Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 29, 19:31)
As ka tik is Rygos,pavargus ziauriai.Matyt sitai busenai purtytis autiku sitiek laiko nelabai patinka.Bykova paeme tyrimus,suleido dar limfocitu,tadu nuvariau pas Treijsa nusipirkt Crinone.Nu jis su Baiba taip nuosirdziai apsidziauge,kad net pasimeciau.Is HCG siai dienai tiketusi apie 20,o mano pakartotinis siandienos parejo 32.2.Tai manau gerai,ane? ax.gif
Nedaeina man vis kas cia daros,Treijs sako "maladiec",Bykova "oi kakoe scastje",o as klapsiu akim ir galvoju apie ka jie cia?Euforijos nera,tiesiog jausmas,kad yra kaip turi buti.Normalu gal? g.gif

Nu sveikinimai didziausi, si karta jau tikrai viskas turi buti gerai nestuke.gif thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 08:01)
Prisiduodu toliau: 9 dpi, testas grazus teigiamas ir abejoniu daugiau nekeliantis  ax.gif  Pradejo lysti vaiduokliukas jau po 1 min. ir toliau po truputi ryskejo iki ryskaus antro bruksnio  rolleyes.gif 

Nu o ka as tau sakiau, nestukes sapnai nemeluoja bigsmile.gif Sveikinu ir laukiu tavo HCG skaiciuku bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas  4u.gif

Prisiduodu toliau: 9 dpi, testas grazus teigiamas ir abejoniu daugiau nekeliantis  ax.gif  Pradejo lysti vaiduokliukas jau po 1 min. ir toliau po truputi ryskejo iki ryskaus antro bruksnio  rolleyes.gif 

thumbup.gif
Keberiokst, puikios naujienos thumbup.gif Taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 06 30, 09:39)
errachka О!  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Mano drauge!

vilte-kns kodel nusprendei, kad nebus sirdutes? Bus! tuk-tuk-tuk!  wub.gif  wub.gif  wub.gif

viena jau sirdute plake,jau girdejau,bet kitoj puslytei dar negirdeti buvo sirdutes,tai treijsas ryt paziures ar plaka antroji.
aciu uz padrasinima mergaites,ryt iskart grizus parasysiu kas ir kaip,viliuosi kad viskas bus gerai,kad bent ta sirdele kuria girdejau isgirsiu ja vel plakancia.

frige laikykis, uz visas kancias tau bus atlyginta su kaupu,svarbiausia ,kad tavo kleckiukai tavo pilvelyje wub.gif
Atsakyti
Keberiokst, Betute, labai džiaugiuosi jūsų geromis naujienomis thumbup.gif
Atsakyti

Nu,pagaliau pripazinai,kad jis teigiamas biggrin.gif Smagu labai wub.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 09:02)
Skambinau ka tik Treijsui, tai pasveikino zmogus, bet dar pasijuoke is manes, sako ar cia kartais ne tai mergaite kur trypdama kojom zyze 3 embrionu, o as jai siuliau viena ? 

O tai kiek isodino? Per viduriuka is abieju pasiulymu - 2?

Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 06 30, 11:34)
Nu,pagaliau pripazinai,kad jis teigiamas biggrin.gif Smagu labai wub.gif
O tai kiek isodino? Per viduriuka is abieju pasiulymu - 2?

Aha, 2. Bet klykavau siaubingai, kad noriu 3.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 11:48)
Aha, 2. Bet klykavau siaubingai, kad noriu 3....  blush2.gif

