Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(zaliuze @ 2011 06 20, 04:59)
Aciu visom uz palaikyma, matyt suspausti kumsciai ir geri zodziai padejo, atsilo is 2-ju 2 biggrin.gif geriau ir negalejo buti, dabar 2 turtus turiu pilve ir tikiuosi po 10 dienu galesiu dar placiau nusisypsoti nestuke.gif  nestuke.gif dvynukai butu nerealu, vienas turtas irgi svarbu kad ilgai laukta svajone issipildytu, sekmes visom mirksiukas.gif

Nuostabios naujienos! SEKMES!!! thumbup.gif wub.gif 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 20, 05:44)
Mergaites, mano visi 9 vaikai kol kas gyvena  thumbup.gif  Skambinau ka tik Trejsui, tai nelabai suprantamai man paaiskino, bet supratau tik tiek, kad visi dar yra.Kalbejo kazka apie auginima iki blastu, bet vis tik paprasiau, kad isodintu rytoj.....Tikiuosi sitas mano sprendimas bus geras  unsure.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 20, 10:21)
Egk  drinks_cheers.gif Kada tavo sekantis bandymas? Mes per savo sekancius kartus dakeliausim iki savo norimu blastukiu, as tikiu  ax.gif

Tu tikriausiai mane aplenksi mastau.gif Aš vietoj mėmių dabar turiu tuos darinukus. Bet esu nusiteikusi, kad sėkmingai juos išprašysiu lauk ir rudeniop planuoju IVF jau dabar ax.gif O iki jo tavo ataskaitas skaitysiu ax.gif
Atsakyti
Egk ar tie darinukai ,cistos ?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 06 20, 16:11)
Tu tikriausiai mane aplenksi mastau.gif Aš vietoj mėmių dabar turiu tuos darinukus. Bet esu nusiteikusi, kad sėkmingai juos išprašysiu lauk ir rudeniop planuoju IVF jau dabar ax.gif  O iki jo tavo ataskaitas skaitysiu ax.gif

Tai tavo mmm taip ir neatejo doh.gif ? O apie darinukus irgi praleidau kazka blink.gif , kokie geltonkuniai susidare ar kas? Nu mano irgi rudeniop bus, bet tiksliaia pasakysiu birzelio 29d. Einam su MB visko aptarti ir datas susireguliuoti. As turbut tiek daznai jusu netrukdysiu su savo ataskaitomis, bet matysiu kaip jausiuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena77 @ 2011 06 20, 15:37)

Delena, jei gerai atsimenu ryt zigiuoji pas daktaryte M tartis del IVF, ateik pasipasakot kaip sekesi. mirksiukas.gif

Taip, rytoj eisiu 19:45 pas gydytoja, pergyvenu as. Man dabar 7 CD, ryt bus 8, idomu ka ten per echo pamatis. Labai pergyvenu, nes turiu mioma, kad nepadidetu (anksciau daktare sake, kad ji pastojimui netrugdo). Nezinau, man folikulai auga ir naturaliame cikle, vyro sperma ir nebloga (su tokia ir naturaliai turetu iseiti), bet va 5 metai kaip nesusilaukiame leliuko. Pries 5 metus turejau nesivystanti nestuma (pastojau naturaliai), o va dabar nieko neisena. Turiu endometrioze (2 laporaskopijos, kiausintakiai pratekami, po 2 laporask. tik keli zidinukai endo buvo ant slapimo pusles ir sake, kad neturetu trugdyti pastoti, tik kad nieko neiseina jau 5 metai verysad.gif ). Mane labai neramina mano antra ciklo puse, daznai jauciu kokia 20-23 CD kad susirgsiu kaip pries mm..., tempia, maudzia...(kaip ir implantaciniai pozymiai), PRG si menesi buvo 39. Anksciau geriau Dufastona. Kazkodel galvoju, kad endometrioze trugdo implantacijai.

O praeita cikla tai buvo nuo 21 CD rudos isskyros (sokoladines) iki 23 CD, tada viskas nustojo, o mm... atejo 26 CD. Rudos isskyros rodo, kad endometrioze... verysad.gif

Si cikla einu pas gydytoja, po to isvaziuoju ilsetis 2 savaitems, tureciau grizti ant mm..., tik va pagal mano planavima, kai grisiu, tai ta cikla reikes daryti ivairius tyrimus pries IVF, idomu kiek ju reikes, o jau dar kita, jei viskas gerai startuoti su IVF. Va kiek jums pripasakojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonuska @ 2011 06 20, 16:42)
Egk ar tie darinukai ,cistos ?

