Sveikinimai didziausi ,manau kvepia dvynukais,man 12 DPI HCG buvo 135
yahooooooooo, Beta
QUOTE(Warwara @ 2011 07 01, 09:42)
Beta1
Nu dabar tikrai kad dzin' tas darbas Svente!
errachka isgeriam? Tas nescios tedu sau pieno kokteili geria, o mes - sampaaano! Cituuuuk, tu kur! Pas mus svente!
O, Dominyyka ipylti?
errachka isgeriam? Tas nescios tedu sau pieno kokteili geria, o mes - sampaaano! Cituuuuk, tu kur! Pas mus svente!
O, Dominyyka ipylti?
Mazuuute Aciu uz palaikyma ir ypatingai anekdotus jeigu ne balsu kvatojaus, tai bent sypsena isspaudus buvau
Aciu visom uz kantrybe ir tolerancija Vis gi triznioju tai as cia nemazai ir zinokit, kol sirdeles nepamatysiu, manes niekas neitikins Taip kad, ir toliau jums galvas usiu......pasiruoskit
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 01, 09:27)
Mergaites, 10 dpi, HCG 198,5
Beta1 -valiooooooooooooooo pabliauk is dziaugsmo, nes ir as bliaunu, o makiazo tai gal gaila ir ka vel darbe reikes sugalvot, nu ko cia blaini sakys is ryto, tai jei pasakyciau tiesa tai turbut visai durna palaikytu Dieve mazute, taip nusipelnei sitos sekmes kad net neabejoju kad rytoj skaiciukai bus apie 300 Bet cia net ne gal o ziauriai dvynukais kvepia Sveikinu sveikinu sveikinu
Keberiokst - mums labai patinka grazus skaiciukai, prasom negaisti su savo >100
Warwara - atlekiau visa sudusus o cia balius is pat ryto, kaip manai i vestuves nenuejom gal beta bent i krikstynas mus pakvies, gert dar negalesim (nes busim arba arba dar tesmenim maitinsim tai dideliu nuostoliu nepadarysim
Citas
Beta, girdejai?
Tai kad ir maitinancios valgo nemazai
Viskas Cituk, kitas menuo MUSU!
Tu gi kita men. startuoji, ar ne?
bent i krikstynas mus pakvies, gert dar negalesim (nes busim arba arba dar tesmenim maitinsim tai dideliu nuostoliu nepadarysim
Beta, girdejai?
Jeeeeeeeeee, super, sveikinu
QUOTE(Warwara @ 2011 07 01, 09:42)
Beta1
O, Dominyyka ipylti?
O, Dominyyka ipylti?
Klausykit, man nusibodo stovet nuosaly ir ziuret kaip jus baliavojat Priimkit mane irgi i ta kompanija O velyva rudeni tureciau prisijungti prie isprotejusios testu gadintoju ir HCG darytoju kompanijos
Keberiokst, iš visos širdelės sveikinu! Ir toliau spaudžiu už tave
gal grįši namo?
Ir Beta1 labai sveikinu jaučiu, bus dvi mergytės
o pas Keberiokst porelė
Mano vienas pirmųjų nėštumo požymių buvo ankstyvi prabudimai ir nemiga. O mmm maudimai mane kankino nuo 4 dpoIUI iki maždaug 14 nėštumo savaitės, nors iki stimuliacijų neturėdavau normalaus ciklo.
gal grįši namo?
Ir Beta1 labai sveikinu jaučiu, bus dvi mergytės
o pas Keberiokst porelė
Mano vienas pirmųjų nėštumo požymių buvo ankstyvi prabudimai ir nemiga. O mmm maudimai mane kankino nuo 4 dpoIUI iki maždaug 14 nėštumo savaitės, nors iki stimuliacijų neturėdavau normalaus ciklo.
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 01, 09:59)
Klausykit, man nusibodo stovet nuosaly ir ziuret kaip jus baliavojat Priimkit mane irgi i ta kompanija O velyva rudeni tureciau prisijungti prie isprotejusios testu gadintoju ir HCG darytoju kompanijos
Damos, ir as noriu i baliu, tokiu progu niekad nepraleidziu Duok Dieve, as gerti negalesiu, bet as moku ir negerus durna but
O jeigu bus ka kristyt artimiausiais metais, tai butinai pakviesiu vien del to, kad pamatytumet kas jusu laukia
Oi mergaites, dabar po truputi viskas slugsta, jau pradedu su nerimu ruostis rytojaus HCG Nu zodziu su manim galo NE-BUS
Valioooooooooooooooo!!!! Super, mano skaiciukai buvo 12 DPI 716, nu dvynukai garantuotai Triju jinai dar mat norejo, ka butum darius patapus tokia kaip as?
Atiloja
Tai prasom-prasom Silta kompanija mums reikalinga
*Ipyla sampano
Beta1 jau labai atsiprasau, brangioji, bet imk savo pieno kokteili i sedek kaip vaza: ramiai is isdidziai.
Tai prasom-prasom Silta kompanija mums reikalinga
*Ipyla sampano
Beta1 jau labai atsiprasau, brangioji, bet imk savo pieno kokteili i sedek kaip vaza: ramiai is isdidziai.
QUOTE(Warwara @ 2011 07 01, 09:58)
Citas
Beta, girdejai?
Beta, girdejai?
Aha bet mano startas tik pacioj liepos pabaigoj su blokuojanciais tai visa svete persikels rugpjuciui, bet taip gal geriau, turesim po baliu kiekviena menesi Warwara kaip ir sakei tokios naujienos kazkaip nori nenori ikvepia vilties ane?
QUOTE(Atiloja @ 2011 07 01, 09:59)
Jeeeeeeeeee, super, sveikinu
Atiloja kuo daugiau baliauninkiu tuo lunksmesnis balius, juolab kad tada ir rugseji balius nusimato
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 01, 10:09)
Oi mergaites, dabar po truputi viskas slugsta, jau pradedu su nerimu ruostis rytojaus HCG Nu zodziu su manim galo NE-BUS
Betute - paklausyk, nuramins tave rytojaus hcg tikrai nuramins ir po kokios savaites jau visai itikesi savo nauja busena
Beje kaip reikalai su darbu, (zinau kad tau dzin) ,bet paprastai kai jau teigiami rezultatai vienoj sferoj tai visur jie pasipila. O bej tavo darbas tau patinka? zinai karatais buna kad sedi isikabinus kol kazkas neprivercia viska gerai supurtyti ir galiausiai tik laimi Ai man tavo vietoj isvis viskas dzin butu bet jau tie kraujo skaiciukai 198 tavo nu nerealus