Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Beta, mes tyliai uz tave pasidziaugsime. 4u.gif

Iride, sekmes! 4u.gif

Citas, sekmes, gero starto ir zinoma, paciu geriausiu rezultatu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 06 29, 12:08)
Del to, kad Londone ir Cikagoje daromi tyrimai del imuninio nevaisingumo. Londonas pasirode arciau smile.gif

Iride, o kodel ruosiantis tik 2-am IVF jums reikia tu imuniniu tyrimu ? g.gif Nes paprastai prie to prieinama jau daug velesnese stadijose, arba kaip kad Keberiokst - po negimdiniu ar nesivystanciu, kai yra kita nei pastojimo problema ?

Aciu mergaites uz tylius linkejimus wub.gif

Citai - nu siaubingai laukiu tavo starto pradzios bigsmile.gif Pagaliau gausiu ir as proga morala tau koki atrasyt uz trizniojima ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 29 birželio 2011 - 11:46
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 29, 05:03)

Nu dabar triznioju toliau  ax.gif  Siandien 8 dpi, dariausi testa.Kaip ir vakar, grieztai pagal taisykles.O ten buvo parasyta, kad vertinti po 5 minuciu ir ne ilgiau nei po 10-15. Tai va.Siandien po gal 4-5 min. pradejo vaidelentis kazkoks vaiduoklis, po 10 min. jis jau buvo visai gerai matomas net is toliau.Nezinau dabar ka cia galvoti, sirdis trankos po visa pilva  unsure.gif  Gal man vis gi pasivaideno, tai ziuresiu rytoj ka parodys.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tyliai tyliai sveikinu,jauciu cia tau tikrai nesivaidena mirksiukas.gif
Valio,dabar jau esu rami...tiek laukiau jusu geru ziniu kad pati dabar nebezinau ar cia man sapnuojasi ar ka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 29, 12:44)

Citai - nu siaubingai laukiu tavo starto pradzios  bigsmile.gif Pagaliau gausiu ir as proga morala tau koki atrasyt uz trizniojima ir pan.  biggrin.gif

Neisdegs as rami kaip belgas rolleyes.gif bent jau einamuoju momentu, nors turiu itarima kad tas ramumas gali siek tiek pagaruoti kai viskas prasides lotuliukas.gif Ir as zinok nu jau taip ziauriai laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 29, 13:01)
Neisdegs as rami kaip belgas  rolleyes.gif  bent jau einamuoju momentu, nors turiu itarima kad tas ramumas gali siek tiek pagaruoti kai viskas prasides  lotuliukas.gif  Ir as zinok nu jau taip ziauriai laukiu  bigsmile.gif

Taip taip irnesakyk.gif Tiesiog spinduliuosi ramybe biggrin.gif
Atsakyti
angel_sadangel.gif
Deja mergaites, turiu blogint statistika, liudna, bet nieko 0,1....
Nezinau kodel tie stipruoliai pas mane neuzsilaiko...
Dabar tik rugseji galesiu eit pas gydytoja, nezinau ka ir begalvot ir ko imtis...gal didesnius augint megint reiks, bet kad net nesikabina jie...vaje
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 06 29, 13:19)
angel_sadangel.gif
Dabar tik rugseji galesiu eit pas gydytoja, nezinau ka ir begalvot ir ko imtis...gal didesnius augint megint reiks, bet kad net nesikabina jie...vaje

Katyyyyyyti verysad.gif labai liudna, kazkaip galvojau, kad tau tikrai turetu kabintis.......Dabar su vyru issiliudekit, kazkokiu budu atraskit ramybe ir pasistiprine rudeniop vel keliaukit pas gydytojus.Gal kokius tyrimus pasiulys pasidaryti ? g.gif
Atsakyti
angel_sadangel.gif

Mazuteee,labai gaila console.gif console.gif console.gif Dabar jums abiems su vyru reikia dideles stiprybes ir atsipalaiduoti,pasistnegti issikalbeti ar issiverkti.Tikrai,nors esu naujoke,bet labai liudna 4u.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
angel_sadangel.gif
jie...vaje

console.gif console.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 29, 12:44)
Iride, o kodel ruosiantis tik 2-am IVF jums reikia tu imuniniu tyrimu ?  g.gif  Nes paprastai prie to prieinama jau daug velesnese stadijose, arba kaip kad Keberiokst - po negimdiniu ar nesivystanciu, kai yra kita nei pastojimo problema ?

Taip, dazniausiai isamus imuniniai tyrimai uzsienyje atliekami po nepasisekusiu 3 IVF arba 3 persileidimu. Bet as tiesiog turejau nuojauta, kad reikia issamiai issitirti ir stacia galva nesokti i 2 IVF'a. Man reikejo atsakymo, kaip gali "sveikiems" zmonems tris metus niekas nesikabinti ir is graziausiu embrioniuku ne vienas neisitvirtinti?..

Zaliuze, be galo liudnos tavo zinios sad.gif Laikykis mazute
Atsakyti
zaliuze
Kaip gaila... Net nezinau ka pasakyti, bet tikrai zinau, kad net tas begalinis nusivylimas praeis tam, kad butu nauja, geresne pradzia!
Atsakyti
angel_sadangel.gif

verysad.gif verysad.gif labai gaila, kad taip yra. Isliudesit ir gal atsiras kokia iseitis, kad kitas kartas butu sekmingas. Labai nuosirdziai to linkiu 4u.gif
Atsakyti