Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 08:01)
Labas rytas  4u.gif
Prisiduodu toliau: 9 dpi, testas grazus teigiamas ir abejoniu daugiau nekeliantis  ax.gif  Pradejo lysti vaiduokliukas jau po 1 min. ir toliau po truputi ryskejo iki ryskaus antro bruksnio  rolleyes.gif 

thumbup.gif Suuuuper!!! Kazkaip grizta viltis, kad kada nors ir as sulauksiu tos laimes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2011 06 30, 09:32)
thumbup.gif Suuuuper!!! Kazkaip grizta viltis, kad kada nors ir as sulauksiu tos laimes wub.gif

Aisku, kad sulauksi.Bent jau as zinau, kad nenuleisciau ranku tol, kol nesulaukciau tos laimes.Man istrigo kazkada Usonienes pasakyti zodziai: turesit jus tu vaiku KADA NORS.Ir siaip, visi gali tureti vaiku, tik reikia tam pakankamai pinigu. Kazkaip isikabinau sitos minties tuo metu......
Atsakyti
Beta1
Nu zodziu mano rupesciai toli grazu dar nesibaigia

O tu kaip norejai smile.gif Viskas bus gerai, pamatysi! Gi kiek zianu ir lasalines stato kai hiper yra i maistu galima pakoreguoti! Bus tau dvynukai - pamatysi! (bur-bur-bur, abra kadabra blush2.gif )

Kaip vis gi faina! Dabar ir as pradejau sau tiketi, kad patapsiu pagaliau nestuke.gif Yra dabar ir tas planas B, bet kaz kaip atrodo jis siaip, del sventos ramybes, bet neprireiks jo. reikia jau nusiraminti, iki pradzios dar 2 savaites - mirsiu gi! O iki isodinimo visos 5... kosmaras! Bet iki atostogu - 6! Super!

Vakar vyras sake, kad laikas jam pradeti ir vel gerti vitaminus arklio dozem. Del viso pikto, del plano B... Tai sakiau, kad ne. Iki kol rezultato neigiamo negausim - juokiu vitaminu. Be to mums vis vien be ICSI neiseis, tai gi koks skirtumas ar 2 mln. ar 15.

Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 29, 19:31)
Is HCG siai dienai tiketusi apie 20,o mano pakartotinis siandienos parejo 32.2.Tai manau gerai,ane? ax.gif
Nedaeina man vis kas cia daros,Treijs sako "maladiec",Bykova "oi kakoe scastje",o as klapsiu akim ir galvoju apie ka jie cia?Euforijos nera,tiesiog jausmas,kad yra kaip turi buti.Normalu gal? g.gif

32.2 bigsmile.gif Nu nerealiai gerai, jei treijsas tikejosi apie 20 , tai gal visi 2 isikabino bigsmile.gif 4u.gif Sveikinu labai labai wub.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 08:01)
Labas rytas  4u.gif

Prisiduodu toliau: 9 dpi, testas grazus teigiamas ir abejoniu daugiau nekeliantis  ax.gif  Pradejo lysti vaiduokliukas jau po 1 min. ir toliau po truputi ryskejo iki ryskaus antro bruksnio  rolleyes.gif 

Kazkokia ramybe forume atsirado, Beta1 - nebetryzniuoja o ramiai grozisi testais, ka mes liepem jei daryti jau nuo pirmo vaiduoklio su lupa lotuliukas.gif Sveikinu mazute, viskas turi buti gerai mirksiukas.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 08:16)
Citai katyti, kada gi tavo startas ? buvai vakar pas gyd ?

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 06 30, 09:07)
Citukas ka vakar geresnio isgirdai?

QUOTE(Warwara @ 2011 06 30, 09:14)
Nus, kur Citukas su savo naujienom?

