Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 20, 19:29)
Labas,griztu is LV su savom naujienom.

Super! thumbup.gif Laikom kumscius uz sekme! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 06 20, 16:55)
Va kiek jums pripasakojau  blush2.gif

Gerai, kad pasipasakojai friends.gif stazas jusu nemazas aisku, bet gerai tas, kad jau buvai pastojusi ir mazdaug zinai priezasti kodel nepavyksta dabar. O LP metu nepasalino endo zidinukus? Ar manai kad atsinaujino vel. unsure.gif
Zinok, man gydytojau jau dave lapeli su sarasu kuriuos tyrimus galiu pasidaryti jau dabar. Pries pat procedura reiks tik hormonus pakartoti. mirksiukas.gif Todel manau ir tu gali jau dabar paprasyti ir pries atostogas kai kuriuos atlikti. mirksiukas.gif Be to, kiek zinau gydytoja rugpjucio antroj pusej atostogaus, todel jei nori butent pas ja pasiderink viska rytoj. mirksiukas.gif Nes as tik ja pasitikiu ir tik pas ja darysiuos, todel laukiu rudens. blush2.gif

Mums butinai pasiseks, nestuke.gif linkiu sito visoms mergaitems! wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selena77: 20 birželio 2011 - 19:32
QUOTE(Selena77 @ 2011 06 20, 20:29)
O LP metu nepasalino endo zidinukus? Ar manai kad atsinaujino vel.  unsure.gif
Zinok, man gydytojau jau dave lapeli su sarasu kuriuos tyrimus galiu pasidaryti jau dabar. Pries pat procedura reiks tik hormonus pakartoti.  mirksiukas.gif  Todel manau ir tu gali jau dabar paprasyti ir pries atostogas kai kuriuos atlikti.  mirksiukas.gif  Be to, kiek zinau gydytoja rugpjucio antroj pusej atostogaus, todel jei nori butent pas ja pasiderink viska rytoj. mirksiukas.gif  Nes as tik ja pasitikiu ir tik pas ja darysiuos, todel laukiu rudens. blush2.gif

Mums butinai pasiseks,  nestuke.gif linkiu sito visoms mergaitems!  wub.gif  wub.gif

Per laporaskopija man zidinukus pasalino. Antroje puseje atostogaus? O man kaip tik toje puseje ir turetu buti IVF g.gif . Gal gali parasyti man i AZ kokius tyrimus liepe pasidaryti. Ar senai lankaisi pas gydytoja M? gal galim per asmenine zinute susirasyti ax.gif
Atsakyti
T.P.keberiokst - nu va, grizo ponia apsivaikavus bigsmile.gif Labai faina, kad vaikuciai palauke mamuko, elgesi graziai ir dabar jau siltai tupi wub.gif Ir labai geras sprendimas buvo del saldymo ir paskui auginimo iki blasukiu.Ir as taip noriu bigsmile.gif

Bet tu man dabar pasakyk, kuri cia pirmadieni tu planuoji testuotis ? g.gif Ateinanti ???? t.y. 7 pdi ?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 06 20, 17:17)
Dar neaišku, kas ten mastau.gif Po tų HCG 8,2 patepliojo porą dienų ir baigėsi. Gyd liepė atvažiuoti. Apžiūrėjus pamatė dešinėje pusėje 4 kažkokius neaiškius darinius, kiekvienas apie 2 cm. Vizualiai kaip folikulai per stimuliaciją hihihi.gif Bet paskutinė stimuliacija buvo gruodžio mėn man. Buvome šoke abu su gyd. Paskyrė pasidaryti du vėžio žymens tyrimus (abu buvo neigiami) ir estradolį (buvo 13900) ir FSF (buvo 1). Vienu žodžiu visiškas bardakas doh.gif Pasitarėme ir nusprendėme laukti mmm normalių, nes labai didelis estradolis, sakom gal čia taip sudurianovo organizmas kažkodėl. Po gerų 2 sav vėl truputį lyg pakraujavo, bet mmm normalių nebuvo. Gyd pažiūrėjo - darinukai du dar paaugo, vieno nebėra, o vienas nedidelis arba sakė dalis buvusio. Pasiūlė du variantus: LP iškart arba palaukti kokį pora ciklų ir jei nieko tada tik LP. Pasirinkau antrą. Dabar laukiu mmm, bet net skaičiuojant nuo paskutinių teplionių jau virš 30 dienų doh.gif Veiksmo dabar nedaug, bet jau išsipanikavau ir dabar tikiuosi, kad viskas bus gerai. O tada bus vėl IVF 4u.gif

Nu egk tikrai organizmas nori truputi poilsio, tu pereitus du IVF turejai labai greitai vienas po kito ane? Tas paskutinis kiek pamenu buvo kaip ir neplanuotas toks blush2.gif As irgi manau kad viskas gal ir be laporoskopijos susitvarkys, pagerk vitaminu, pasidaryk kokiu sau mielu proceduru, masazu, pasportuok, paplaukiok, vasar oras tam labai tinkamas ir tada jau mes cia visos bursime palaikymo komanda tau smile.gif

Labas,griztu is LV su savom naujienom.Siai dienai buvo like 7 geri-3 8 lasteliu,4-7 lasteliu.Tai 2 pacius paciausius parsiveziau siandien,o kitus 5 uzsaldem.Juos veliau augins iki blastu.Manau pats optimaliausias variantas,dabar buciau rizikavus augint iki blastu,bet snaiguciu greiciausiai nebutu.Kokybe sake otlicnoe,ir sake pagalvot ar tikrai dvieju noriu.Sansus duoda didelius.Na tiek komplimentu praeita karta mano embrionai nebuvo gave.
Taigi,dabar siek tiek laukimo dienu.Testa darysiu pirmadieni,pagal T butu trim dienom veliau,bet Bykova nori anksciau,be to jei teigiama tai man ir intralipidus lasintis reikes.

