Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 06 20, 11:57)
Nu jo ta rizika yra, bet jeigu 3 diena 8 maziukai ir visi puikios kokybes tai gal imt tarkim 3 snaigutes uzsaldyt, o tada is 5 auginti iki blastukiu.

cia butu labai optimalus variantas 4u.gif tik neaisku ar jie praktikuoja tai.
man per 4IVF LV is 5 isaugo dvi blastukes. bet niekada negali zinoti kaip bus su ju auginimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 20, 10:57)
Nu jo ta rizika yra, bet jeigu 3 diena 8 maziukai ir visi puikios kokybes tai gal imt tarkim 3 snaigutes uzsaldyt, o tada is 5 auginti iki blastukiu. As asmeniskai tikrai taip prasysciau, aisku jei daktaras ir embriologas pritartu. bet Betute cia jau kaip tavo sirdele liepia  mirksiukas.gif

sveikos mergaites 4u.gif Vis paskaitineju jusu postus.....
O kodel jus nenorit dvigubo isodinimo? na pavyzdziui kad isodintu viena ar kelis 3 dienu embrioniuka, ir dar uz poros dienu blastocista jei isauga g.gif Man buvo isodinti 2 puikios kokybes 3-ju paru embrionai ir uz poros dienos dar isodino blastocista taip pat puikios kokybes, na ir prikibo tik vienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2011 06 20, 12:19)
O kodel jus nenorit dvigubo isodinimo? na pavyzdziui kad isodintu viena ar kelis 3 dienu embrioniuka, ir dar uz poros dienu blastocista jei isauga g.gif  Man buvo isodinti 2 puikios kokybes 3-ju paru embrionai ir uz poros dienos dar isodino blastocista taip pat puikios kokybes, na ir prikibo tik vienas mirksiukas.gif

Geras variantas, bet as klausiau daktaro ir jis sake kad jie nepraktikuoja sito, gaila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 06 20, 11:41)
deja, bet niekas negali garantuoti, kad is tu 4uzaugs kazkas-reik visus variantus numanyti  4u.gif

Va va, as apie tai ir galvoju, kad kaip sakant is didelio rasto neiseit is krasto biggrin.gif Liksiu paskui be nieko it muse kandus tongue.gif matysim rytoj kieno argumentai bus stipresni.Darysim zaidima protu musis ar kaip jis ten vadinas, su Treijsu hihihi.gif

O juk gali buti ir taip, kad iki rytojaus kas nors glai radikaliai pasikeisti, tada ir dilemos nebeliks. Zodziu issaukiau as cia diskusija, net paciai nepatogu nuo tiek daug demesio blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(munytte @ 2011 06 20, 12:19)
O kodel jus nenorit dvigubo isodinimo? na pavyzdziui kad isodintu viena ar kelis 3 dienu embrioniuka, ir dar uz poros dienu blastocista jei isauga g.gif  Man buvo isodinti 2 puikios kokybes 3-ju paru embrionai ir uz poros dienos dar isodino blastocista taip pat puikios kokybes, na ir prikibo tik vienas mirksiukas.gif

Apie sita ir as galvojau, kad jeigu leisciausi i kompromisa tai butu kazkas panasaus, bet kiek zinau LV to nedaro......
Atsakyti
Na tikrai gaila, kad to nedaro LV. Man sis variantas labai patiko, tik gaila, kad tokiu atveju, dazniausia nelieka ka uzsaldyt... mirksiukas.gif

Sekmes jums kuo diziausios mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikrai is visos sirdies jums linkiu.....Manau, ir as dar sugrisiu i si skyreli uz kokiu meteliu ar dveju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 20, 06:44)
Mergaites, mano visi 9 vaikai kol kas gyvena  thumbup.gif  Skambinau ka tik Trejsui, tai nelabai suprantamai man paaiskino, bet supratau tik tiek, kad visi dar yra.Kalbejo kazka apie auginima iki blastu, bet vis tik paprasiau, kad isodintu rytoj.....Tikiuosi sitas mano sprendimas bus geras  unsure.gif

