Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves - tai cirkas

QUOTE(Miglinė @ 2011 06 20, 08:47)

o man keisčiau atrdo kai tos merginos/moterys su savo išrinktaisiais nugyvena 5, kad ir 10 metų ir riečia istorijas SM apie tai kaip norėtų ištekėt, bet tie balvonai nesiperša, jos laukia ir galvoja, kad nesulauks, kai man atrodo piršlybų scenarijus mėnsienoje ir princas ant vieno kelio parklupes prašo savo princesės rankos nelauktai ir netikėtai nelabai jau ir pasiteisina tos "alia" piršlybos įvyko kaip princesė pasakė taip į princo gal pagyvenam kartu nors dažnai, pačios moterys būna iniciatorės bendro nesantuokinio gyvenimo

Jei vyras nesipersa, tai jau cia viskas ir taip aisku- nemyli tiek , kad pasipirstu.Be issimciu. As tai tik sitaip galvoju, o man jau ne 16'lika, vyru psichologija kazkiek jau perkandau. Pacios siulosi kai kurios, e keliais eina aplink vyra, kad tas zenytusi , paskui pacios verkia, kad ju vyrai nemyli ir laksto pas kitas ...
O dar kitos tai isvis juokina biggrin.gif ,ju vyrai nepraso isteketi, tai tos rekia visa gerkle visiems- as nenoriu teketi, man ir susimetus gerai gyventi biggrin.gif Galvoja, kad taip visi ima ir patiki ju tuo melu. rolleyes.gif
Atsakyti
o man šitoje istorijoje labiausiai kliūna faktas kad neieškoma absoliučiai jokių kompromisų. arba taip-arba niekaip.
va dėl to susimąstyčiau apie santykius poroje.
dėl baltų balandžių, baltų mišrainių, baltu mersų ir baltų suknelių tokiame amžiuje nuo komentarų susilaikysiu biggrin.gif
Atsakyti
As tai noreciau vestuviu kaip Keites ir Viljamo. unsure.gif
bet deja toli grazu jos neatitiko tokios realybes.
Pries 12 metu vestuves buvo gana tradicines ir be limuzinu net.
siandienai galvoju nu tikrai neisipilde ta mano svajone, gal skirtis ir per nauja zenitis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 06 20, 10:14)
Jei vyras nesipersa, tai jau cia viskas ir taip aisku- nemyli tiek

O dar kitos tai isvis juokina  biggrin.gif  ,ju vyrai nepraso isteketi, tai tos rekia visa gerkle visiems- as nenoriu teketi, man ir susimetus gerai gyventi  biggrin.gif Galvoja, kad taip visi ima ir patiki ju tuo melu.  rolleyes.gif

kaip vienas herojus iš seno rusiško filmo pasakė, visos jos nori ištekėt bigsmile.gif

aš nemanau, kad jei vyras su savo moterim pragyvens ne vienus metus ne santuokoje nesiperša nes nemyli, bent jau ne visi, tiesiog manau, problema ta, kad dažnai moterys linkusios prisigalvot tyliai visokių "būtų nebūtų baubų", o vyrai tiesiog linke nepagalvot. Turbūt dažnas vyras kaip ir temos autorės išrinktasis nesusimąsto, kad jo moteris jaučia diskomfortą pildydama dokumentus ir rašydama netekėjusi, vieniša mama ir ttt, kad ją nervina klausimai, kada vestuvės ir ttt, o moterys daro klaidą galvodamos, kad jų vyrai turi iš kažkur gaut telepatinių sugebėjimų ir atspėt jų norus, mintis, joms tai atrodo elementaru kai tuo tarpu taip nėra, jei jau tiek metų pragyvenai su žmogumi ir neišmokai atskleist dsavo jausmų, norų, bijai atvirai pasikalbėt, problema ne partneryje, o pačioje moteriškėje, bet temos autorės problema kitokia:

Ji nori ištekėt, jos išrinktasis sutinka
problema prasideda kaip ji nori ištekėt:
ji nori elegantiškai, išrinktaisis kuo papraščiau

tai gi problema ne santuokos vengimas, o būdas ją įgyvendinti
Atsakyti
QUOTE(Miglinė @ 2011 06 20, 09:32)
<...>
<...>

Palaikau vyro pusę, toks prabangaus "elegantiškumo" noras mane stebina.
Bet, kaip sakoma, kiekvienam savo. Autorei, linkiu rasti kompromisą.
Atsakyti
QUOTE(Miglinė @ 2011 06 20, 09:32)
kaip vienas herojus iš seno rusiško filmo pasakė, visos jos nori ištekėt  bigsmile.gif

aš nemanau, kad jei vyras su savo moterim pragyvens ne vienus metus ne santuokoje nesiperša nes nemyli, bent jau ne visi, tiesiog manau, problema ta, kad dažnai moterys linkusios prisigalvot tyliai visokių "būtų nebūtų baubų", o vyrai tiesiog linke nepagalvot. Turbūt dažnas vyras kaip ir temos autorės išrinktasis nesusimąsto, kad jo moteris jaučia diskomfortą pildydama dokumentus ir rašydama netekėjusi, vieniša mama ir ttt, kad ją nervina klausimai, kada vestuvės ir ttt, o moterys daro klaidą galvodamos, kad jų vyrai turi iš kažkur gaut telepatinių sugebėjimų ir atspėt jų norus, mintis, joms tai atrodo elementaru kai tuo tarpu taip nėra, jei jau tiek metų pragyvenai su žmogumi ir neišmokai atskleist dsavo jausmų, norų, bijai atvirai pasikalbėt, problema ne partneryje, o pačioje moteriškėje, bet temos autorės problema kitokia:

