Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 06 20, 10:02)
Dar vienas 100% variantas, pavarot mergaites smile.gif Hmmm matai kaip idomiai, tu isitikinus kad 3 dienu geriau, ane? as tai noreciau blastukiu, nes dar niekada ju neturejau, nu niekaip nenori maniskiai isaugti iki ju  blush2.gif

Nu matai, ir as as pastebejau, kad tos, kurios nera ju tureje, labai nori tu blastukiu, o as kai jau turejau, kazkaip sirdis linksta prie 3 dienu....Nepaisant visu geresniu statistiku su jom, noriu as butent tokiu ir viskas biggrin.gif Uzsispyres as padaras, nu bet tai ka dabar..... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 20 birželio 2011 - 09:16
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 20, 10:00)
Jau matau, kad kito budo pasiekti savo kaip ir nera  biggrin.gif  O dar kai pasakysiu, kad noriu 3 embrionu, tai jau matau kaip jis man pirsta aplink smilkini pasukios  ax.gif  Bandziau as jam ta paaiskint po punkcijos, tai net i kalbas nesileido.Liepe atsipaipalot pirmiausia po narkozes ir isejo  biggrin.gif Atseit, nesamones sneku  hihihi.gif  Nu bet jeigu kuri isgirsit, kad mergaite trypia kojom ir reikalauja kazko, tai zinokit, tai busiu as  lotuliukas.gif  Planuoju nenusileisti, o kaip iseis, matysiu.....  ax.gif

Žinok, mano nuomone, dėl trijų embrionukų gali per daug trypdama nepervargti, nes gali būti bereikalingas vargas hihihi.gif O dėl trijų dienų sodinimo, gali ir patrepsėti biggrin.gif

QUOTE(Citas @ 2011 06 20, 10:02)
as tai noreciau blastukiu, nes dar niekada ju neturejau, nu niekaip nenori maniskiai isaugti iki ju  blush2.gif

Aš irgi norėčiau blastukių ir tik todėl, kad niekad jų neturėjau unsure.gif

zaliuze, linkiu dvynukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 06 20, 10:15)
Žinok, mano nuomone, dėl trijų embrionukų gali per daug trypdama nepervargti, nes gali būti bereikalingas vargas hihihi.gif

Turiu ir as toki jausma, ale pabandysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 20, 10:15)
Nu matai, ir as as pastebejau, kad tos, kurios nera ju tureje, labai nori tu blastukiu, o as kai jau turejau, kazkaip sirdis linksta prie 3 dienu....Nepaisant visu geresniu statistiku su jom, noriu as butent tokiu ir viskas  biggrin.gif  Uzsispyres as padaras, nu bet tai ka dabar..... ax.gif

Kiek kartu tu bandei su blastukem?

QUOTE(egk @ 2011 06 20, 10:15)
Žinok, mano nuomone, dėl trijų embrionukų gali per daug trypdama nepervargti, nes gali būti bereikalingas vargas hihihi.gif O dėl trijų dienų sodinimo, gali ir patrepsėti biggrin.gif
Aš irgi norėčiau blastukių ir tik todėl, kad niekad jų neturėjau unsure.gif

zaliuze, linkiu dvynukų 4u.gif

Egk drinks_cheers.gif Kada tavo sekantis bandymas? Mes per savo sekancius kartus dakeliausim iki savo norimu blastukiu, as tikiu ax.gif

Bet argi jus galit daktarui pasakyti keliu dienu deti? Juk embriologas nusprendzia tai, jis juk mato ar yra dominuojantys 3 dienu; jei yra tai tada deda stipriausius 3 dienu, bet jei nera tai tada augina toliau kad matytu kurie stirpiausia
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 20, 10:21)
* Kiek kartu tu bandei su blastukem?

** Bet argi jus galit daktarui pasakyti keliu dienu deti? Juk embriologas nusprendzia tai, jis juk mato ar yra dominuojantys 3 dienu; jei yra tai tada deda stipriausius 3 dienu, bet jei nera tai tada augina toliau kad matytu kurie stirpiausia

* tik viena..... ax.gif Ta vieninteli IVF kuri ir teturejau..... blush2.gif

** siaip tai jo, pas mane praeita karta buvo apsivaisine visi 7 ir visi isodinimo diena buvo 8 lasteliu, tai embriologas taip ir pasake, kad nezinom kuriuos deti, nes visi vienodi ir is paziuros visi labai geri.Ziurim kas bus toliau.

Nu zinokit jus jau pradedat man mintis velti del tu blastukiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 20 birželio 2011 - 09:27
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 20, 10:27)
* tik viena.....  ax.gif Ta vieninteli IVF kuri ir teturejau..... blush2.gif

** siaip tai jo, pas mane praeita karta buvo apsivaisine visi 7 ir visi isodinimo diena buvo 8 lasteliu, tai embriologas taip ir pasake, kad nezinom kuriuos deti, nes visi vienodi ir is paziuros visi labai geri.Ziurim kas bus toliau.