Manau apsisprendimas labai geras! thumbup.gif Sekmes virusiukas tau 2.gif 2.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 20, 08:00)
Kazkaip blogi prisiminimai apie tas blastukes  unsure.gif  Baigesi nesivystanciu, o saldytos net nebande nieko ten veikti pas mane  verysad.gif  O taip norisi, kad jeigu dar karteli nepasisekus, tureciau BENT realu sansa su saldytais maziukais.....  ax.gif  Nes jeigu dabar paliekam augti toliau, tai nieko kas liks net nesaldys.Kazkaip bandau i perspektyva ziureti, jeigu kartais dabar nepasisektu su su svieziais.Zinau, blogai taip galvoti, bet negaliu negalvoti apie tai, kad teturiu tik viena kiauside ir ta pati ne stebuklas  unsure.gif  Noretusi kuo maziau ja kankinti stimuliacijom.

Manau labai gerai kad abgalvoji ir kita plana ''jeigu''Nes ne visada gaunasi taip kaip mes noretume..manau neatsisakyk savo noru del 3dienu embrioniuku,nes as labai norejau blastukiu,bet gyd labai lengvai mane atkalbejo ir tai buvo mano sekmes variantas taigi nusprendei ir daryk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 20, 12:37)
O juk gali buti ir taip, kad iki rytojaus kas nors glai radikaliai pasikeisti, tada ir dilemos nebeliks. Zodziu issaukiau as cia diskusija, net paciai nepatogu nuo tiek daug demesio  blush2.gif
[

Viskas bus gerai, ryt turesi visus savo kleckiukus. O del demesio tai yra naturalu kiad daugiausia demesio skiriam mergaitems kurioms tuo metu vykdoma IVF procedura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2011 06 20, 09:19)

Smagu,bet deja nezinai kuris prilipo smile.gif As del 3 ir 1blast nerizikuociau,o kas bus jeigu prilips visi?? 4vaikus isnesiot jau yra beda,o dar gerai jeigu visi sveiki gims,oi ne man toks variantas netiktu..aisku mixas gerai 2 ir 1tai taip daugiau sansu bet 4jau per daug..Pas mus uk man dejo tik 1sviezia o uzsaldytus siaip ne taip 2issiprasiau ir vienas jau auga pilvelyje,taigi daug ivairiu niuansu yra..
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 06 20, 12:52)
Manau labai gerai kad abgalvoji ir kita plana ''jeigu''Nes ne visada gaunasi taip kaip mes noretume..manau neatsisakyk savo noru del 3dienu embrioniuku,nes as labai norejau blastukiu,bet gyd labai lengvai mane atkalbejo ir tai buvo mano sekmes variantas taigi nusprendei ir daryk  mirksiukas.gif

Manau kad jo, taip ir darysiu.Bet labai gerai, kad visgi deka jusu cia visu buvau priversta apsvarstyti visus secnarijus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 20, 12:24)
Geras variantas, bet as klausiau daktaro ir jis sake kad jie nepraktikuoja sito, gaila  4u.gif

Lietuvoje, kiek zinau VK Vilniuje taip daro, nes BUM taip dare thumbup.gif nestuke.gif

Nes ir as taip noreciau daryti.
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 06 20, 13:54)
Lietuvoje, kiek zinau VK Vilniuje taip daro, nes BUM taip dare thumbup.gif  nestuke.gif

Nes ir as taip noreciau daryti.

Taip, ir as pamenu kad Bum taip dare. mirksiukas.gif

Delena, jei gerai atsimenu ryt zigiuoji pas daktaryte M tartis del IVF, ateik pasipasakot kaip sekesi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos likimo sesės,
kadangi artimiausiu metu neturėsiu galimybių daryti IVF, o pinigėlių reikia, tai noriu pasiūlyti savo vaistukus Vilnietėms, atvežu į darbą, namus ar į kitą sutartą vietą
Dovanoju Estrofem 2mg. likę 18tabl. galioja 2013 12
Parduodu 23vnt. Crinone (viena pilna dėžutė 15vnt, kitoje 8vnt), galioja iki 2013 02, perkant visus 12lt/vnt, atskirai 13lt 4u.gif

rašykit až
Atsakyti