Ji nori ištekėt, jos išrinktasis sutinka

tai gi problema ne santuokos vengimas, o būdas ją įgyvendinti

o man rodos elegnacija ir yra paprastumas, o ne kicas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 06 20, 10:52)
o man rodos elegnacija ir yra paprastumas, o ne kicas unsure.gif

j8s vienaip įsivaizduojat eleganciją, autorė vėl gi turi savo požiūrį į eleganciją, mano turbūt vėl kitoks.

bet esmė ta, kad vyras nenori finansuot autorės išsvajotų vestuvių
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2011 06 19, 22:36)
Tai jusu akyse tas faktas 4u.gif Nes as nieko panasaus nematau lotuliukas.gif

Nes nė karto nebuvot bažnyčioje .
Papildyta:
QUOTE(Miglinė @ 2011 06 19, 23:36)
o jūs nenorit iš kitos pusės pažvelgt į autorės vyro požiūrį gal jis atvirkščiai labai moralus, jis žino ar mano, kad jis netikintis ir iš bažnytinės santuokos nedaro kažkokio žaidimo iš serijos "ai pastovėsiu šalia, o man tai kas vis tiek nieko nereiškia"

ir šeip nedrysčiau spekuliuot tikintis ar ateistas, juo lab, kad dauguma žmonių man regis nepaisant kokią religiją išpažysta yra labiau religingi nei tikintys ir jie nėra labiau moralūs už ateistus
Papildyta:
del abejingumo..... aš nesu tikra, juo lab, kad istoriją šią mes girdim tik iš vienos autorės lūpų gal būt ją kiek kitaip nupasakotų jos vyras ir visa ši istorija įgautų vėl kitokią šviesą, o del norų ir svajonių abu turi į vienas kito norus atsižvelgt kaip ir vertint ar mano norai ne perdaug dideli kito žmogaus atžvilgiu..

problemos prasideda tada kai vieno egoizmas susikerta su kitos pusės egoizmu, kompromisai pamirštami, keliami reikalavimai, bet pamirštama ką pats žmogus gavo per gyvenimą iš savo partnerio ir tokioje situacijoje teisių nebelieka nes skaičiuojamos tik nuoskaudos ir rodomi principai

Baisu skaityti jūsų kalbas .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 06 20, 12:20)

ir be reikalo, aš vat ištekėjus bigsmile.gif
vadinasi mano požiūris kol kas labiau pasiteisno nei norinčių ištekėt, bet vis dar netekėjusių
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 06 20, 12:20)
Nes nė karto nebuvot bažnyčioje .
Papildyta:

1. Neidemiai skaitote oponento mintis. Jos tevai tikintys, vadinasi, "konvejerines" paslaugas baznycia yra atlikusi jai nuo kudikystes t.y. krikstyta ir t.t..

Ar tai imanoma padaryti nesilankant baznycioje? Vadinasi, zodis NIEKADA, kaip ir...
Tai ko vertas tas jusu FAKTAS? mirksiukas.gif

2. Nuostabios mintys, kiekvienam zodziui, sakiniui pritariu, todel ir nesiveliu i diskusija, sedziu ir kaifuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 birželio 2011 - 12:39
[quote=Tosk,2011 06 20, 01:33]
Burbanti, as ruosiausi tuoktis su sugyventiniu del labai praktiniu priezasciu, bet kai problemos issisprende, nebeliko reikalo tuoktis tongue.gif Na nebuvo klupojimo ant vieno kelio, tiesiog abu nusprendem kai tai buvo vienintelis kelias mums buti kartu.

Del baznycios as labai rimtai. Tevams esu grieztai issakiusi nuomone, kad jei man kas atsitiktu, kad jokiu budu nesumastytu baznytinio cirkinio laidytuviu scenarijaus. Baznycia lai pasilaiko sau 4u.gif
[/q
taip , o senatvėje tai veršitės ten .
Papildyta:
QUOTE(Miglinė @ 2011 06 20, 13:28)
ir be reikalo, aš vat ištekėjus  bigsmile.gif
vadinasi mano požiūris kol kas labiau pasiteisno nei norinčių ištekėt, bet vis dar netekėjusių

Susirašius - tai dar nereiškai ištekėjus , sovietinių susirašymo veselių aš nepripažįstu , kokios sutuoktuvės be dievo palaiminimo ? Tik nesakykit , kad jums to nereikia .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 06 20, 13:39)

taip , o senatvėje tai veršitės ten .

Jus mane gluminat, na kodel visi butinai privalo gyventi jusu protu ir elgtis taip kaip jums atrodo privalo elgtis. Sutinku, kad jus ten versites, nes tikiu jumis, va kodel jus pastoviai abejojate kitu zmoniu teiginiais, va sis momentas mane stebina g.gif
Atsakyti