QUOTE(Citas @ 2011 06 20, 16:46)
Tai tavo mmm taip ir neatejo  doh.gif ? O apie darinukus irgi praleidau kazka  blink.gif , kokie geltonkuniai susidare ar kas?

Dar neaišku, kas ten mastau.gif Po tų HCG 8,2 patepliojo porą dienų ir baigėsi. Gyd liepė atvažiuoti. Apžiūrėjus pamatė dešinėje pusėje 4 kažkokius neaiškius darinius, kiekvienas apie 2 cm. Vizualiai kaip folikulai per stimuliaciją hihihi.gif Bet paskutinė stimuliacija buvo gruodžio mėn man. Buvome šoke abu su gyd. Paskyrė pasidaryti du vėžio žymens tyrimus (abu buvo neigiami) ir estradolį (buvo 13900) ir FSF (buvo 1). Vienu žodžiu visiškas bardakas doh.gif Pasitarėme ir nusprendėme laukti mmm normalių, nes labai didelis estradolis, sakom gal čia taip sudurianovo organizmas kažkodėl. Po gerų 2 sav vėl truputį lyg pakraujavo, bet mmm normalių nebuvo. Gyd pažiūrėjo - darinukai du dar paaugo, vieno nebėra, o vienas nedidelis arba sakė dalis buvusio. Pasiūlė du variantus: LP iškart arba palaukti kokį pora ciklų ir jei nieko tada tik LP. Pasirinkau antrą. Dabar laukiu mmm, bet net skaičiuojant nuo paskutinių teplionių jau virš 30 dienų doh.gif Veiksmo dabar nedaug, bet jau išsipanikavau ir dabar tikiuosi, kad viskas bus gerai. O tada bus vėl IVF 4u.gif
Atsakyti
mergaites,kelinta ciklo diena snaigiukus idejo jums? g.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 06 20, 18:02)
mergaites,kelinta ciklo diena snaigiukus idejo jums?  g.gif

Man tai buvo 16, jei neklystu g.gif Bet zinau, kad tikrai gali ir anksciau mirksiukas.gif

egk, tavo organizmas tiesiog susipyne visuose tuose IVF ir pan.Duok jam zmoniskai atsigaut, tegul nusprendzia kas jam yra ir baigta - toliau bus tik gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 20 birželio 2011 - 17:07
Labas,griztu is LV su savom naujienom.Siai dienai buvo like 7 geri-3 8 lasteliu,4-7 lasteliu.Tai 2 pacius paciausius parsiveziau siandien,o kitus 5 uzsaldem.Juos veliau augins iki blastu.Manau pats optimaliausias variantas,dabar buciau rizikavus augint iki blastu,bet snaiguciu greiciausiai nebutu.Kokybe sake otlicnoe,ir sake pagalvot ar tikrai dvieju noriu.Sansus duoda didelius.Na tiek komplimentu praeita karta mano embrionai nebuvo gave.
Taigi,dabar siek tiek laukimo dienu.Testa darysiu pirmadieni,pagal T butu trim dienom veliau,bet Bykova nori anksciau,be to jei teigiama tai man ir intralipidus lasintis reikes.

Beta1,sekmes rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 20, 18:29)
Labas,griztu is LV su savom naujienom.Siai dienai buvo like 7 geri-3 8 lasteliu,4-7 lasteliu.Tai 2 pacius paciausius parsiveziau siandien,o kitus 5 uzsaldem.Juos veliau augins iki blastu.Manau pats optimaliausias variantas,dabar buciau rizikavus augint iki blastu,bet snaiguciu greiciausiai nebutu.Kokybe sake otlicnoe,ir sake pagalvot ar tikrai dvieju noriu.Sansus duoda didelius.Na tiek komplimentu praeita karta mano embrionai nebuvo gave.
Taigi,dabar siek tiek laukimo dienu.Testa darysiu pirmadieni,pagal T butu trim dienom veliau,bet Bykova nori anksciau,be to jei teigiama tai man ir intralipidus lasintis reikes.

Beta1,sekmes rytoj  4u.gif

niu ka laikom kumstukus suspaude,kad tavo kleckiukai pas tave pasiliktu 9men wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 20, 19:29)
Tai 2 pacius paciausius parsiveziau siandien.

Kumstukai stipriai stipriai suspausti,kad abu pasiliktu 9 menesiams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 20, 16:29)

Beta1,sekmes rytoj  4u.gif

Sveikinimai Gryzus su 2leliais tikekimes geriausio 4u.gif 4u.gif Lauksiu tavo II labai labai!Laikau kumstukus uz tave mirksiukas.gif
Atsakyti