Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves - tai cirkas

QUOTE(yura @ 2011 06 21, 01:34)
Noreciau suzinoti, (is tu kurios istekejo) kaip jos organizavo vestuves , tiksliau kiek tame reikale realiai dalyvavo vyras.

eikit į vestuvių planavimo forumą ir skaitykit atitinkamas temas, kad ir http://www.supermama...?showtopic=7695
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lithium: 21 birželio 2011 - 02:55
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 06 20, 19:00)
Matyt toks seimos susitarimas...ir koks skirtumas kurio isleis,kurio taupys,juk biudzetas tai vienas...

O kas jusu praso atsiskaitineti...as tik paklausiau,nejau melu reikia pradeti gyvenima...pagal jus,taip...Nei vyras,nei as neturejome,nes buvome studentai...kaip sakoma "ant tevu sprando sedejome",o dirbti tais laikais neleido,nes...reikejo tureti kazkoki staza...taigi...vestuves atsokome studentiskai...ir viska ka  turime dabar, isigijome dirbant...Todel ir vertinu toki autores vyro poelgi,nes sunkiai pinigai uzdirbami,sunkiai ir isleidziami,o kai lengvai,tai...
O jus kada nors gyvenote is studentiskos stipendijos(net ir padidintos)... g.gif
Suprantu kas yra finansine nepriklausomybe...taigi kai isteki jauna,tai apie kokia finansine nepriklausomybe kalba gali buti...vat jei jau metuose,tai jo...turi tureti kazkoki "kraiti"...nemaisykite pelu su grudais...autore jau gyvena su vyru desimt metu ir tai...kai seimos biudzetas nera didelis,tai kalbeti apie finansine nepriklausomybe,net ne juokinga,o naivu... wacko.gif

Nu ka tu cia man pasakoji apie studentavimo laikus? As sugebejau ir studentauti ir dirbti, reikia zinoti vieteles ,kur galima isidarbinti ir svarbiausiai -NORO...
Tai taip ir galvojau -patys ne centavo nesumokejot uz savo vestuves, viska tevai denge ...
Kraitis , be to ,renkamas nuo gilios jaunystes biggrin.gif ,jus ir tokio neturejote? Ir vel viskuo kuo galejo padejo gimines ir artimieji? Jus isvis kada nors dirbote, nors vasaros metu, besimokindama ir bestudijuodama?
Jezau Marja, niekada nepateisinau tokiu arkliu -vaiku, kurie iki pat studiju pabaigos siurbia tevus .Suauge zmones skaitosi...Cia ne jums asmeniskai, cia aplamai visiems tokiems kaip jus.
Jus nesuprantate skirtumo tarp melo ir mazu moterisku gudrybiu...
Papildyta:
Su sypsene perskaiciau toki komentara " tokiame amziuje ......"   doh.gif
Atsiprasau , apie koki amziu jus cia uzsimenate, geriau palaukite , kol pacios pasieksite "toki amziu" tada bus ka pakomentuoti  lotuliukas.gif   As ir mano vyras turime puikia fizine forma, nes sportuojame, nepersivalgome mesos, ir atrodome kaip po 27su + .

As tai visai nesportuoju ir ziauri mesaede esu...bet vyras man nereguliavo isleistu piniu vestuvems...
Papildyta:
Kas turima "elegantiskos" vestuves? tai tikrai ne baltos misraines, kazkoks balius kokioje kaimo sodyboje, kurioje nuo medzio apdailos dulkes nuo pastatymo nebuvo sluostomos, ar lietuviskos O lialia tipo dainuskos... Elegancija buna ir paprasta (lininiai rubai,vakariene prie juros)  ar prabangi,(dizaineriu kuriniai, sampanas krikstolo taurese)

Ka jus suprantat...kaimo vestuves su armonika ir pabroliais ,kuriuos galima pavartyti ant sieno - pacios nuostabiausios vestuves kokios tik gali buti biggrin.gif .Ar esat buve kada kaimiskose vestuvese? Ar jus is tu -uuuujjjjjj, negaliuuu ,ten vistos kakaliuuuuukas metooosyyyy, petreeeli ,paimk mane ant rankuciu ir penesk per ta kakaliuuukaaaa?

