Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 12:37)
Tikrai per anksti darytis testa.Tu i mus su Keberiokst nekreipk demesio, mum stogas jau seniai nuvaziaves  hihihi.gif  Gali bandyti pamatyti ka nors apie 9-10 dpi, bet tau cia mergaiets pasakys, kad ir veliau ne visada rodo testas, bet tai dar nereiskia, kad nieko ten nera  mirksiukas.gif

Kažkaip sunkoka laukti doh.gif manau mane suprantate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 07:07)

*** Del padarymo kad pasisektu, tai nepamenu, gal jau rasiau savo pastebejimus:
1 IVF - nieko nesiruosiu, vitaminu lygiai 0, mintys tokios, kad ai, viskas bus gerai.Rukyti dar nemeciau. Rezultate - 10 puikiiu kiausialasciu, is ju 7 embrionai visi 8 lasteliu ir visi I gradacijos pagal ivertinima.
2 IVF - pusmeti iki jo kisu i save viska: nakvisu ir agurkliu aliejus, biciu pienelis, alijosiaus sultys, vitaminiai planuojancioms pastoti, folio rugstis ir visi kiti teigiami reikalai.Rezultatas - 9 embrionai, bet tik 2 is ju geri 8 lasteliu.

Mano isvada - kuo maziau ruosiesi tuo geriau gaunasi  ax.gif

Pilnai sutinku,mano pastebejimai lygiai ta pati parode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 10:07)
Mano isvada - kuo maziau ruosiesi tuo geriau gaunasi 

Nu velnias visai nieko nedaryt kazkaip irgi nesiriztu - pasiliksiu prie vitaminu nestuke.gif ir tikrai eisiu akupunktura, jau seniai nuosprendis padarytas del sito reikalo thumbup.gif Blokuojancius pradesiu leisti per atostogas atsipalaidavus nuo visko, tai turi pasisekti thumbup.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 30, 10:16)
cituk taip greit prabegs tos laukimo savaiteles ,o tada sekmingas startas,kuris aisku bus  nestuke.gif

o as mergaites vaziuoju ryt pas treijsa,kad paziuretu  antra puslyte tuscia ar visgi pradejo sirdute  antra plakti
mano nuotaikos tai liudnokos,gal ir bereikalo,bet vistiek savijauta keistoka,nebeskauda krutines,pilvas nebeissiputes ir seip savijauta nebeta kaip is pradziu ***** na tikiuosi,kad cia mano fantazijos ir bereikalo  tryznioju

Vilte-kns -aciu 4u.gif manau kad plaks 2-gubas tuk tuk tuk wub.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 30, 10:21)
Tai va,dar viena mergaite i vaisinga rugpjuti-tik Duok Dieve kad toks butu

drinks_cheers.gif Turi buti gerai kol kas jkitokiu minciu neprileidziu tongue.gif

QUOTE(frige1 @ 2011 06 30, 10:43)
nepergyvenk,viskas bus gerai . zinok,as irgi tokia pasimetus,man vis dar teplioja,dabar geriu antibiotikus,rado slapimo infekcija...tai viena diena gerai,kita diena ir vel stogas vaziuoja

O nestuke.gif galima antibijotikus? unsure.gif Matyt toks jau tavo nestumas, juk kitoms taip ir prateplioja iki pat gimdymo smile.gif Viskas bus gerai, - jau toli pazenget su savo porele, jau jus saugus wub.gif

QUOTE(arualcom @ 2011 06 30, 12:11)
Sveikos skaitineju šita skyrelį jau senokai smile.gif džiaugiuosi už tas kurios sulaukė teigiamu rezultatu. nusprendžiau jūsų paklausti nuomones apie mano situacija šiandien man 7 DPI nejauciu nieko NT neigiamas sad.gif bet va vakar dariausi NT tai rodė vaiduokliuka buvau apsidziaugusi bet turbut pakliuvo nekokybiskas NT ;( mums šis ivf ICSI pirmas. Ar galiu tureti vilties ?

