QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 29, 19:31)
Is HCG siai dienai tiketusi apie 20,o mano pakartotinis siandienos parejo 32.2.Tai manau gerai,ane?
Nedaeina man vis kas cia daros,Treijs sako "maladiec",Bykova "oi kakoe scastje",o as klapsiu akim ir galvoju apie ka jie cia?Euforijos nera,tiesiog jausmas,kad yra kaip turi buti.Normalu gal?
32.2
Nu nerealiai gerai, jei treijsas tikejosi apie 20 , tai gal visi 2 isikabino
Sveikinu labai labai
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 08:01)
Labas rytas
Prisiduodu toliau: 9 dpi, testas grazus teigiamas ir abejoniu daugiau nekeliantis
Pradejo lysti vaiduokliukas jau po 1 min. ir toliau po truputi ryskejo iki ryskaus antro bruksnio
Kazkokia ramybe forume atsirado, Beta1 - nebetryzniuoja o ramiai grozisi testais, ka mes liepem jei daryti jau nuo pirmo vaiduoklio su lupa
Sveikinu mazute, viskas turi buti gerai
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 08:16)
Citai katyti, kada gi tavo startas ? buvai vakar pas gyd ?
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 06 30, 09:07)
Citukas ka vakar geresnio isgirdai?
QUOTE(Warwara @ 2011 06 30, 09:14)
Nus, kur
Citukas su savo naujienom?
Aciu kad laukiat, atsiprasau kad vakar nebrukstelejau bet netiketi sveciai uzklupo o po to MB kompo is ranku nepaleido kol uzmigo
Tai ka mano planas toks - Dabar man 22cd, sulaukiu nauju mmm (tikiuosi valkatos nepaves si karta) tada laukiu 21cd, kas pagal plana turetu buti Liepos pabaiga ir pradedu blokuojancius (taip kad vel ilga programa i trasa
) Jei velgi viskas pagal plana tada Gonalis i trasa Rupjucio pradzioj, o jau NT ir HCG kazkur rugpjucio pabaigoj. Brrrr jau zinokit pradedu stresuot (Beta1 - nei zodzio!!!!!!)
Galvoju ka cia padarius kad pasisektu