QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 10:07)
Mano isvada - kuo maziau ruosiesi tuo geriau gaunasi
Nu velnias visai nieko nedaryt kazkaip irgi nesiriztu - pasiliksiu prie vitaminu
ir tikrai eisiu akupunktura, jau seniai nuosprendis padarytas del sito reikalo
Blokuojancius pradesiu leisti per atostogas atsipalaidavus nuo visko, tai turi pasisekti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 30, 10:16)
cituk taip greit prabegs tos laukimo savaiteles ,o tada sekmingas startas,kuris aisku bus
o as mergaites vaziuoju ryt pas treijsa,kad paziuretu antra puslyte tuscia ar visgi pradejo sirdute antra plakti
mano nuotaikos tai liudnokos,gal ir bereikalo,bet vistiek savijauta keistoka,nebeskauda krutines,pilvas nebeissiputes ir seip savijauta nebeta kaip is pradziu
***** na tikiuosi,kad cia mano fantazijos ir bereikalo
tryznioju
Vilte-kns -aciu
manau kad plaks 2-gubas tuk tuk tuk
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 30, 10:21)
Tai va,dar viena mergaite i vaisinga rugpjuti-tik Duok Dieve kad toks butu
Turi buti gerai kol kas jkitokiu minciu neprileidziu
QUOTE(frige1 @ 2011 06 30, 10:43)
nepergyvenk,viskas bus gerai . zinok,as irgi tokia pasimetus,man vis dar teplioja,dabar geriu antibiotikus,rado slapimo infekcija...tai viena diena gerai,kita diena ir vel stogas vaziuoja
O
galima antibijotikus?
Matyt toks jau tavo nestumas, juk kitoms taip ir prateplioja iki pat gimdymo
Viskas bus gerai, - jau toli pazenget su savo porele, jau jus saugus
QUOTE(arualcom @ 2011 06 30, 12:11)
Sveikos skaitineju šita skyrelį jau senokai
džiaugiuosi už tas kurios sulaukė teigiamu rezultatu. nusprendžiau jūsų paklausti nuomones apie mano situacija šiandien man 7 DPI nejauciu nieko NT neigiamas
bet va vakar dariausi NT tai rodė vaiduokliuka buvau apsidziaugusi bet turbut pakliuvo nekokybiskas NT ;( mums šis ivf ICSI pirmas. Ar galiu tureti vilties ?
Nu nezinau as ir vel savo trigrasi su dideliu tikejimo ikisiu ir pasikartosiu - esu isitikinus kad NT bereikalo vaiduokliu ir 2 bruksneliu nerodo! Nu ir netikiu kazkaip kad 7dpi dar vaistu likucius rodytu
Tikek ir saugok save
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 06 30, 12:50)
Labai lauksim taves Cituk,tikiuosi sis kartas tau bus LAAABBBAAAIII sekmingas
Aciu Reginiukas, si karta jau paklausysiu tave del akupunkturos
Jau susiradus kas darys