Dizaineriu kuriniai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne nu ..man aisku kokio tipo moteris jus easta -reklamos auka. Jums per sunku (turbut) suprasti, kad viskas kas pavadinta garsiais vardais nera auksciausios kokybes?m Ar tai jums nedasunta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 21 birželio 2011 - 08:05
QUOTE(burbanti @ 2011 06 21, 09:01)

Ka jus suprantat...kaimo vestuves su  armonika ir pabroliais ,kuriuos galima pavartyti ant sieno - pacios nuostabiausios vestuves kokios tik gali buti  biggrin.gif

esu gėris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglinė @ 2011 06 21, 09:04)
esu gėris  bigsmile.gif

Nu ,ka as sakau ...kas nebuvo kaimiskose tikrose vestuvese ,tas visada nusisnekes i pievas .
Atsirado , matote ,aristokrate melynojo kraujo -padavai jai (autorei) kristolines taures, strucio plunksnas ir dar biesas zino ka ... biggrin.gif
Atsakyti
Va kaip taupiai apsižanijo http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lithium: 21 birželio 2011 - 08:13
o kam tie grandioziniai baliai reikalingi? pinigu ismetimas i bala ir tiek. kelia dideles vestuves, isleidzia kruvas pinigu, o po metu skiriasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2011 06 21, 09:12)

Ale tai mergiscia -matote per vestuves droviai nuleidusi akis kalbejo ,o kai kojas kiloti pries vestuves ,tai drovumo nebuvo? biggrin.gif Tai bet kaip supratau -gyvena jie visi pas pirmos zmonos mama?
Aleliuja jai ir jos sveikatai... rolleyes.gif paminesit mano zodi, po penkiu vedybinio gyvenimo metu su situo vyru ji pasens 15'lika metu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 21 birželio 2011 - 08:21
QUOTE(Lithium @ 2011 06 21, 09:12)

Uzjos visa ta goveda sita vargse...Ir is kur dar tokiu atsiranda.Tarnaites gi nemokamos ieskojo...
Atsakyti
manau kad temos autorei reiktų skaityti mažiau pletkų žurnalų.. nusileisti ant žemės ir suprasti kad ji negali išleisti 20k vestuvėms nes jos pragyvenimo lygis jai to neleidžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 21, 10:07)
Nu ,ka as sakau ...kas nebuvo kaimiskose tikrose vestuvese ,tas visada nusisnekes i pievas .
Atsirado , matote ,aristokrate melynojo kraujo -padavai jai (autorei)  kristolines taures, strucio plunksnas ir dar biesas zino ka ...  biggrin.gif

Ooo kaimiškos vestuvės . tai tikras gėris , gamta , šalia didelis ežeras , tvarkinga , stilinga kaimo sodyba , ramybė .Tai ne susispaudus neatsipalaiduojant kelias valandas prabūti restorane . Kaimo sodyboje yra kur leisti fejerverkus , skraidinti baltus balandžius , yra kur surengti šokius ir žaiddimus , galima lauke gaudyti jaunosios puokštę . O kur visa tai padaryti restorane ? Mažoje šokių aikštelėje susispaudus ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 21 birželio 2011 - 09:23
QUOTE(burbanti @ 2011 06 21, 07:01)
Ka jus suprantat...kaimo vestuves su  armonika ir pabroliais ,kuriuos galima pavartyti ant sieno - pacios nuostabiausios vestuves kokios tik gali buti  biggrin.gif .Ar esat buve kada kaimiskose vestuvese? Ar jus is tu -uuuujjjjjj, negaliuuu ,ten vistos kakaliuuuuukas metooosyyyy, petreeeli ,paimk mane ant rankuciu ir penesk per ta kakaliuuukaaaa?

drinks_cheers.gif Del kaimisku vestuviu
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Uz jusu jumora thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 06 21, 09:42)
Uzjos visa ta goveda sita vargse...Ir is kur dar tokiu atsiranda.Tarnaites gi nemokamos ieskojo...

cia jau tikrai,70hektaru aprepti sunku,plius suziureti senute,2neigalius jos vaikus ir dar savus?jetaus...pirma pasitaikiuse eme
Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2011 06 21, 10:22)
Ooo kaimiškos vestuvės . tai tikras gėris , gamta , šalia didelis ežeras , tvarkinga , stilinga kaimo sodyba , ramybė .Tai ne susispaudus neatsipalaiduojant kelias valandas prabūti restorane . Kaimo sodyboje yra kur leisti fejerverkus , skraidinti baltus balandžius , yra kur surengti šokius ir žaiddimus , galima lauke gaudyti jaunosios puokštę . O kur visa tai padaryti restorane ? Mažoje šokių aikštelėje susispaudus ?

doh.gif
na kaimiskos vestuves yra viena, jus aprasot vestuves kaimo turizmo sodyboje smile.gif
kaimiskose vestuvese ir ant kiauliu sumasto zmones pajodineti ir siene pasivolioti,nuogi prude(ne ezere,nes dauguma tokio net neturi) issimaudyti.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 21 birželio 2011 - 10:18