Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Zaliuze labai lauksiu tavo skaiciuku ir spaudziu kumstukus. Laikykis viskas turi buti gerai 4u.gif
Suspausti kumsciai ir uz Beta1, Keberiokst bei kitu mergaiciu sekme 4u.gif Net nebespeju sekti kuri kurioje stadijoje yra blush2.gif Bet labai stipriai uz visas sergu ir tikiu, kad mums pavyks tapti nestuke.gif Dar karteli sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 06 28, 23:03)
Su startu didis.gif Kaip tau gyd? Ar skyrė tą pačią dozę kaip LV? Ar nesiūlė tų jų naujųjų reklamuojamų vaistų?

Taip dozė ta pati, tik schema šį kartą trumpa. Naujųjų vaistų nesiūlė, aš jau buvau aptarusi prieš mėnesį, kad leisimės Gonalį, todėl praeitą savaitę po Bykovos užsukau pas Treijsą "pigiau" nusipirkti. Šeštadienį ryte jau einu apžiūrėti kaip sekasi foliukus auginti smile.gif

Bonuska, linkiu sekmingo starto!
Zaliuze, sukaupk paskutinius optimizmo likucius. Kol nera HCG, tol mes neigiamais testais netikime schmoll.gif
Beta, tikrai tu jau gali baigti triznioti smile.gif faktas, kad pas tave leliukas jau tvirtai isirauses sedi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 06 29, 07:29)
Labas rytas mergaites, na ka didzioji diena, jau greit vaziuosiu kraujo atiduot, toliau bus kaip bus teks priimt naujienas  bijau.gif Siandien pasidariau dar viena neigiama testa, na sustojo visas reikalas pasimate permatoma pirma tada antra juostele ir mano nelaimei pirma isnyko, o antra paraudonavo..jau beveik buvau spejus apsidziaugt ir tada vel  blink.gif matau kad teks soka telefonu patirt, verksiu bet kokiu atveju is liudesio ar dziaugsmo   unsure.gif

Geros dienos visom, geru testu tom kas nekantrauja  mirksiukas.gif

Zaliuze nu tie tavo testai keisti kazkokie, turiu as ta 6 jausma kad kabinasi pas tave maziukas smile.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 29, 08:03)
Nu dabar triznioju toliau  ax.gif  Siandien 8 dpi, dariausi testa.Kaip ir vakar, grieztai pagal taisykles.O ten buvo parasyta, kad vertinti po 5 minuciu ir ne ilgiau nei po 10-15. Tai va.Siandien po gal 4-5 min. pradejo vaidelentis kazkoks vaiduoklis, po 10 min. jis jau buvo visai gerai matomas net is toliau.Nezinau dabar ka cia galvoti, sirdis trankos po visa pilva  unsure.gif  Gal man vis gi pasivaideno, tai ziuresiu rytoj ka parodys.

Beta1 bigsmile.gif bigsmile.gif Teigiamas saulele, nu ***** kaip faina thumbup.gif Davai pasidaryk tu ta krauja anksciau, ka? Nu patryzniok ten kur reikia, tiksliau ten kur mes norim lotuliukas.gif

QUOTE(Iride @ 2011 06 29, 09:20)
Taip dozė ta pati, tik schema šį kartą trumpa. Naujųjų vaistų nesiūlė, aš jau buvau aptarusi prieš mėnesį, kad leisimės Gonalį, todėl praeitą savaitę po Bykovos užsukau pas Treijsą "pigiau" nusipirkti. Šeštadienį ryte jau einu apžiūrėti kaip sekasi foliukus auginti smile.gif

Iride - su startu i sekme tave mazute 4u.gif Kelintas tavo bandymas cia bus? blush2.gif

Keberiokst - sekmes pas Bykova, labai man idomu ka ji darys (man juk irgi kabinosi kazkas (jei galima tai pavadinti kabinimusi) bet pabego labai anksti, ti labai idomu, ka galima padaryti tokiu atveju). Na ir padvigubejusio HCG vel siandien linkim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 29 birželio 2011 - 09:09
beta 1 jauciu ,kad tu nestuke.gif
zaliuze ir keberiokst laikau snd uz jus kumscius suspaudus tvirtai tvirtai wub.gif

mergaites ,o as vakar sapnavau kad turiu toki grazu berniuka ,o snd jau kad berniuka ir mergaite,kaip gera sapnuoti tokius sapnus, biggrin.gif sapnuoju ir tuo paciu galvoju,kad tik neatsibusciau,kad tik neatsibusciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 29 birželio 2011 - 09:34
Keberioks, Beta1, su kasdien degamos sventos zvakutes liepsna nuejo mano mintys ten kur reikia wub.gif dziaugiuos labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 06 29, 10:30)
Keberioks, Beta1, su kasdien degamos sventos zvakutes liepsna nuejo mano mintys ten kur reikia  wub.gif dziaugiuos labai  wub.gif

