Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves - tai cirkas

QUOTE(Moonte @ 2011 06 20, 14:34)
1. Neidemiai skaitote oponento mintis. Jos tevai tikintys, vadinasi, "konvejerines" paslaugas baznycia yra atlikusi jai nuo kudikystes t.y. krikstyta ir t.t..

Ar tai imanoma padaryti nesilankant baznycioje? Vadinasi, zodis NIEKADA, kaip ir...
Tai ko vertas tas jusu FAKTAS?  mirksiukas.gif

2. Nuostabios mintys, kiekvienam zodziui, sakiniui pritariu, todel ir nesiveliu i diskusija, sedziu ir kaifuoju.

Sakot , kad doitės katalikų tikėjimu , bet iš jūsų kalbų , manau , kad taip nėra , nesidomit katalikybe , tik kalbat , pabandykit nueiti , ne mišių metu į bažnyčią , pabūti , gal pasikeis nuomonė . Gal liausitės niekinti mūsų tikėjimą .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 06 20, 13:44)
Susirašius - tai dar nereiškai ištekėjus , sovietinių susirašymo veselių aš nepripažįstu , kokios sutuoktuvės be dievo palaiminimo ? Tik nesakykit , kad jums to nereikia .

Ir vel tas pats, jei jus nepripazistat, jums tai vertybe, tai privalo buti visiem totaliai vertybe. Keista ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2011 06 20, 13:46)
Sakot , kad doitės katalikų tikėjimu , bet iš jūsų kalbų , manau , kad taip nėra , nesidomit katalikybe , tik kalbat , pabandykit nueiti , ne mišių metu į bažnyčią , pabūti , gal pasikeis nuomonė . Gal liausitės niekinti mūsų tikėjimą .

Tame ir esme, kad man krikscionybe neapsiribja katalikybe. Jei domiuosi ir kitom konfesijom, galima daryti prielaidas, kad mano ziniu spektras yra platesnis nei jusu mirksiukas.gif Biblija gi viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 06 20, 12:50)
<...>
Tame ir esme, kad man krikscionybe neapsiribja katalikybe. Jei domiuosi ir kitom konfesijom, galima daryti prielaidas, kad mano ziniu spektras yra platesnis nei jusu  mirksiukas.gif  Biblija gi viena  biggrin.gif

Dievas - vienas, biblijų - daug.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 06 20, 14:50)
Ir vel tas pats, jei jus nepripazistat, jums tai vertybe, tai privalo buti visiem totaliai vertybe. Keista ir tiek.
Papildyta:
Tame ir esme, kad man krikscionybe neapsiribja katalikybe. Jei domiuosi ir kitom konfesijom, galima daryti prielaidas, kad mano ziniu spektras yra platesnis nei jusu  mirksiukas.gif  Biblija gi viena  biggrin.gif

Neprivalo , bet tyčiotis iš bažnytinės santuokos , kaip tai čia visos daro , manau negalima
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2011 06 20, 14:54)

Jums nepakenktų perskaityti visas .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 06 20, 13:46)

doh.gif ne nu jus tai topine asmenybe, smurtas seimoje jum norma,netikejimas i baznycia jum siaubas baubas? dekoju likimui,kad nesam seima,gimines, nes i draugus tokios nesirinkciau.

Jus kada nors ismokit pagarbos kitam asmeniui,jo nuomonei,gyvenimui,negi manot,kad tik baznycioje tiesa ir teiisingumas(o tai ka apie pedokunigus sakyti,palaiminimo pardavinejima,gerai,kad jau nuodemiu atleidimo nepardavineja...)

Atsakyti
senmerge provokuoja ir juokiasi, nes tauta noriai kimba ant kabliuko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 06 20, 13:44)
Susirašius - tai dar nereiškai ištekėjus , sovietinių susirašymo veselių aš nepripažįstu , kokios sutuoktuvės be dievo palaiminimo ? Tik nesakykit , kad jums to nereikia .

nesakau, kad nereikia, nesakau, kad religija ir religinės apeigos man nerūpi ar aš jas ignoruočiau ar nevertinčiau, vertinu.

o santuoka yra vertinga tiek, kiek ją daro vertinga abu sutuoktiniai
jūs turbūt esat girdėjus pasakymą, kad jei Dievas laimina dviejų žmonių sąjungą, atsiunčia jiems vaikų, beje autorė gyvena nors ir nesusituokusi, bet Dievas vaikų jiems davė, augina sūnų, jie 10 metų kartu, o tai palyginti ne mažai turint galvoje kokios populiarios ir lengvos šiais laikais skyrybos net ir bažnytinės
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 06 20, 14:00)
senmerge provokuoja ir juokiasi, nes tauta noriai kimba ant kabliuko.  4u.gif

kai per visas temas savo isitikinimus kisa,tai abejoju,sita daryti megsta labai tikintys zmones.

popieriukas mat nieko nereiskia,tik BAZNYCIOS palaiminimas...pfff...pagal ta pacia Biblija ir baznycia,Dievas yra VISUR.
Atsakyti
QUOTE(yura @ 2011 06 18, 21:07)
Sveiki,
esam kaip vieno obuolio dvi puses - vaikeli auginam. Stai jau desimt metu kartu, gera proga vestuves surengti - svente, suknele, atsiminimai....  "Susirasyti galim kad ir ryt"-, visada toks atsakymas, bet "vestuves - tai cirkas, kam ju reikia, jau ir taip visas aisku, be to pinigu nera"  ..........negaliu susitaikyt, kad taip ir neissipildys "pelenes" svajone - nors dienai pavirsti princese....

Vestuves ne cirkas. Mano nuomone cirkas prasideda tada, kai santuokos vengiant pradedi girdeti cirko lygio issisukinejimus...
Kitas dalykas, man nesuprantama, kaip galima gimdyti vaikus nuo vyro, kuris bijo isipareigoti? Ne nuo to galo viskas pradedama.
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 06 20, 13:58)
Neprivalo , bet tyčiotis iš bažnytinės santuokos , kaip tai čia visos daro , manau negalima

nemačiau patyčių, bet gal ne visus pasisakymus perskaičiau
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 06 20, 13:54)

Biblija viena, bet kad kiekviena konfesija ja tempia ant savo kurpaliaus mirksiukas.gif

Kad ir katalikams, Biblijos neuztenka jie dar Katekizma sugalvojo, dievo zodi patobulino. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 06 20, 13:58)
(o tai ka apie pedokunigus sakyti,palaiminimo pardavinejima,gerai,kad jau nuodemiu atleidimo nepardavineja...

na čia daugiau painiojat Dievo žodį su žmogaus valia ir poelgiais tokia diskusija gali būti įdomi, bet reikia atskiros temos
Atsakyti