Keberiokst, o tau isodino 17diena? nes vis galvojau, kad 18d sestadieni, tai iseitu tik 12dpi
QUOTE(RositaK @ 2011 06 30, 17:13)
Keberiokst, o tau isodino 17diena? nes vis galvojau, kad 18d sestadieni, tai iseitu tik 12dpi
Ne,man punkcija buvo 17 diena,isodino 20 d Siandien 10 dpi arba 13 dpo...
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 30, 19:20)
Ne,man punkcija buvo 17 diena,isodino 20 d Siandien 10 dpi arba 13 dpo...
aa, tu su tais savo dpo ir dpi mane subalamutinai visai kazkaip po IVF cia dpo niekas neskaiciuodavo
iki kada leisies clexana?
beje, ta tas dvejetukininkiu planas kuo puikiausiai vykdomas gal ir gausit po du
QUOTE(RositaK @ 2011 06 30, 17:26)
aa, tu su tais savo dpo ir dpi mane subalamutinai visai kazkaip po IVF cia dpo niekas neskaiciuodavo
Nu labai tikiuosi iki kokiu 36 savaiciu Bent jau iki tiek rekomendavo aspirina gerti,tik as nzn ar ji si karta prijungsiu,gal clexane uzteks.Nu sita reikala aiskinsiuos kita savaite,bandysiu pas ta superini daktariuka persileidimu klinikoj papult-jie treciadienias matosi su ankstyvom nestukem,ir prieziura ten superine
Man kazkaip geriau skaitosi dpo-ovuliacija skaitoma punkcijos diena,taip maziau klausimu kyla keliu dienu sodinti leliukai,hcg lygiui ju sodinimo amzius neturi prasmes.Nu bet galiu dpi rasyt,man jokio skirtumo
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2011 06 30, 17:26)
beje, ta tas dvejetukininkiu planas kuo puikiausiai vykdomas gal ir gausit po du
Tai aisku,kiek galima tuose galiniuose suoluose trintis?Ane,Rosita? No pressure!!!
Oi kaip sveikinu visas naujas nestukes !!! Valióoo
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 30, 19:07)
Tai aisku,jei ka,grynai del sportinio intereso,as ji ir siandien pakartojau Telefonu skambinausi atsakymu,atsisveikinau iki rytojaus Nzn ka apie man galvoja ten Zodziu,ats 64.
Klausykit,as zinau,kad tiksliai gali pasakyti tik US,bet ar su tokiais skaiciais 13 dpo galima tiketis dvieju ar cia tik vienam uztenka?Kazkaip itartinai priauga po 100 proc kas 24 valandas
Iride,siandien pasiemiau clexane is camelijos-sumokejau 320 uz 20 ampuliu,40 mg.Nzn cia normaliai ar ne,bet man vis tiek siek tiek pigiau nei ldn.
Klausykit,as zinau,kad tiksliai gali pasakyti tik US,bet ar su tokiais skaiciais 13 dpo galima tiketis dvieju ar cia tik vienam uztenka?Kazkaip itartinai priauga po 100 proc kas 24 valandas
Iride,siandien pasiemiau clexane is camelijos-sumokejau 320 uz 20 ampuliu,40 mg.Nzn cia normaliai ar ne,bet man vis tiek siek tiek pigiau nei ldn.
Oj gerai pavarai su HCG As jau tavo vietoje rimtai imciau apie dvynukus mastyti
As irgi vakar panasiai Eurovaistinej susimokejau uz Clexane - uz 10 ampuliu 154 Lt. Bet man po isodinimo pasirodo reikia sumazinti iki 20 mg, tai veliau kita doze reikes pirktis.
Beta1 ir T.P.Keberiokst na pavarot, mergytės! Labai džiaugiuosi už jus ir laukiu nesulaukiu, kada galėsiu pasveikinti visa gerkle
Didziausi sveikinmai
Zaliuze ,neliudek .Viskas bus gerai
Zaliuze ,neliudek .Viskas bus gerai
Keberiokst - kokioj klinikoj daraisi HCG ? as nuo rytojaus irgi pradesiu savo nauja etapa kad neatrodytum viena kaip beprote
Bet skaiciai tai super Ir as noriu, kad kas diena man viskas didetu
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 20:16)
Keberiokst - kokioj klinikoj daraisi HCG ? as nuo rytojaus irgi pradesiu savo nauja etapa kad neatrodytum viena kaip beprote
Apetitas dideja bevalgant Kuo daugiau dideja,tuo dideja noras kartoti ir tuom dziaugtis
As Kaune,Via Medica daraus.Greitai jie ten padaro.Ryt dar karta darausi ir po to stopas.Londone jau privaciai neprilakstysiu,nebent ligoninej sugalvos padaryt.Kazkuri laika dar iseis sekti skaitmeniniais testukais,o po to jau skanas belieka
Tai geru skaiciuku ryt
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 23:16)
Beta1, Keberiokst, kaip faina - sveikinu ir tyliai seku įvykius toliau. Pagaliau ir Jūs būsit apdovanotos būti o vėliau ir mamytėmis
QUOTE(Lietuva @ 2011 06 30, 20:29)
Beta1, Keberiokst, kaip faina - sveikinu ir tyliai seku įvykius toliau. Pagaliau ir Jūs būsit apdovanotos būti o vėliau ir mamytėmis
Aciu Lietuva,na laaabai tikiuosi,kad pagaliau isaus ir mano diena
Acius visoms uz sveikinimus