Nu zinokit jus jau pradedat man mintis velti del tu blastukiu  doh.gif

Atsiprasau jei as tik dar labiau subalamutinsiu tave, bet juk jeigu tavo visi 9 kleckiukai bus vienodi ryt, tai kaip gali embriologas isrinkti du geriausius?? Nu ir kai as paskutini karta su daktaru kalbejau tai jis patvirtino kad blastukiu procentai tikrai yra geresni, tik toli grazu ne kiekvienu atveju jie gali rizikuoti iki ju auginti smile.gif ir uzkibe gi tau buvo blastukes tai kodel tu jomis taip nepasitiki blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 20, 10:45)
ir uzkibe gi tau buvo blastukes tai kodel tu jomis taip nepasitiki  blush2.gif ?

Kazkaip blogi prisiminimai apie tas blastukes unsure.gif Baigesi nesivystanciu, o saldytos net nebande nieko ten veikti pas mane verysad.gif O taip norisi, kad jeigu dar karteli nepasisekus, tureciau BENT realu sansa su saldytais maziukais..... ax.gif Nes jeigu dabar paliekam augti toliau, tai nieko kas liks net nesaldys.Kazkaip bandau i perspektyva ziureti, jeigu kartais dabar nepasisektu su su svieziais.Zinau, blogai taip galvoti, bet negaliu negalvoti apie tai, kad teturiu tik viena kiauside ir ta pati ne stebuklas unsure.gif Noretusi kuo maziau ja kankinti stimuliacijom.

Citai, gerai, balamutink mane ir toliau, kad jau pradejai biggrin.gif Atsakinedama i tavo ataka labai gerai pasiruosti kalba Treijsui hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 20, 11:00)
Kazkaip blogi prisiminimai apie tas blastukes  unsure.gif  Baigesi nesivystanciu, o saldytos net nebande nieko ten veikti pas mane  verysad.gif  O taip norisi, kad jeigu dar karteli nepasisekus, tureciau BENT realu sansa su saldytais maziukais.....  ax.gif  Nes jeigu dabar paliekam augti toliau, tai nieko kas liks net nesaldys.Kazkaip bandau i perspektyva ziureti, jeigu kartais dabar nepasisektu su su svieziais.Zinau, blogai taip galvoti, bet negaliu negalvoti apie tai, kad teturiu tik viena kiauside ir ta pati ne stebuklas  unsure.gif  Noretusi kuo maziau ja kankinti stimuliacijom.

Citai, gerai, balamutink mane ir toliau, kad jau pradejai  biggrin.gif  Atsakinedama i tavo ataka labai gerai pasiruosti kalba Treijsui  hihihi.gif

Taigi atakuoju toliau tongue.gif Tokiu atveju, idealiausias variantas butu toks:

Jeigu ryt turi kokius 8 vienodai geros kokybes kleckiukus, prasyk kad 4 is ju uzsaldytu 3 dienu o kitus 4 augintu iki blastukiu. Tokiu atveju turesi ir blastukes siam bandyme ir papildoma sanca su 3 dienu snaigutemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 20, 11:33)
Taigi atakuoju toliau  tongue.gif  Tokiu atveju, idealiausias variantas butu toks:

Jeigu ryt turi kokius 8 vienodai geros kokybes kleckiukus, prasyk kad 4 is ju uzsaldytu 3 dienu o kitus 4 augintu iki blastukiu. Tokiu atveju turesi ir blastukes siam bandyme ir papildoma sanca su 3 dienu snaigutemis  smile.gif

tada geriau saldyti 6, nes i porcija deda ne maziau kaip po 3, o 4 atsildzius irgi visu gi nesodins g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 06 20, 11:38)
tada geriau saldyti 6, nes i porcija deda ne maziau kaip po 3, o 4 atsildzius irgi visu gi nesodins  g.gif

drinks_cheers.gif nezinojau sito, nes niekada nelikdavo snaigutems blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 20, 11:33)
Jeigu ryt turi kokius 8 vienodai geros kokybes kleckiukus, prasyk kad 4 is ju uzsaldytu 3 dienu o kitus 4 augintu iki blastukiu. Tokiu atveju turesi ir blastukes siam bandyme ir papildoma sanca su 3 dienu snaigutemis  smile.gif

deja, bet niekas negali garantuoti, kad is tu 4uzaugs kazkas-reik visus variantus numanyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 06 20, 11:41)
deja, bet niekas negali garantuoti, kad is tu 4uzaugs kazkas-reik visus variantus numanyti  4u.gif

Nu jo ta rizika yra, bet jeigu 3 diena 8 maziukai ir visi puikios kokybes tai gal imt tarkim 3 snaigutes uzsaldyt, o tada is 5 auginti iki blastukiu. As asmeniskai tikrai taip prasysciau, aisku jei daktaras ir embriologas pritartu. bet Betute cia jau kaip tavo sirdele liepia mirksiukas.gif
Atsakyti