Beta1,sekmes rytoj  4u.gif

Nu valio thumbup.gif Tai ir vel klausiu ka kitaip si karta darei? labai man rupi nes daktaras sake kad mums viskas klojosi idealiai, bet va kleckiuku kokybe nebuvo tokia ideali. Vien jau tai kad 3 diena is 9 apsivaisinusiu realiai puikus liko ti 2 kazkaip neramina g.gif

betute sekmes tau rytoj kad ir koki sprendima bepriimtum, jis bus geriausias, o ir rezultatas bus tik teigiamas, tik laiko klausimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 20 birželio 2011 - 19:58
Labas,griztu is LV su savom naujienom.Siai dienai buvo like 7 geri-3 8 lasteliu,4-7 lasteliu.Tai 2 pacius paciausius parsiveziau siandien,o kitus 5 uzsaldem.Juos veliau augins iki blastu.Manau pats optimaliausias variantas,dabar buciau rizikavus augint iki blastu,bet snaiguciu greiciausiai nebutu.Kokybe sake otlicnoe,ir sake pagalvot ar tikrai dvieju noriu.Sansus duoda didelius.Na tiek komplimentu praeita karta mano embrionai nebuvo gave.
Taigi,dabar siek tiek laukimo dienu.Testa darysiu pirmadieni,pagal T butu trim dienom veliau,bet Bykova nori anksciau,be to jei teigiama tai man ir intralipidus lasintis reikes.

Vis seku tavo zinias wub.gif Nuostabus maziukai jau su tavimi wub.gif Ir manau,labai teisingai nusprendei neauginti iki blasto,nes kazkaip man vis sirdis linksta,kad pas tave,mamyt, jiems geriausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 20, 20:57)
betute sekmes tau rytoj kad ir koki sprendima bepriimtum, jis bus geriausias, o ir rezultatas bus tik teigiamas, tik laiko klausimas  mirksiukas.gif

Nu Citukai, drasiai tu cia biggrin.gif Bet uzskaitau biggrin.gif Butinai pranesiu kai tik grisiu.

Tik va dabar susimasciau dabar ka cia reiks daryt, jeigu Keberiokst eis tesuotis pirmadieni g.gif Jauciu, kad ir as vilksiuos kaip zose is paskos su savo vos matomom venom biggrin.gif
Atsakyti
Beta,7dpi yra 10 dpo,o tiek jau turetu bent mini skaiciukus parodyt,kad butu aisku kimba ar ne.As suprantu,kad klausimas ir tolimesne eiga slidus reikalas,bet kai yra imunines bedos,kiekviena diena yra per didele prabanga,kad laukti.Gali buti per velu.

Citas,protokolas liko tas pats,o si kart tris menesius prie si cikla abu gerem q10.MB dar cinka ir selena,o as biciu pieneli,zuvu taukus,folines 5mg,q10,pregnacare conception.Atvirai pasakius,manau skirtuma padare pienelis ir q10,nes dabar pasikeliau praeito ciklo popierius tai 3 diena visi embiai buvo 5-6 lasteliu,tik vienas 8.O dabar trys 8,o 4 septyniu,bet visi labai geri.Vienas tik siek tiek silpnesnis atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 20, 21:15)
Nu Citukai, drasiai tu cia  biggrin.gif  Bet uzskaitau  biggrin.gif Butinai pranesiu kai tik grisiu.

Tik va dabar susimasciau dabar ka cia reiks daryt, jeigu Keberiokst eis tesuotis pirmadieni  g.gif Jauciu, kad ir as vilksiuos kaip zose is paskos su savo vos matomom venom  biggrin.gif

Nu tu cudake musu juokdare, juk dar nezinai ka tavo nestumo hormonai iskres, gal padarys romia, kantria ir laiminga sau lauksi iki savo testo dienos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 06 20, 19:14)
Vis seku tavo zinias wub.gif Nuostabus maziukai jau su tavimi wub.gif Ir manau,labai teisingai nusprendei neauginti iki blasto,nes kazkaip man vis sirdis linksta,kad pas tave,mamyt, jiems geriausia wub.gif

Gerai,kad seki bigsmile.gif Prasau kumscius uz mano dvejetuka laikyti smile.gif
As irgi manau,kad teisingai nusprendziau,ta patvirtins tik laikas ax.gif
Atsakyti

Na kaip gražiai čia viskas pas jus. Kaip sviestu patepta. Laikau kumštukus, kad taip ir toliau visus 9 mėnesius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 06 20, 20:49)
Per laporaskopija man zidinukus pasalino. Antroje puseje atostogaus? O man kaip tik toje puseje ir turetu buti IVF g.gif . Gal gali parasyti man i AZ kokius tyrimus liepe pasidaryti. Ar senai lankaisi pas gydytoja M? gal galim per asmenine zinute susirasyti ax.gif

Delena, jau parasiau i az mirksiukas.gif
Papildyta:

Saugok save ir savo kruopas wub.gif wub.gif, o mes spausim kumstukus iki pat testo dienos uz II!!! nestuke.gif
Atsakyti