Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kukulka @ 2011 06 30, 06:02)
Nu as dar tave apciaudau ir apspjaudau (cia pagal graikus laimes simbolis), kad vis kas taip ir toliau  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nu acius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 30, 08:05)
Gundausi siandien eiti,bet pasirodyciau kaip visiska beprote kas diena vaiksciodama hihihi.gif

Zinok mes dabar ar taip ar taip jau kaip beprotes atrodom su savo testais, dabar busim apsestos su tuo HCG biggrin.gif

Kukulka - aciu uz palinkejimus wub.gif

Citai katyti, kada gi tavo startas ? buvai vakar pas gyd ?
Atsakyti
Beta1 yahoo.gif yahoo.gif Sveikinu!!!! bigsmile.gif Tai kaip birzelis,ka? biggrin.gif

Gaila,tik,kad Zaliuzei nepasiseke (kol kas)...Taip noretusi visoms tos laimes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2011 06 30, 08:02)
Nu as dar tave apciaudau ir apspjaudau (cia pagal graikus laimes simbolis), kad vis kas taip ir toliau  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

as ten uz Keberiokst stoviu, tai virusiukas ir man nukrito blush2.gif gaudau, kol dar esi 2in1 nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 30, 08:19)
Beta1 yahoo.gif yahoo.gif Sveikinu!!!!  bigsmile.gif Tai kaip birzelis,ka? biggrin.gif

Nu nieko visai tas birzelis, pasirodo ax.gif Gaila, kad ne visom tos geros naujienos ateina norimu laiku, bet as tikiu, kad ir Zaliuze ir kitos mergaits ju tikrai sulauks.Nu kaip gi kitaip unsure.gif

Bet zinok mane dabar kausto baime ir tu tikriausiai pati labai puikiai supranti kokia unsure.gif Bet dziaugiuosi siuo einamuoju momentu ir kaip kokia maniake nuo sestadienio persimetu nuo testu darymo ant HCG darymo biggrin.gif

Beje, kur dingo LeDiDiDi ? g.gif Kazkaip jos pasigedau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 30 birželio 2011 - 07:27
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 06:26)
Nu nieko visai tas birzelis, pasirodo  ax.gif  Gaila, kad ne visom tos geros naujienos ateina norimu laiku, bet as tikiu, kad ir Zaliuze ir kitos mergaits ju tikrai sulauks.Nu kaip gi kitaip  unsure.gif

Bet zinok mane dabar kausto baime ir tu tikriausiai pati labai puikiai supranti kokia  unsure.gif  Bet dziaugiuosi siuo einamuoju momentu ir kaip kokia maniake nuo sestadienio persimetu nuo testu darymo ant HCG darymo  biggrin.gif

Beje, kur dingo LeDiDiDi g.gif  Kazkaip jos pasigedau.

Zinau ir labai puikiai.Mane nuramina tik ryskejantys testai ir augantis hcg,nors ir tai...tiek,kad tikiu,kad antra karta i ta pati vandeni neilipsiu.Tiksliau,ne tikiu,o tikiuosi smile.gif

Dabar aisku prasides trizniojimas biggrin.gif Tiesa,kaip tavo (.)(.)?Nes mano kaip atlego pries savaite,tai ir nebeskauda ju visiskai.PRG geras,o be to juos pradejo skaudet gerokai iki punkcijos,tai jauciu siuo atveju prg ne prie ko buvo.Nors kazkaip bandau nekreipt demesio per daug i tuos tesmenis,bet kartais pagrauzia tokie kirminukai unsure.gif
Atsakyti
T.P. Keberiokst,Betute labai dziaugiuosi del jusu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 08:01)
Labas rytas  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
keberiokst wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 30, 08:37)
Zinau ir labai puikiai.Mane nuramina tik ryskejantys testai ir augantis hcg,nors ir tai...tiek,kad tikiu,kad antra karta i ta pati vandeni neilipsiu.Tiksliau,ne tikiu,o tikiuosi smile.gif

Dabar aisku prasides trizniojimas  biggrin.gif Tiesa,kaip tavo  (.)(.)?Nes mano kaip atlego pries savaite,tai ir nebeskauda ju visiskai.PRG geras,o be to juos pradejo skaudet gerokai iki punkcijos,tai jauciu siuo atveju prg ne prie ko buvo.Nors kazkaip bandau nekreipt demesio per daug i tuos tesmenis,bet kartais pagrauzia tokie kirminukai  unsure.gif

Zinok mano tesmenys irgi pamazu grizta i pradine busena jau kokia 2-3 diena.Bet as visai neimu i galva, nes man jie pradejo siauteti dar pries isodinima.

