Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Iride,jei netycia reiks Gorgio,tai jo kita savaite nera.Gerai,kad dabar pasiskambinau,tai ryt uzbukino konsultacija telefonu ir tikiuosi receptukus paliks registraturoj.Ta konsultacija telefonu tai man baisiai skamba,face to face kazkaip geriau,daugiau bent issiaiskini.O cia padesi rageli ir psio,vel viskas is naujo.
Atsakyti
beta 1 taip ir galvojau,kad tu nestuke.gif SVEIKINIMAI DIDZIAUSI thumbup.gif
keberiokst grazuoliai tavo skaiciukai,linkiu,kad jie graziai didetu wub.gif
frige kaip tu laikaisi?
cituk taip greit prabegs tos laukimo savaiteles ,o tada sekmingas startas,kuris aisku bus nestuke.gif

o as mergaites vaziuoju ryt pas treijsa,kad paziuretu antra puslyte tuscia ar visgi pradejo sirdute antra plakti
mano nuotaikos tai liudnokos,gal ir bereikalo,bet vistiek savijauta keistoka,nebeskauda krutines,pilvas nebeissiputes ir seip savijauta nebeta kaip is pradziu verysad.gif ***** na tikiuosi,kad cia mano fantazijos ir bereikalo tryznioju

NUOSIRDZIAI LINKIU VISOMS MERGAITEMS DIDELES SEKMES wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 30 birželio 2011 - 09:17
QUOTE(pliuske @ 2011 06 30, 10:13)
Ranku tikrai nuleisti nezadu schmoll.gif Eisiu iki galo, kaip sakoma biggrin.gif Tai va piniguose visa problema ir yra. Jei ju butu daug, tai gal jau seniai buciau nestuke.gif  doh.gif

pritariu pliuskei drinks_cheers.gif
T.P.Keberioks kokie skaiciukai-SAUNUOLE-ir taip toliau wub.gif Ech,jau ir man viltis pradeda augti kad gal...Duok Dieve thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 30, 10:15)
Iride,jei netycia reiks Gorgio,tai jo kita savaite nera.Gerai,kad dabar pasiskambinau,tai ryt uzbukino konsultacija telefonu ir tikiuosi receptukus paliks registraturoj.Ta konsultacija telefonu tai man baisiai skamba,face to face kazkaip geriau,daugiau bent issiaiskini.O cia padesi rageli ir psio,vel viskas is naujo.

Aciu, kad itraukei i sarasiuka. Tik pataisyk, kad man tai pirmas IVF smile.gif Aisku as pati pirmai to neparasiau
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 30, 09:48)

Tai ka mano planas toks - Dabar man 22cd, sulaukiu nauju mmm (tikiuosi valkatos nepaves si karta) tada laukiu 21cd, kas pagal plana turetu buti Liepos pabaiga ir pradedu blokuojancius (taip kad vel ilga programa i trasa  tongue.gif ) Jei velgi viskas pagal plana tada Gonalis i trasa Rupjucio pradzioj, o jau NT ir HCG kazkur rugpjucio pabaigoj. Brrrr jau zinokit pradedu stresuot (Beta1 - nei zodzio!!!!!!)
Galvoju ka cia padarius kad pasisektu  g.gif

Musu planai kazkuo panasus.Tik manTreisas minejo irgi blokuojancius vaistus kad neivyktu ovuliacija anksciau,nes kai darydavau IUI tai pastoviai ovuliuodavo anksciau laiko doh.gif o dabar tik skyre gonali 150 leistis 5 dienas...tai matyt bandys be blokuojanciu g.gif na tikiuosi kad nesuklys 4u.gif Tai va,dar viena mergaite i vaisinga rugpjuti-tik Duok Dieve kad toks butu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 30, 10:16)
o as mergaites vaziuoju ryt pas treijsa,kad paziuretu  antra puslyte tuscia ar visgi pradejo sirdute  antra plakti
mano nuotaikos tai liudnokos,gal ir bereikalo,bet vistiek savijauta keistoka,nebeskauda krutines,pilvas nebeissiputes ir seip savijauta nebeta kaip is pradziu  verysad.gif ***** na tikiuosi,kad cia mano fantazijos ir bereikalo  tryznioju

Aciu katyti 4u.gif O tu kai grisi is Treijso nepamirsk mums parasyti, gerai ? as net neabejoju, kad viskas bus taip, kaip turi buti mirksiukas.gif Laukiu labai ziniu.
Atsakyti
o as mergaites vaziuoju ryt pas treijsa,kad paziuretu  antra puslyte tuscia ar visgi pradejo sirdute  antra plakti
mano nuotaikos tai liudnokos,gal ir bereikalo,bet vistiek savijauta keistoka,nebeskauda krutines,pilvas nebeissiputes ir seip savijauta nebeta kaip is pradziu  verysad.gif ***** na tikiuosi,kad cia mano fantazijos ir bereikalo  tryznioju

Labai laikysu uz tave kumstukus ir Duos Dievas viskas bus gerai,buspamatysi pas tave maziukai.O kas nerimauji juk tai naturalu.Laikykis!labai lauksiu rytojaus su tavo ziniom. 4u.gif
Atsakyti

Kad jaudiniesi, tai cia turbut naturalu. Bet laikykis ir tikek, kad viskas bus gerai. Nes mes tikrai nuosirdziai tuo tikim ir to linkim mirksiukas.gif Sekmes ryt pas Treijsa. Gaila, kad tavo naujienas suzinosiu tik antradieni, islekiu i Juodkrante ax.gif Sekmes didziausios dar karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 06 30, 09:14)

T.P.Keberiokst valio! Kaip grazuuu, kaip super grazuuuu!  wub.gif  wub.gif  Tu dabar tokia visa uskreciama, tai irasyk mane i liepa su snaigutem (pradzia gi yra mmm pradzia?)

i liepso gretas ir as rasausi. Startuoju pas gydytoja, tada itariu gonalis ir tt 4u.gif
Atsakyti
errachka О! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mano drauge!

vilte-kns kodel nusprendei, kad nebus sirdutes? Bus! tuk-tuk-tuk! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 30, 07:37)
Nes mano kaip atlego pries savaite,tai ir nebeskauda ju visiskai.PRG geras,o be to juos pradejo skaudet gerokai iki punkcijos,tai jauciu siuo atveju prg ne prie ko buvo.Nors kazkaip bandau nekreipt demesio per daug i tuos tesmenis,bet kartais pagrauzia tokie kirminukai  unsure.gif

Pajautrės tau jie, pamatysi. Aš 9 dpi, kai dariau HCG, iš vis nieko nejaučiau, po to palaipsniui pradėjo stangrėti, vakar dieną jau neramu buvo, kad visiškai atleido, už tai naktį kokį džiaugsmą apturėjau blink.gif , kai prabudau nuo nežmoniško jų tempimo ir skausmo, o dabar vėl lyg niekur nieko ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 06 30, 09:16)
beta 1 taip ir galvojau,kad tu  nestuke.gif  SVEIKINIMAI DIDZIAUSI  thumbup.gif
keberiokst grazuoliai tavo skaiciukai,linkiu,kad jie graziai didetu  wub.gif
frige kaip tu laikaisi?
cituk taip greit prabegs tos laukimo savaiteles ,o tada sekmingas startas,kuris aisku bus  nestuke.gif

nepergyvenk,viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif zinok,as irgi tokia pasimetus,man vis dar teplioja,dabar geriu antibiotikus,rado slapimo infekcija...tai viena diena gerai,kita diena ir vel stogas vaziuoja doh.gif doh.gif
Atsakyti