Nu nezinau as ir vel savo trigrasi su dideliu tikejimo ikisiu ir pasikartosiu - esu isitikinus kad NT bereikalo vaiduokliu ir 2 bruksneliu nerodo! Nu ir netikiu kazkaip kad 7dpi dar vaistu likucius rodytu 4u.gif Tikek ir saugok save mirksiukas.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 06 30, 12:50)
Labai lauksim taves Cituk,tikiuosi sis kartas tau bus LAAABBBAAAIII sekmingas 

Aciu Reginiukas, si karta jau paklausysiu tave del akupunkturos mirksiukas.gif Jau susiradus kas darys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 30, 13:06)
Nu nezinau as ir vel savo trigrasi su dideliu tikejimo ikisiu ir pasikartosiu - esu isitikinus kad NT bereikalo vaiduokliu ir 2 bruksneliu nerodo! Nu ir netikiu kazkaip kad 7dpi dar vaistu likucius rodytu  4u.gif Tikek ir saugok save  mirksiukas.gif

Teigiama testuka rodė 6DPI ryt vėl bandysiu NT vel kitokios firmos ziuresiu ką 8DPI rodys noriu tikėti bet taip sunku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arualcom @ 2011 06 30, 13:19)
Teigiama testuka rodė 6DPI ryt vėl bandysiu NT vel kitokios firmos ziuresiu ką 8DPI rodys noriu tikėti bet taip sunku  unsure.gif

Laukiam rytojaus 2-o vaiduoklio - nu ka pradedu kita itikinet kaip Beta1 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 30, 12:06)
nestuke.gif  galima antibijotikus?  unsure.gif Matyt toks jau tavo nestumas, juk kitoms taip ir prateplioja iki pat gimdymo smile.gif Viskas bus gerai, - jau toli pazenget su savo porele, jau jus saugus  wub.gif

tikiuosi wub.gif del antibu,tai skaiciau forume,kad daug kam juos raso nuo tos infekcijos doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 11:48)
Aha, 2. Bet klykavau siaubingai, kad noriu 3....  blush2.gif

Na,sikart tures uztekti dvynuku,o trynukus kitasyk isklykausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 06 30, 14:29)
Na,sikart tures uztekti dvynuku,o trynukus kitasyk isklykausi biggrin.gif

Man kad nors vienas butu....... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 14:42)
Man kad nors vienas butu....... unsure.gif

Jau yra vienas tai tikrai. Nors man vis tiek atrodo,kad ten dvi sesytes smile.gif
Atsakyti
Keberiokst wub.gif wub.gif dziaugiuosi kaip....Ryt dar kartosi Hcg?
Atsakyti
Betute, Keberiokst clap.gif clap.gif , sveikinu tyliai iki sirduciu , o paskui jau reksiu visu balsu tongue.gif
Zaliuze, labai gaila del jusu verysad.gif , taip reikejo tos vilteles, nes ir mano snaigutes ten laukia. Snd jau galvojau pradesiu ruostis atsildymui, bet-ech, neturi klinika kazkokios terpes, tai atkeliam viska i rudeni doh.gif I rudeni tai i rudeni... ax.gif Tik kazkoks keistas jausmas, kad kazkas priesinasi ir vis kisa koja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2011 06 30, 14:11)
Keberiokst wub.gif  wub.gif  dziaugiuosi kaip....Ryt dar kartosi Hcg?

Tai aisku,jei ka,grynai del sportinio intereso,as ji ir siandien pakartojau hihihi.gif Telefonu skambinausi atsakymu,atsisveikinau iki rytojaus lotuliukas.gif Nzn ka apie man galvoja ten biggrin.gif Zodziu,ats 64.
Klausykit,as zinau,kad tiksliai gali pasakyti tik US,bet ar su tokiais skaiciais 13 dpo galima tiketis dvieju ar cia tik vienam uztenka?Kazkaip itartinai priauga po 100 proc kas 24 valandas g.gif

Iride,siandien pasiemiau clexane is camelijos-sumokejau 320 uz 20 ampuliu,40 mg.Nzn cia normaliai ar ne,bet man vis tiek siek tiek pigiau nei ldn.
Atsakyti