QUOTE(Iride @ 2011 06 28, 22:59)
Kadangi taip smagu birželio mėnesį šiame skyrelyje, jungiuosi ir aš anksčiau nei planuota - ką tik susileidau pirmą Gonalio dozę
Atsiprašau iš anksto, jei daug tryzniosiu artimiausias savaites
Daugiau negu as, tikriausiai tau neiseis triznioti
As visas cia jau is ne tik is kantrybes, bet jau ir is proto vedu
Papildyta:
QUOTE(zaliuze @ 2011 06 29, 07:29)
Labas rytas mergaites, na ka didzioji diena, jau greit vaziuosiu kraujo atiduot, toliau bus kaip bus teks priimt naujienas
Siandien pasidariau dar viena neigiama testa, na sustojo visas reikalas pasimate permatoma pirma tada antra juostele ir mano nelaimei pirma isnyko, o antra paraudonavo..jau beveik buvau spejus apsidziaugt ir tada vel
matau kad teks soka telefonu patirt, verksiu bet kokiu atveju is liudesio ar dziaugsmo
Zaliuze, dabar stipriai stipriai susikaupiam ir pralaukiam tas keleta valandeliu.Bet matai, testas ne visom rodo tokia diena, t.y. retai kam rodo.Musu visu organizmai labai skirtingai ir ne visom vienodai issiskiria HCG i krauja.Visai nesenai cia viena mergaite daresi testa, nieko nerode, ta pacia diena pasidare HCG, o atsakymas buvo kazkoks virs 50.Taip kad, bandom neinterpretuoti, kol dar ne laikas
Laikykis
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 28, 21:14)
Beta,as uz teigiama sysiu
As irgi
Nu dabar triznioju toliau
Siandien 8 dpi, dariausi testa.Kaip ir vakar, grieztai pagal taisykles.O ten buvo parasyta, kad vertinti po 5 minuciu ir ne ilgiau nei po 10-15. Tai va.Siandien po gal 4-5 min. pradejo vaidelentis kazkoks vaiduoklis, po 10 min. jis jau buvo visai gerai matomas net is toliau.Nezinau dabar ka cia galvoti, sirdis trankos po visa pilva
Gal man vis gi pasivaideno, tai ziuresiu rytoj ka parodys.