Vat ir bus du bigsmile.gif Nes jau labai anksti testas pradejo vaiduokliauti bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos skaitineju šita skyrelį jau senokai smile.gif džiaugiuosi už tas kurios sulaukė teigiamu rezultatu smile.gif nusprendžiau jūsų paklausti nuomones apie mano situacija šiandien man 7 DPI nejauciu nieko NT neigiamas sad.gif bet va vakar dariausi NT tai rodė vaiduokliuka buvau apsidziaugusi bet turbut pakliuvo nekokybiskas NT ;( mums šis ivf ICSI pirmas. Ar galiu tureti vilties ? Man ispunktavo 13 kiausialasciu is kuriu 9 buvo tiknkami apvaisinti, apsivaisino 7 is kuriu 3 buvo geri o kiti su pakitimais, kaip manot kad ir tie 2 kuriuos isodino vystisis gerai. 4 uzsalde
Atsakyti
QUOTE(arualcom @ 2011 06 30, 12:11)
Sveikos skaitineju šita skyrelį jau senokai smile.gif džiaugiuosi už tas kurios sulaukė teigiamu rezultatu smile.gif  nusprendžiau jūsų paklausti nuomones apie mano situacija šiandien man 7 DPI nejauciu nieko NT neigiamas sad.gif bet va vakar dariausi NT tai rodė vaiduokliuka buvau apsidziaugusi bet turbut pakliuvo nekokybiskas NT ;( mums šis ivf ICSI pirmas. Ar galiu tureti vilties ? Man ispunktavo 13 kiausialasciu is kuriu 9 buvo tiknkami apvaisinti, apsivaisino 7 is kuriu 3 buvo geri o kiti su pakitimais, kaip manot kad ir tie 2 kuriuos isodino vystisis gerai. 4 uzsalde

Tiketis ir tiketi reikia visada 4u.gif 7DPI darytis NT yra labai per anksti, vakar NT galejo rodyti ovitrelio likucius. Ramaus laukimo ir sekmingos pabaigos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arualcom @ 2011 06 30, 12:11)
Sveikos skaitineju šita skyrelį jau senokai smile.gif džiaugiuosi už tas kurios sulaukė teigiamu rezultatu smile.gif  nusprendžiau jūsų paklausti nuomones apie mano situacija šiandien man 7 DPI nejauciu nieko NT neigiamas sad.gif bet va vakar dariausi NT tai rodė vaiduokliuka buvau apsidziaugusi bet turbut pakliuvo nekokybiskas NT ;( mums šis ivf ICSI pirmas. Ar galiu tureti vilties ? Man ispunktavo 13 kiausialasciu is kuriu 9 buvo tiknkami apvaisinti, apsivaisino 7 is kuriu 3 buvo geri o kiti su pakitimais, kaip manot kad ir tie 2 kuriuos isodino vystisis gerai. 4 uzsalde

Tikrai per anksti darytis testa.Tu i mus su Keberiokst nekreipk demesio, mum stogas jau seniai nuvaziaves hihihi.gif Gali bandyti pamatyti ka nors apie 9-10 dpi, bet tau cia mergaiets pasakys, kad ir veliau ne visada rodo testas, bet tai dar nereiskia, kad nieko ten nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 06 30, 12:23)
Tiketis ir tiketi reikia visada  4u.gif 7DPI darytis NT yra labai per anksti, vakar NT galejo rodyti ovitrelio likucius. Ramaus laukimo ir sekmingos pabaigos  4u.gif

Ačiū 4u.gif man vis norisi tikėti kad vakarykstis rapipreg testukas butu teisus, o komfort ne wub.gif dabar aš į ji vis žiūriu nes antras pagaliukas ganėtinai ryškus smile.gif bet jei tai tik vaistkai tai liūdna sad.gif laukiu toliau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 05:01)
Labas rytas  4u.gif

Betute saulele thumbup.gif Net asara nubraukiau,be galo uz tave dziaugiuosi,Sveikinu labai ir stipriai stipriai apkabinu 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 06 30, 06:48)
Aciu kad laukiat, atsiprasau kad vakar nebrukstelejau bet netiketi sveciai uzklupo o po to MB kompo is ranku nepaleido kol uzmigo  doh.gif
Tai ka mano planas toks - Dabar man 22cd, sulaukiu nauju mmm (tikiuosi valkatos nepaves si karta) tada laukiu 21cd, kas pagal plana turetu buti Liepos pabaiga ir pradedu blokuojancius (taip kad vel ilga programa i trasa  tongue.gif ) Jei velgi viskas pagal plana tada Gonalis i trasa Rupjucio pradzioj, o jau NT ir HCG kazkur rugpjucio pabaigoj. Brrrr jau zinokit pradedu stresuot (Beta1 - nei zodzio!!!!!!)
Galvoju ka cia padarius kad pasisektu  g.gif

Labai lauksim taves Cituk,tikiuosi sis kartas tau bus LAAABBBAAAIII sekmingas mirksiukas.gif
Atsakyti