Aciu kad laukiat, atsiprasau kad vakar nebrukstelejau bet netiketi sveciai uzklupo o po to MB kompo is ranku nepaleido kol uzmigo doh.gif
Tai ka mano planas toks - Dabar man 22cd, sulaukiu nauju mmm (tikiuosi valkatos nepaves si karta) tada laukiu 21cd, kas pagal plana turetu buti Liepos pabaiga ir pradedu blokuojancius (taip kad vel ilga programa i trasa tongue.gif ) Jei velgi viskas pagal plana tada Gonalis i trasa Rupjucio pradzioj, o jau NT ir HCG kazkur rugpjucio pabaigoj. Brrrr jau zinokit pradedu stresuot (Beta1 - nei zodzio!!!!!!)
Galvoju ka cia padarius kad pasisektu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 04:01)
Labas rytas  4u.gif

Nuostabu!!! bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 30, 09:48)
Tai ka mano planas toks - Dabar man 22cd, sulaukiu nauju mmm (tikiuosi valkatos nepaves si karta) tada laukiu 21cd, kas pagal plana turetu buti Liepos pabaiga ir pradedu blokuojancius (taip kad vel ilga programa i trasa  tongue.gif ) Jei velgi viskas pagal plana tada Gonalis i trasa Rupjucio pradzioj, o jau NT ir HCG kazkur rugpjucio pabaigoj. Brrrr jau zinokit pradedu stresuot (Beta1 - nei zodzio!!!!!!)
Galvoju ka cia padarius kad pasisektu  g.gif

Citas visai nebloga programa mirksiukas.gif Tikiuosi, kad viskas eisis kaip sviestu patepta smile.gif Tu mane keliom savaitem aplenksi. Bet vis tiek abi rezultatu sulauksim panasiu laiku, kaip sakoma "visciukus skaiciuosim rudeni" lotuliukas.gif
Oi, labai noriu tiketi, kad tas ruduo bus derlingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 30, 05:48)
Galvoju ka cia padarius kad pasisektu  g.gif

Pasiseks, turi pasisekti. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 06 30, 09:21)
as ten uz Keberiokst stoviu, tai virusiukas ir man nukrito  blush2.gif gaudau, kol dar esi 2in1  nestuke.gif wub.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
Taja78, kaip sekasi? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 30, 09:48)

*Kazkokia ramybe forume atsirado, Beta1 - nebetryzniuoja o ramiai grozisi testais, ka mes liepem jei daryti jau nuo pirmo vaiduoklio su lupa  lotuliukas.gif  Sveikinu mazute, viskas turi buti gerai  mirksiukas.gif
** jau zinokit pradedu stresuot (Beta1 - nei zodzio!!!!!!)
*** Galvoju ka cia padarius kad pasisektu  g.gif

*Tas ramus grozejimasis cia tik momentine akimirka biggrin.gif Nuo rytojaus prasideda toliau: HCG augimo grafikas, hyperstimuliacijos suvaldymas nu ir panaisiai.Zodziu turesit jus dar cia manes uztektinai rolleyes.gif

** hihihi.gif

*** Del padarymo kad pasisektu, tai nepamenu, gal jau rasiau savo pastebejimus:
1 IVF - nieko nesiruosiu, vitaminu lygiai 0, mintys tokios, kad ai, viskas bus gerai.Rukyti dar nemeciau. Rezultate - 10 puikiiu kiausialasciu, is ju 7 embrionai visi 8 lasteliu ir visi I gradacijos pagal ivertinima.
2 IVF - pusmeti iki jo kisu i save viska: nakvisu ir agurkliu aliejus, biciu pienelis, alijosiaus sultys, vitaminiai planuojancioms pastoti, folio rugstis ir visi kiti teigiami reikalai.Rezultatas - 9 embrionai, bet tik 2 is ju geri 8 lasteliu.

Mano isvada - kuo maziau ruosiesi tuo geriau gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 09:35)
Aisku, kad sulauksi.Bent jau as zinau, kad nenuleisciau ranku tol, kol nesulaukciau tos laimes.Man istrigo kazkada Usonienes pasakyti zodziai: turesit jus tu vaiku KADA NORS.Ir siaip, visi gali tureti vaiku, tik reikia tam pakankamai pinigu. Kazkaip isikabinau sitos minties tuo metu......

Ranku tikrai nuleisti nezadu schmoll.gif Eisiu iki galo, kaip sakoma biggrin.gif Tai va piniguose visa problema ir yra. Jei ju butu daug, tai gal jau seniai buciau nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 09:35)

Sveikinuuuu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Eik tu sau kaip faina wub.gif net siurpuliukai per nugara prabego 4u.gif Tyliai tyliai zinok dziaugiuosi su tavim uz tave-sakes nu kaip faina,linkkiu kad po 8 menesiuku priglaustum maziukus prie savo krutines wub.gif wub.gif wub.gif Valiooooooo
Atsakyti