Dabar mane kur kas labiau neramina mano didejantis pilvas doh.gif Cia matyt parsivelka ta zadetoji hyper.Skambinau ka tik Treijsui, tai pasveikino zmogus, bet dar pasijuoke is manes, sako ar cia kartais ne tai mergaite kur trypdama kojom zyze 3 embrionu, o as jai siuliau viena ? biggrin.gif
Susitarem,kad sestadieni vaziuoju pas ji, kad jis ivertintu ta mano bukle, ka cia dabar daryt reiketu arba nereiketu g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 29, 19:31)
Ilindau paziureti kieno sysiai siandien buvo teigiami  bigsmile.gif

As ka tik is Rygos,pavargus ziauriai.Matyt sitai busenai purtytis autiku sitiek laiko nelabai patinka.Bykova paeme tyrimus,suleido dar limfocitu,tadu nuvariau pas Treijsa nusipirkt Crinone.Nu jis su Baiba taip nuosirdziai apsidziauge,kad net pasimeciau.Is HCG siai dienai tiketusi apie 20,o mano pakartotinis siandienos parejo 32.2.Tai manau gerai,ane? ax.gif
Nedaeina man vis kas cia daros,Treijs sako "maladiec",Bykova "oi kakoe scastje",o as klapsiu akim ir galvoju apie ka jie cia?Euforijos nera,tiesiog jausmas,kad yra kaip turi buti.Normalu gal? g.gif

Beje,arteja liepa,rugpjutis.Pagal Embrions darbo laika labai jau jaucias,kad liepa tustoka.Bet jei kas netycia darotes liepa ar startuojat rugpjuti,prasom prisiduoti smile.gif

T.P.Keberiokst ziauriai smagu skaityti tokias naujienas thumbup.gif thumbup.gif
Tiesa, mane gali traukti i rugpjuti. Panasu, kad startas garantuotas biggrin.gif
Beta1 o tavo testukai tai tikrai jokiu abejoniu jau nepalieka mirksiukas.gif Dabar linkiu auksto HCG, o po to ir sirduciu plakimo 4u.gif
Citukas ka vakar geresnio isgirdai?
Afrodite69 gal ir susitiksim mirksiukas.gif O tau koki protokola taikys:trumpa ar ilga? Nes man taip panasu, kad tu jau gal savo skaiciuku lauksi, kai as tik pradesiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 30 birželio 2011 - 08:13
Beta1 tai kaip siandien testas? Dar grazesnis? 4u.gif Tikiosiu vis gi hiperstimuliacija ne bus didele! O kodel jinai pas tave turi buti? daug foliu ispunktavo?

T.P.Keberiokst valio! Kaip grazuuu, kaip super grazuuuu! wub.gif wub.gif Tu dabar tokia visa uskreciama, tai irasyk mane i liepa su snaigutem (pradzia gi yra mmm pradzia?)

Nus, kur Citukas su savo naujienom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 30 birželio 2011 - 08:15
QUOTE(Warwara @ 2011 06 30, 09:14)
Beta1 tai kaip siandien testas? Dar grazesnis?  4u.gif Tikiosiu vis gi hiperstimuliacija ne bus didele! O kodel jinai pas tave turi buti? daug foliu ispunktavo?

Su ta punkcija tai ten man keistai viskas isejo.Jos isvakarese Treijsas susirupines aiskino, kad blogai, bet bent jau zinosim ka sekanti karta daryt, net netikejo zmogus, kad cia bus kazkas, nes E2 tyrimas rode, kad vos tik 4 normalus foliai pas mane is 15.Per punkcija vis delto buvo 13 foliu ir su pagasdinimais del hyper doh.gif Tai va, siam momentui "dziaugiuosi" vis didejanciu pilvu, tik gaila, kad ne nuo nestumo biggrin.gif Bet stengiuosi lakti vandeni ir tikiuosi, kad sestadieni pas ji nuvaziavus mirties nuosprendzio dar negausiu ir viskas ten bus patenkinamai gerai biggrin.gif Nu zodziu mano rupesciai toli grazu dar nesibaigia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 30 birželio 2011 - 08:29