, ta prasme.
Aj, abu du jus kvakt. tu nori -ienes, bet nesi tokia, su kuria jis butu norejes pasidalinti pavarde. Sutinku su
Senmerge su jos pasakymo esme. Kad yra kazkas del ko nenori jusiskis buti jusu dalimi.
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2011 06 18, 23:12)
Madeinana, kam ta baznycia? Juk jie gyvena nesantuokoje n metu, susilauke vaikiuko - kazkaip baznytinem normom net nekvepia
Zin ai - bezproigryshnyj variant. Ji - apsizenijo, jis - ne. Todel pasiuliau. Man asmeniskai tai kitaip, ir tu zinai kaip, bet siuo atveju, tartkim, 'karnavalo', - galiu pasiulyti toki varianta. Apseis sukne+kostiumas+sampas. Ir tiek. Paaiskinti 'vaisiu nebus - tai tik formalumas' ir eiti plauti grindis namo. O kas?
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.