QUOTE(Selena77 @ 2011 06 20, 15:37)
Delena, jei gerai atsimenu ryt zigiuoji pas daktaryte
M tartis del IVF, ateik pasipasakot kaip sekesi.
Taip, rytoj eisiu 19:45 pas gydytoja, pergyvenu as. Man dabar 7 CD, ryt bus 8, idomu ka ten per echo pamatis. Labai pergyvenu, nes turiu mioma, kad nepadidetu (anksciau daktare sake, kad ji pastojimui netrugdo). Nezinau, man folikulai auga ir naturaliame cikle, vyro sperma ir nebloga (su tokia ir naturaliai turetu iseiti), bet va 5 metai kaip nesusilaukiame leliuko. Pries 5 metus turejau nesivystanti nestuma (pastojau naturaliai), o va dabar nieko neisena. Turiu endometrioze (2 laporaskopijos, kiausintakiai pratekami, po 2 laporask. tik keli zidinukai endo buvo ant slapimo pusles ir sake, kad neturetu trugdyti pastoti, tik kad nieko neiseina jau 5 metai
![verysad.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/verysad.gif)
). Mane labai neramina mano antra ciklo puse, daznai jauciu kokia 20-23 CD kad susirgsiu kaip pries mm..., tempia, maudzia...(kaip ir implantaciniai pozymiai), PRG si menesi buvo 39. Anksciau geriau Dufastona. Kazkodel galvoju, kad endometrioze trugdo implantacijai.
O praeita cikla tai buvo nuo 21 CD rudos isskyros (sokoladines) iki 23 CD, tada viskas nustojo, o mm... atejo 26 CD. Rudos isskyros rodo, kad endometrioze...
Si cikla einu pas gydytoja, po to isvaziuoju ilsetis 2 savaitems, tureciau grizti ant mm..., tik va pagal mano planavima, kai grisiu, tai ta cikla reikes daryti ivairius tyrimus pries IVF, idomu kiek ju reikes, o jau dar kita, jei viskas gerai startuoti su IVF. Va kiek jums pripasakojau