prisidedu drinks_cheers.gif
Zaliuze,laikykis ir is anksto nors kaip ir sunku nepasiduoki 4u.gif mergyt,tiesiog ne visada testukai parodo tuos laimingus II.Lauksiu nekantriai skaiciuku,kazkaip as irgi jauciu,o gal tiesiog noriu kad tu butum nestuke.gif LAIKYKIS 4u.gif
Atsakyti
Merginoms dideliausios sekmes, laukiame pasipilanciu geru naujienu! bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Beta1! valio! kraujo, kraujo, kraujo! Nu kaip faina! wub.gif wub.gif
Iride gero starto su nuostabia pabaiga!
Zaliuze laukiam, laukiam, laukiam! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 29, 10:07)
Iride - su startu i sekme tave mazute  4u.gif  Kelintas tavo bandymas cia bus?  blush2.gif

Man antras bandymas, rengiuosi jau nuo vasario smile.gif Vizitai į Londoną tyrimams, nuo balandžio vaistai slopinantys imuninę sistemą, LIT injekcijos pas Bykovą, šią savaitę lašins imunoglobuliną. Gaila, kad jokių injekcijų pozityviam mąstymui ir optimizmui nėra - imčiau iš karto kelias dozes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 06 29, 10:30)
Keberioks, Beta1, su kasdien degamos sventos zvakutes liepsna nuejo mano mintys ten kur reikia  wub.gif dziaugiuos labai  wub.gif

Prasau neversti manes bliauti biggrin.gif

Rositele, noriu, kad tos sventos liepsneles pakaktu ir jusu seimai wub.gif

Zaliuze - laukiam tavo ziniu.Kantriai, bet uztikrintai mirksiukas.gif

Warwara - siandien meniu bus Zaliuzes kraujas ir Keberiokst biggrin.gif Manasis bus savaitgalio atrakcija tongue.gif

Labai bijau prisisvaigti, nes tvirto atsakymo ir uztikrinto nera ir dar kuri laika nebus.As, kaip ir LediDididi, nerasiu ramybes tol, kol negirdesiu sirdeles.Kartais skaudi patirtis ismoko buti atsargiem, neleisti tam dziaugsmui tryksti per krastus.Tai vat del to taip nepatikliai ir itariai dar ziuriu i ta testa, su dar didesniu nerimu laukiu rytojaus.Bet aciu, kad padedat laukti kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 06 29, 11:27)
Man antras bandymas, rengiuosi jau nuo vasario smile.gif Vizitai į Londoną tyrimams, nuo balandžio vaistai slopinantys imuninę sistemą, LIT injekcijos pas Bykovą, šią savaitę lašins imunoglobuliną. Gaila, kad jokių injekcijų pozityviam mąstymui ir optimizmui nėra - imčiau iš karto kelias dozes  biggrin.gif

Oho kaip rimtai ruosiates, o kodel net Londone tyrimai? Ar cia gyvenat? (Cia - nes ir as Londone:) ) Nu su tiek pastangu tikrai bus atlyginta 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 29, 11:32)
Labai bijau prisisvaigti, nes tvirto atsakymo ir uztikrinto nera ir dar kuri laika nebus.As, kaip ir LediDididi, nerasiu ramybes tol, kol negirdesiu sirdeles.Kartais skaudi patirtis ismoko buti atsargiem, neleisti tam dziaugsmui tryksti per krastus.Tai vat del to taip nepatikliai ir itariai dar ziuriu i ta testa, su dar didesniu nerimu laukiu rytojaus.Bet aciu, kad padedat laukti kartu  4u.gif

Nu ka jei jau uzsispyrei netiketi tai mes uz tave patikesim, suprantu atsarguma ypac po pereitu patirciu, bet Betute reikia ir tikejimo ir teigiamu emociju wub.gif Nu laukiam kantriai mes to savaitgalio tada 4u.gif

O as mergaites vakare pranesiu kaip ir kas, kada startuojam ir pan. Siandien einam planu aptarti. Nu mokamas tai mokamas tas bandymas, bet kaip gera ant dusios kad nereikia laukti iki 2012 vasario!!! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 29 birželio 2011 - 10:46
QUOTE(Citas @ 2011 06 29, 11:44)
Oho kaip rimtai ruosiates, o kodel net Londone tyrimai? Ar cia gyvenat? (Cia - nes ir as Londone:) ) Nu su tiek pastangu tikrai bus atlyginta  4u.gif

Del to, kad Londone ir Cikagoje daromi tyrimai del imuninio nevaisingumo. Londonas pasirode arciau smile.gif
Atsakyti