Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 06:01)
Labas rytas  4u.gif

Prisiduodu toliau: 9 dpi, testas grazus teigiamas ir abejoniu daugiau nekeliantis  ax.gif  Pradejo lysti vaiduokliukas jau po 1 min. ir toliau po truputi ryskejo iki ryskaus antro bruksnio  rolleyes.gif 

Jauciuosi perlipus viena kalniuka, bet lengviau atsikvepsiu tiktai isgirdus sirdele.....Iki tol ramybes mano sieloj NE-BUS  biggrin.gif

Dziaugiuosi kartu su tavimi wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 30, 08:16)

o as mergaites vaziuoju ryt pas treijsa,kad paziuretu  antra puslyte tuscia ar visgi pradejo sirdute  antra plakti
mano nuotaikos tai liudnokos,gal ir bereikalo,bet vistiek savijauta keistoka,nebeskauda krutines,pilvas nebeissiputes ir seip savijauta nebeta kaip is pradziu  verysad.gif ***** na tikiuosi,kad cia mano fantazijos ir bereikalo  tryznioju

NUOSIRDZIAI LINKIU VISOMS MERGAITEMS DIDELES SEKMES wub.gif

Lauksim geru naujienu rytoj- tikrai isgirsi dvieju sirdeliu plakima 4u.gif
Atsakyti
Vilteks,labai laukiu geru naujienu is taves,parasyk apie savo dvynukus kai tik galesi 4u.gif

Beta,testuka darei? bigsmile.gif

Labas rytas,kazko nesimiega...O diena ilgoka laukia ax.gif
Atsakyti
Ar miegat visos?Kelkites!! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 01, 07:18)
Ar miegat visos?Kelkites!!  cool.gif

Sveikos. Visos i darbus iskubejusios pleputes smile.gif
Papildyta:
O Beta1 jauciu testuojasi arba HCG jau darosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 07 01, 06:37)
Sveikos. Visos i darbus iskubejusios pleputes smile.gif
Papildyta:
O Beta1 jauciu testuojasi arba HCG jau darosi  ax.gif

aha,dabar prisiminiau,kad nuo pirmadienio ir man teks ten pat skubet.Oi kaip nelaukiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 01, 08:18)
Ar miegat visos?Kelkites!!  cool.gif

Jezus Marija, kas cia per triuksmas biggrin.gif Tarp kitko, as su tavim buciau laisvai pabendravus si ryta 4:20.Kazkaip atsikeliau ir nors nusauk nenoriu miego doh.gif Is vakaro irgi tragedija, net valerijono kaliau ax.gif Ir taip jau trecia naktis is eiles.....Nors gyvenime neturejau bedu su miegu.Nu bet tiek to.

Siandienines mano nuotaikos tai ka as zinau unsure.gif Praejo vakarykste euforija, dabar prasideda dar didesnins trizniojimas.Paniskai bijau kas bus toliau.Baime kausto prisiminus ana karta, nu niekaip negaliu per save perlipt, nebemoku su savim tvarkytis unsure.gif Testa dariau, tokio pat ryskumo kaip ir vakar, tai nuskuodziua nuo ryto 7 i klinika kraujo priduot ir dabar laukiu atsakymo.
Atsakyti
Tai kur tu buvai?As cia irgi nuo kazkur penkiu bludiju rolleyes.gif

Kada atsakymai hcg?As irgi eisiu greitai paskutini kart LT nuleist kraujo smile.gif

Baime tau turetu atslugt pakartojus krauja,pamatysi,kad skaiciukai tvarkingai kyla ir bus ramiau.Pirmas,aisku,irgi gerai,bet progresas matysis tik pakartojus.Nors as net neabejoju,kad viskas bus gerai.Pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 01 liepos 2011 - 07:51
*laukia be galo atsakymo is Betos!
Viskas bus gerai, tu gi supranti! Tikrai bus! wub.gif Tavo ir T.P.Keberiokst sekme suteike man daug vilciu! Tai gi prasom buti ramiu pavyzdziu, o ne nervuotis! wub.gif
Keberiokst, o kada tu jau Londan?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 07 01, 06:49)
*laukia be galo atsakymo is Betos!
Viskas bus gerai, tu gi supranti! Tikrai bus!  wub.gif  Tavo ir T.P.Keberiokst sekme suteike man daug vilciu! Tai gi prasom buti ramiu pavyzdziu, o ne nervuotis!  wub.gif
Keberiokst, o kada tu jau Londan?

Rytoj verysad.gif O kaip nenoriu ....
Atsakyti
Ai mergytes, kol kas rankos dreba, negaliu sau nieko padaryt.Taip, zinau, kad pakaks nros vieno HCG pakartojimo, kad po truputi pradeciau jausti ramybe. Siandieninis HCG mazai ka pasakys, bet rytoj ir pirmadieni matysis i kuria puse jis eina.Skambinsiu apie 9:30.Nu zodziu ta sekmingo nestumo vizija man kol kas atrodo kaip "mission impossible".O dar tie pamaudenimai kaip pries mmmm doh.gif Man jos ryt poryt kaip ir turetu pasirodyt unsure.gif Tai gal cia del to ir maudzia g.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 07 01, 08:53)
Rytoj  verysad.gif  O kaip nenoriu ....

Darbas zmogu puosia biggrin.gif Taip kad busi pasipuosus, grazi visa flirt.gif
Atsakyti
Beta1
nestumo vizija man kol kas atrodo kaip "mission impossible"

Mission impossible buvo pas mane. Kada prasidejo M, testas 12 DPI buvo ryskiai neigiamas, o kraujas kita ryta <1. o pas tave viskas tvarkoj. Testas ryskus jau antra diena. Tai gi manau skaiciai tikria bus nemazi. Nori ar tau i AZ anekdotus rasysiu? As daug zinau. Iki 9:30 greit laikas praeis!

T.P.Keberiokst
Rytoj  O kaip nenoriu ....
Tai jau tikiu... Bet tu savo programa maksimum cia atlikai, tai gi varyk pas vyra dziaugtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 01, 06:57)
Ai mergytes, kol kas rankos dreba, negaliu sau nieko padaryt.Taip, zinau, kad pakaks nros vieno HCG pakartojimo, kad po truputi pradeciau jausti ramybe. Siandieninis HCG mazai ka pasakys, bet rytoj ir pirmadieni matysis i kuria puse jis eina.Skambinsiu apie 9:30.Nu zodziu ta sekmingo nestumo vizija man kol kas atrodo kaip "mission impossible".O dar tie pamaudenimai kaip pries mmmm  doh.gif  Man jos ryt poryt kaip ir turetu pasirodyt  unsure.gif  Tai gal cia del to ir maudzia  g.gif
Papildyta:
Darbas zmogu puosia  biggrin.gif  Taip kad busi pasipuosus, grazi visa  flirt.gif

Realiai,kol vartosi prg mm neturetu ateiti.Jei atsiranda kraujavimas tai jis ne del tos pacios priezasties kaip butu naturaliam cikle-nepastoji,krenta prg,ateina mm.O tie pamaudenimai nu gi normalu,jie gali atsirasti ir uz menesio ir uz dvieju,tokiu laiku kai mazdaug turetu buti mm.Taip,kad ramiai,drambly,ramiai 4u.gif

Nu laukiu 9:30 bigsmile.gif
Atsakyti