Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Keberiokst, o tau isodino 17diena? nes vis galvojau, kad 18d sestadieni, tai iseitu tik 12dpi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 06 30, 17:13)
Keberiokst, o tau isodino 17diena?  nes vis galvojau, kad 18d sestadieni, tai iseitu tik 12dpi smile.gif

Ne,man punkcija buvo 17 diena,isodino 20 d smile.gif Siandien 10 dpi arba 13 dpo...
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 30, 19:20)
Ne,man punkcija buvo 17 diena,isodino 20 d smile.gif Siandien 10 dpi arba 13 dpo...

aa, tu su tais savo dpo ir dpi mane subalamutinai visai biggrin.gif kazkaip po IVF cia dpo niekas neskaiciuodavo lotuliukas.gif cool.gif
iki kada leisies clexana?

beje, ta tas dvejetukininkiu planas kuo puikiausiai vykdomas thumbup.gif gal ir gausit po du wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 30 birželio 2011 - 18:28
QUOTE(RositaK @ 2011 06 30, 17:26)
aa, tu su tais savo dpo ir dpi mane subalamutinai visai  biggrin.gif kazkaip po IVF cia dpo niekas neskaiciuodavo  lotuliukas.gif  cool.gif
iki kada leisies clexana?

Nu labai tikiuosi iki kokiu 36 savaiciu biggrin.gif Bent jau iki tiek rekomendavo aspirina gerti,tik as nzn ar ji si karta prijungsiu,gal clexane uzteks.Nu sita reikala aiskinsiuos kita savaite,bandysiu pas ta superini daktariuka persileidimu klinikoj papult-jie treciadienias matosi su ankstyvom nestukem,ir prieziura ten superine thumbup.gif

Man kazkaip geriau skaitosi dpo-ovuliacija skaitoma punkcijos diena,taip maziau klausimu kyla keliu dienu sodinti leliukai,hcg lygiui ju sodinimo amzius neturi prasmes.Nu bet galiu dpi rasyt,man jokio skirtumo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2011 06 30, 17:26)
beje, ta tas dvejetukininkiu planas kuo puikiausiai vykdomas  thumbup.gif gal ir gausit po du  wub.gif

Tai aisku,kiek galima tuose galiniuose suoluose trintis?Ane,Rosita? bigsmile.gif No pressure!!! hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 30 birželio 2011 - 18:33

Oi kaip sveikinu visas naujas thumbup.gif nestukes !!! Valióoo thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dominyyka: 30 birželio 2011 - 19:03
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 30, 19:07)
Tai aisku,jei ka,grynai del sportinio intereso,as ji ir siandien pakartojau hihihi.gif Telefonu skambinausi atsakymu,atsisveikinau iki rytojaus  lotuliukas.gif Nzn ka apie man galvoja ten  biggrin.gif Zodziu,ats 64.
Klausykit,as zinau,kad tiksliai gali pasakyti tik US,bet ar su tokiais skaiciais 13 dpo galima tiketis dvieju ar cia tik vienam uztenka?Kazkaip itartinai priauga po 100 proc kas 24 valandas  g.gif

Iride,siandien pasiemiau clexane is camelijos-sumokejau 320 uz 20 ampuliu,40 mg.Nzn cia normaliai ar ne,bet man vis tiek siek tiek pigiau nei ldn.

Oj gerai pavarai su HCG thumbup.gif As jau tavo vietoje rimtai imciau apie dvynukus mastyti wub.gif

As irgi vakar panasiai Eurovaistinej susimokejau uz Clexane - uz 10 ampuliu 154 Lt. Bet man po isodinimo pasirodo reikia sumazinti iki 20 mg, tai veliau kita doze reikes pirktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 30 birželio 2011 - 19:34
Beta1 ir T.P.Keberiokst thumbup.gif na pavarot, mergytės! Labai džiaugiuosi už jus ir laukiu nesulaukiu, kada galėsiu pasveikinti visa gerkle yahoo.gif
Atsakyti
Didziausi sveikinmai nestuke.gif nestuke.gif 4u.gif 4u.gif
Zaliuze 4u.gif ,neliudek wub.gif .Viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Keberiokst - kokioj klinikoj daraisi HCG ? as nuo rytojaus irgi pradesiu savo nauja etapa biggrin.gif kad neatrodytum viena kaip beprote hihihi.gif

Bet skaiciai tai super thumbup.gif Ir as noriu, kad kas diena man viskas didetu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 20:16)
Keberiokst - kokioj klinikoj daraisi HCG ? as nuo rytojaus irgi pradesiu savo nauja etapa  biggrin.gif  kad neatrodytum viena kaip beprote hihihi.gif

Bet skaiciai tai super  thumbup.gif  Ir as noriu, kad kas diena man viskas didetu  bigsmile.gif

Apetitas dideja bevalgant biggrin.gif Kuo daugiau dideja,tuo dideja noras kartoti ir tuom dziaugtis smile.gif

As Kaune,Via Medica daraus.Greitai jie ten padaro.Ryt dar karta darausi ir po to stopas.Londone jau privaciai neprilakstysiu,nebent ligoninej sugalvos padaryt.Kazkuri laika dar iseis sekti skaitmeniniais testukais,o po to jau skanas belieka smile.gif

Tai geru skaiciuku ryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 23:16)
Keberiokst - kokioj klinikoj daraisi HCG ? as nuo rytojaus irgi pradesiu savo nauja etapa  biggrin.gif  kad neatrodytum viena kaip beprote hihihi.gif

Bet skaiciai tai super  thumbup.gif  Ir as noriu, kad kas diena man viskas didetu  bigsmile.gif

Beta1, Keberiokst, kaip faina - sveikinu ir tyliai seku įvykius toliau. Pagaliau ir Jūs būsit apdovanotos būti nestuke.gif o vėliau ir mamytėmis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2011 06 30, 20:29)
Beta1,  Keberiokst, kaip faina - sveikinu ir tyliai seku įvykius toliau. Pagaliau ir Jūs būsit apdovanotos būti  nestuke.gif o vėliau ir mamytėmis  wub.gif

Aciu Lietuva,na laaabai tikiuosi,kad pagaliau isaus ir mano diena 4u.gif

Acius visoms uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti