Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 06 29, 15:33)
Aha, zinau biggrin.gif Pradzia kaip ir turetu buti rugpjucio 13-15 d, bet tada vyksta MB brolio vestuves. Tai pasitariau su gyd ir jis liepe dar papildomai isgerti 3 KT, kad abi sventes nepapultu tomis pacomis dienomis lotuliukas.gif Taip, kad apie kokia 08 20 manau tureciau pradet. Tfu,tfu,tfu biggrin.gif
O tavo naujienas jei ne vakare, tai rytoj vakare perskaityiu. Sekmes 4u.gif

Tau ilga ar trumpa programa taikys?
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 29, 16:11)
Tau ilga ar trumpa programa taikys?

Trumpa. Nuo 2 ciklo dienos. Nezinau, tiek abu su MB esam pilni vilties ir optimizmo, kad kartais pagalvoju, jog per daug svajoju. Gal, kad bus pirmas IVF, tai del to esam tokie ramus. Nors pagalvojam ir apie tai jog gali ir nepasisekti.
MB vakar sujuokino. Sake, kad sodinsim tris, kad didesne tikimybe butu lotuliukas.gif Artistas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 06 29, 16:27)
Trumpa. Nuo 2 ciklo dienos. Nezinau, tiek abu su MB esam pilni vilties ir optimizmo, kad kartais pagalvoju, jog per daug svajoju. Gal, kad bus pirmas IVF, tai del to esam tokie ramus. Nors pagalvojam ir apie tai jog gali ir nepasisekti.
MB vakar sujuokino. Sake, kad sodinsim tris, kad didesne tikimybe butu lotuliukas.gif Artistas lotuliukas.gif

Na,mes startuosime panasiai,bet ir mano pojuciai tokie patys ir panasiai vyras pasake,tik zinau kad juokaudamas lotuliukas.gif
O kur tu darysies IVF?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 29, 16:34)
Na,mes startuosime panasiai,bet ir mano pojuciai tokie patys ir panasiai vyras pasake,tik zinau kad juokaudamas lotuliukas.gif
O kur tu darysies IVF?

As LV, pas Treijsa smile.gif Jei neklystu ir tu ten pat, ar ne? mirksiukas.gif
O maniskis del 3 beveik rimtai kalbejo biggrin.gif Bet as busiu laiminga nors viena turedama blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 29 birželio 2011 - 15:39
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 06 29, 16:27)

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 29, 16:34)
O kur tu darysies IVF?

As manau kad jusiskiai visai nejuokavo smile.gif As atsimenu per pirma IVF iskart po isodinimo (isodino 3, LT) vaziavom masina namo is vilniaus i kauna tai kazkur iki pusiaukeles abu buvom apsvaige kaip norejom 3-nuku, o mazdaug nuo pusiaukeles abu pradejom tryzniot ir planuot ir suprast kad net loveliu tuo metu nebutum tureje kur statyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu ka mergytes renkam chebra rugpjuciui tada (nors pati dar net nesu tikra kad tada ir man pradzia) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 29 birželio 2011 - 16:20
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 06 29, 16:38)
As LV, pas Treijsa smile.gif Jei neklystu ir tu ten pat, ar ne? mirksiukas.gif
O maniskis del 3 beveik rimtai kalbejo biggrin.gif Bet as busiu laiminga nors viena turedama blush2.gif

As irgi pas ji,tai visvine susimatysime drinks_cheers.gif tik kaip suprantu tau stimuliacija prasides veliau nei man ax.gif
Jo,reikia rinkti jau chebryte rugpjuciui thumbup.gif o man uztektu ir vieno,kad tik jis butu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ilindau paziureti kieno sysiai siandien buvo teigiami bigsmile.gif

As ka tik is Rygos,pavargus ziauriai.Matyt sitai busenai purtytis autiku sitiek laiko nelabai patinka.Bykova paeme tyrimus,suleido dar limfocitu,tadu nuvariau pas Treijsa nusipirkt Crinone.Nu jis su Baiba taip nuosirdziai apsidziauge,kad net pasimeciau.Is HCG siai dienai tiketusi apie 20,o mano pakartotinis siandienos parejo 32.2.Tai manau gerai,ane? ax.gif
Nedaeina man vis kas cia daros,Treijs sako "maladiec",Bykova "oi kakoe scastje",o as klapsiu akim ir galvoju apie ka jie cia?Euforijos nera,tiesiog jausmas,kad yra kaip turi buti.Normalu gal? g.gif

Beje,arteja liepa,rugpjutis.Pagal Embrions darbo laika labai jau jaucias,kad liepa tustoka.Bet jei kas netycia darotes liepa ar startuojat rugpjuti,prasom prisiduoti smile.gif
Atsakyti
Kebriokst, smagu skaityti, sirdis sokineja krutineje... wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 06 29, 10:19)
angel_sadangel.gif
Deja mergaites, turiu blogint statistika, liudna, bet nieko 0,1....
Nezinau kodel tie stipruoliai pas mane neuzsilaiko...
Dabar tik rugseji galesiu eit pas gydytoja, nezinau ka ir begalvot ir ko imtis...gal didesnius augint megint reiks, bet kad net nesikabina jie...vaje

labai gaila console.gif ,bet nepaluzk eik i prieki console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 29, 19:31)
Nu jis su Baiba taip nuosirdziai apsidziauge,kad net pasimeciau.Is HCG siai dienai tiketusi apie 20,o mano pakartotinis siandienos parejo 32.2.Tai manau gerai,ane? ax.gif
Nedaeina man vis kas cia daros,Treijs sako "maladiec",Bykova "oi kakoe scastje",o as klapsiu akim ir galvoju apie ka jie cia?Euforijos nera,tiesiog jausmas,kad yra kaip turi buti.Normalu gal? g.gif

Ir man sirdis sokineja wub.gif Ir bijau del jusu biski,ir dziaugiuos nerealiai labai labai wub.gif Nu,dabar tokiu pat graziu tempu iki sirdutes ir iki pirmu bumpt,ir pagaliau melynu akyciu wub.gif
Atsakyti
Gaja,nebijok,as pati nebijau.Gi viskas bus gerai! smile.gif Logiskai galvojant,is 9 kartu tai yra trecias kartas kada hcg kyla normaliai.Pirmas normalus baigesi negimdiniu,antras -baigesi del chromosomu anomaliju,kurios pasak gydytoju antra karta ziauriai retai kada ispuola,trecias-baigsis gerai,nu kiek gali zmogui nesisekti,ka?Jau treciam kitos kokios priezasties sunkiai rastum.Aisku skaiciai kol kas maziukai,bet jie kyla daugiau nei dvigubai-per dvi dienas nuo 7.5 iki 32.2 ax.gif

Zaliuze,gaila kazkaip.Nu suds tokias naujienas suzinoti,tik gaila,kad nuo pacios cia mazai kas priklauso.Po vasaros bus vaisingas ir derlingas ruduo,tavo leliukas taves dar laukia mirksiukas.gif

Beta,nu kantrybes pas tave,as jau seniai nusileisciau ta krauja.Nors apie ka as cia,nusileisi,suzinosi skaicius,ir tada vel gyvensi laukimu kokie bus sekantys.Pasaka be galo,vien zo.
Atsakyti
Sveikos mergaites, vis skaitinėju aš čia, renkuosi informaciją, kadangi rugsėjo mėn. suplanavom IVF pirmąjį atlikti. Tai vat tyrimukus pasidariau, viskas kaip ir gerai. Tad noriu pkalausti gal kri nors vaistukus pirkote kitoje šalyje: Lenkijoje, Vokietijoje, ar kur kitur? Pasidalinkite..... ačiū. Visoms stiprybės...
Atsakyti