Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves - tai cirkas

QUOTE(Moonte @ 2011 06 20, 14:50)
Ir vel tas pats, jei jus nepripazistat, jums tai vertybe, tai privalo buti visiem totaliai vertybe. Keista ir tiek.
Papildyta:
Tame ir esme, kad man krikscionybe neapsiribja katalikybe. Jei domiuosi ir kitom konfesijom, galima daryti prielaidas, kad mano ziniu spektras yra platesnis nei jusu  mirksiukas.gif  Biblija gi viena  biggrin.gif

Teigiat vieną , o pagal visus pasisakymus , matosi , kad yra kitaip , arba domitės paviršutiniškai , nes drįstate teigti , kad krikštas - paprasčiausiais konvejerinis darbas . mad.gif
Atsakyti
QUOTE(betgi @ 2011 06 20, 14:04)
Vestuves ne cirkas. Mano nuomone cirkas prasideda tada, kai santuokos vengiant pradedi girdeti cirko lygio issisukinejimus...
Kitas dalykas, man nesuprantama, kaip galima gimdyti vaikus nuo  vyro, kuris bijo isipareigoti? Ne nuo to galo viskas pradedama.

Siulyciau perskaityti tema. Vyras nevengia atsakomybes, jam nepriimtinas scenarijus, kaip tai turi vykti.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 06 20, 14:58)
doh.gif  ne nu jus tai topine asmenybe, smurtas seimoje jum norma,netikejimas i baznycia jum siaubas baubas? dekoju likimui,kad nesam seima,gimines, nes i draugus tokios nesirinkciau.

Jus kada nors ismokit pagarbos kitam asmeniui,jo nuomonei,gyvenimui,negi manot,kad tik baznycioje tiesa ir teiisingumas(o tai ka apie pedokunigus sakyti,palaiminimo pardavinejima,gerai,kad jau nuodemiu atleidimo nepardavineja...)

QUOTE(Miglinė @ 2011 06 20, 15:04)
nemačiau patyčių, bet gal ne visus pasisakymus perskaičiau

O mano nuomonę , kas nors rimtai priėmė ? Ne , tik pasisakius supuldavo visas pulkas vištų ir viską momentaliai paneigdavo .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 06 20, 14:07)
Teigiat vieną , o pagal visus pasisakymus , matosi , kad yra kitaip , arba domitės paviršutiniškai , nes drįstate teigti , kad krikštas - paprasčiausiais konvejerinis darbas .  mad.gif

Man, taip. Nes tai daroma nesamongam zmogui, kuris nesuvokia viso veiksmo esmes. Kristus gi krikstyjosi kai jam buvo 33 metai, samoningai, suvokdamas viso veiksmo esme, todel sis veiksmas ir buvo didingas. Kaip manote kodel niekas neseka jo pedom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 birželio 2011 - 13:11
QUOTE(betgi @ 2011 06 20, 14:04)
Vestuves ne cirkas. Mano nuomone cirkas prasideda tada, kai santuokos vengiant pradedi girdeti cirko lygio issisukinejimus...
Kitas dalykas, man nesuprantama, kaip galima gimdyti vaikus nuo  vyro, kuris bijo isipareigoti? Ne nuo to galo viskas pradedama.

man regis praleidot svarbų dalyką, autorės vyras nevengia santuokos ką reiškia jis nevengia atsakomybės ir autorė taip pat neužsiminė (nebent praleidau), kad jos vyras būtų koks tai neatsakingas tėvas ar vyras, ji nurodo, kad jis nenori baliaus grubiai tariant, kitaip tarian ji nori atšvest santuokos įteisinimą, o jis ne arba jam nepriimtinas jo moters sugalvotas šventės scenarijus, štai ir visa problema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 06 20, 14:09)
O mano nuomonę , kas nors rimtai priėmė ? Ne , tik pasisakius supuldavo visas pulkas vištų ir viską momentaliai paneigdavo .

O kokia jusu nuomone siuo klausimu?
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2011 06 20, 14:00)
senmerge provokuoja ir juokiasi, nes tauta noriai kimba ant kabliuko.  4u.gif

Jus rimtai?

As irgi pasijuokciau, bet deja, cia rimta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 06 20, 15:00)
senmerge provokuoja ir juokiasi, nes tauta noriai kimba ant kabliuko.  4u.gif

Aš nesijuokiu , aš nesuprantu , kaip galima šitaip nekęsti tikėjimo / ar jus kas nors nuskriaudė bažnyčiose , cerkvėse , mečetėse , sinagogose , jus įžeidinėjo ? Iš kur pas jus tas neapykantos jausmas tikėjimui ir tikintiems žmonėms ?
Atsakyti

jei supuldavo ir supuola komentuot, vadinasi jūsų nuomonė išgirsta ir yra analizuojama, su ja galima sutikt, galima nesutikt, galima iš dalies sutikt kas dabar yr vyksta
Atsakyti

pamastom
ateina zmogus ir sako,kad zole juoda,bet subega pulkas "vistu "ir jam aiskina,kad ji zalia.
tai rimtai,kazin kas neteisus?
Atsakyti
O, kokios machankes, tikros lietuviskos vestuves.

kas liecia baznycia. as esu tikinti ir mano santuoka buvo baznycioje, bet ne todel, kad "ten foto grazios ir labai elegantiskai atrodo", o todel kad MES ABU NOREJOME prisiekti Dievui savo meile ir gauti palaiminima.
Kas liecia mano poziuri i santuokas baznycioje, vis tik ir esanti praktikuojanti katalike (kai suprantu tie kas baisiai "uz" yra irgi), siulyciau neskubeti eiti prie altoriaus, nes gyvenimas be sliubo yra mazesne nuodeme nei sliubo isardymas ir jei vienas is sutuoktiniu nenori neisitikines tuo, yra kitoks poziuris, jam tas sliubo anuliavimas nereiks nieko, o kitam jau bus keblumu, nes isiskyrus su tuo sutuoktiniu ir pradejus nauja gyvenima su kitu, negales jau eiti ispazinties ir negaus isrisimo, kadangi pagal baznycia tai yra sunki nuodeme- svetimavimas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 06 20, 14:09)
Man, taip. Nes tai daroma nesamongam zmogui, kuris nesuvokia viso veiksmo esmes. Kristus gi krikstyjosi kai jam buvo 33 metai, samoningai, suvokdamas viso veiksmo esme, todel sis veiksmas ir buvo didingas. Kaip manote kodel niekas neseka jo pedom?

todel, kad (nors klausimas ne man) nemažą įtaką turėjo didelis naujagimių mirštamumas ir jei vaikelio nespėdavo pakrikštyt jo šventoje žemėje neleisdavo laidot, čia jau dvasininkų spekuliacija savo valdžia iš ko išsirutuliojo paprotys krikštyt vos gimusius kūdikius, bet tai tik vienas iš faktorių
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 06 20, 15:12)
O kokia jusu nuomone siuo klausimu?
Papildyta:
Jus rimtai?

As irgi pasijuokciau, bet deja, cia rimta  mirksiukas.gif

Mano nuomonė šiuo klausimu - nusipirkti ar pasisiūti ilgą baltą suknią ( ne trumpą ) pasidaryti gražią šukuoseną , ir susituokti bažnyčioje . Svečiai ( tas dešimt žmonių , tegu pinigais prisideda prie išlaidų vietoj vestuvinių dovanų ) Susituokus - pietūs restorane . Fotografuoti , gali patys svečiai . susirašyti , galima kitą dieną , su dviem liudininkais be šventimo . Bet juk mano patarimai nieko verti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 20 birželio 2011 - 13:18