QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 06 20, 19:00)
Matyt toks seimos susitarimas...ir koks skirtumas kurio isleis,kurio taupys,juk biudzetas tai vienas...
O kas jusu praso atsiskaitineti...as tik paklausiau,nejau melu reikia pradeti gyvenima...pagal jus,taip...Nei vyras,nei as neturejome,nes buvome studentai...kaip sakoma "ant tevu sprando sedejome",o dirbti tais laikais neleido,nes...reikejo tureti kazkoki staza...taigi...vestuves atsokome studentiskai...ir viska ka turime dabar, isigijome dirbant...Todel ir vertinu toki autores vyro poelgi,nes sunkiai pinigai uzdirbami,sunkiai ir isleidziami,o kai lengvai,tai...
O jus kada nors gyvenote is studentiskos stipendijos(net ir padidintos)...
Suprantu kas yra finansine nepriklausomybe...taigi kai isteki jauna,tai apie kokia finansine nepriklausomybe kalba gali buti...vat jei jau metuose,tai jo...turi tureti kazkoki "kraiti"...nemaisykite pelu su grudais...autore jau gyvena su vyru desimt metu ir tai...kai seimos biudzetas nera didelis,tai kalbeti apie finansine nepriklausomybe,net ne juokinga,o naivu...
Nu ka tu cia man pasakoji apie studentavimo laikus? As sugebejau ir studentauti ir dirbti, reikia zinoti vieteles ,kur galima isidarbinti ir svarbiausiai -NORO...
Tai taip ir galvojau -patys ne centavo nesumokejot uz savo vestuves, viska tevai denge ...
Kraitis , be to ,renkamas nuo gilios jaunystes

,jus ir tokio neturejote? Ir vel viskuo kuo galejo padejo gimines ir artimieji? Jus isvis kada nors dirbote, nors vasaros metu, besimokindama ir bestudijuodama?
Jezau Marja, niekada nepateisinau tokiu arkliu -vaiku, kurie iki pat studiju pabaigos siurbia tevus .Suauge zmones skaitosi...Cia ne jums asmeniskai, cia aplamai visiems tokiems kaip jus.
Jus nesuprantate skirtumo tarp melo ir mazu moterisku gudrybiu...
Papildyta:
QUOTE(yura @ 2011 06 21, 01:34)
Su sypsene perskaiciau toki komentara " tokiame amziuje ......"
Atsiprasau , apie koki amziu jus cia uzsimenate, geriau palaukite , kol pacios pasieksite "toki amziu" tada bus ka pakomentuoti

As ir mano vyras turime puikia fizine forma, nes sportuojame, nepersivalgome mesos, ir atrodome kaip po 27su + .
As tai visai nesportuoju ir ziauri mesaede esu...bet vyras man nereguliavo isleistu piniu vestuvems...
Papildyta:
QUOTE(yura @ 2011 06 21, 01:34)
Kas turima "elegantiskos" vestuves? tai tikrai ne baltos misraines, kazkoks balius kokioje kaimo sodyboje, kurioje nuo medzio apdailos dulkes nuo pastatymo nebuvo sluostomos, ar lietuviskos O lialia tipo dainuskos... Elegancija buna ir paprasta (lininiai rubai,vakariene prie juros) ar prabangi,(dizaineriu kuriniai, sampanas krikstolo taurese)
Ka jus suprantat...kaimo vestuves su armonika ir pabroliais ,kuriuos galima pavartyti ant sieno - pacios nuostabiausios vestuves kokios tik gali buti

.Ar esat buve kada kaimiskose vestuvese? Ar jus is tu -uuuujjjjjj, negaliuuu ,ten vistos kakaliuuuuukas metooosyyyy, petreeeli ,paimk mane ant rankuciu ir penesk per ta kakaliuuukaaaa?
Dizaineriu kuriniai

Ne nu ..man aisku kokio tipo moteris jus easta -reklamos auka. Jums per sunku (turbut) suprasti, kad viskas kas pavadinta garsiais vardais nera auksciausios kokybes?m Ar tai jums nedasunta?