Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves - tai cirkas

Sveiki,
esam kaip vieno obuolio dvi puses - vaikeli auginam. Stai jau desimt metu kartu, gera proga vestuves surengti - svente, suknele, atsiminimai.... "Susirasyti galim kad ir ryt"-, visada toks atsakymas, bet "vestuves - tai cirkas, kam ju reikia, jau ir taip visas aisku, be to pinigu nera" ..........negaliu susitaikyt, kad taip ir neissipildys "pelenes" svajone - nors dienai pavirsti princese....
Atsakyti
jam tai žinoma?
Atsakyti
Aisku , kad zinoma. Ne karta nuotrauku parodyta, svetaineje keli zurnalai vestuviu tema "tycia" voliojasi.Komentarai tokie - taip grazu, ir cia grazu, bet pasiziuri, kaip i kokia menine nuotrauka, noriai pakomentuoja, pasako, jei spalvos nepatinka. Atrodo , kad jau susitarem, kiek galim isleist - na 2000 , pridesim dar 2000lt... . Ziuri i ta suma, ir pasvajoji, kaip dar viena 0 prirasyt..... g.gif Susitaikau, kad susirasysim - graziai, issirinksiu suknele, su draugais restorane vakariene uzsakysim. Isejom i miesta, sakau uzsukam i juvelyriniu dirbiniu parduotuve, ziedus paziuresim - o jis man , tai tu viena nueik. doh.gif Tik namo parejus supratau, kaip jis isties i si reikala abejingai ziuri. ----Juk ziedai, ne man vienai!!!!!!!!!!!!! I santuoku rumus turbut man vienai teks eiti taip pat? verysad.gif
Atsakyti
ne ne, jokių "lyg netyčia". Ar jis ŽINO, kaip JŪS jaučiatės? Sakėt jam tai? Ko norite?
Atsakyti
Yura, greiciausiai jusu sugyventiniui santuoka yra nebutinas reikalas, todel ir nesivargina. Tad jam turetu istiesu buti dzin iki kazkokiu ziedu...

Ar jus kalbejot apie santuoka kaip po tokia jusu santykiu pradzioje? Ar issakete savo lukescius?
Atsakyti
apie santuoka pradzioje net nekalbejome, nebutu kilusi net mintis, - viskas klostesi naturaliai - draugyste, paskui pradejom kartu gynent, paskui naturaliai vaikelis, nescia nenorejau susirasyt, kitokie rupesciai buvo. Dabar gyvenimas susiklostes, galvojam antra vaikeli reiktu, seima gausint, tai man ir kilo tokia mintis - kad dabar pats laikas, - jei ne dabar , tai niekada neprisiruosim, seimai pagausejus ir pinigu reikia daugiau, ir rupesciu ir pasirinksi seimos atostogas prie juros, ne vestuves... mes kitaip ir neprisistatom kur nueje - tik kaip vyras ir zmona...
Tai ir dabar , jo nuomone geriau atostogos prie juros, nei tas "karnavalas" ... As sakau, man tai ne karnavalas, tai svajone - ir jei ji neissipildys, ar su laiku neatsiras koks kirminas dusioj? (Man atrodo, kad jau dabar jis mazyliukas grauziasi.) Suprantu, kad tai viskas juokinga musu situacijoj, man ir paciai truputi komiskai atrodys, tos ceremonijos. Bet juk gyvenime tiek daug svajoniu ir tiek mazai ju issipildo, jaunystes pasaulio idealizavimai nublunka...
Tad jau apkalbeta , ka pakviest i ta musu maza svente , kur svesti siulau, kaip cia su draugais del automobilio grazaus susitarti ... o jis man , "kam reikia - patys su savo nuvaziuosim. " na zodziu --- kazko uzklausus - gavau atsakyma - "tu sugalvojai, tu ir daryk" ir sedi toliau sau knygos kompanijoje.
Atsakyti
o kokių jūs pati vestuvių norit?

Atsakyti
elegantisku,graziu,daug geliu, ir viskas graziai suderinta... atminimui nuostabus nuotrauku albumas....
Atsakyti
Gal jūs savo vyrą nuviliojot nuo kitos merginos ? net gi ne gal , kažkodėl man tai atrodo , kad taip ir buvo , ir jūsų sugyventinis jūsų nemyli , jis tebemyli tą merginą , kurią jūs apgavot .
Atsakyti
tai organizuokit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Yura, jums atrodo jog klostesi viskas naturaliai... Galbut jusu sugyventiniui naturalu, kad po sitiek kartu pragyventu metu santuoka nera aktuali. Blogai, jog draugystes pradzioje nekalbejote apie lukescius, svajones 4u.gif Speju, jog jusiskis gavo soka, kai pragyvenus tiek metu staiga uzsimanete vedybu biggrin.gif

P.S. Puikiausiai suprantu jo nenora. Taigi santuoka istiesu jusu svajone ir jei jam tai nesvarbu, kodel jis turi del to vargti?
Atsakyti
QUOTE(yura @ 2011 06 18, 22:24)
elegantisku,graziu,daug geliu, ir viskas graziai suderinta... atminimui nuostabus nuotrauku albumas....

labai jau abstraktu sakyčiau, o kaip jums toks scenarijus: vyras neprieštarauja metrikacijai kaip aš suprantu, santuokos rūmuose niekas be liudininkų jūsų ir taip netuoks, tai gi santuokos proga graži suknelė, gėlių puokštė, vakariėnė su liudininkais...... elegantiška...

jūs nepamirškit, kad jūsų noras nėra viršesnis už jūsų vyro norą ir čia teks ieškot kompromisų abiems, aš gal pritarčiau jūsų vyrui del vestuvių jau ne vieni metai kartu gal truputį per vėlu jaunamarte apsimest nes lyg tarp eilučių (galiu žinoma klyst) išsikaičiau, kad norit vestuvių tokių kur rūtos vainikas į nuometą segamas, pulkas pamergių......
Atsakyti