Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Beta,ir as uz teigiama sysiu
clap_1.gif vacation4.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 28, 20:29)
Zaliuze,as kumscius rytoj visa diena uz tave spausiu  4u.gif

Is pat ryto begsiu kraujo atiduot, tikiuos iki pietu rezultatu kai tik zinosiu nesvarbu kokius informuosiu, zinau kaip visos lauksit wub.gif

Kukulka, ciaudek i sveikata jamu viska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2011 06 28, 19:31)
Apciaudau visas, kurioms rytojus lemiama dienele  nestuke.gif  wub.gif

Imu imu,man labai reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 06 28, 21:34)
Beta,ir as uz teigiama sysiu 
clap_1.gif  vacation4.gif
Papildyta:

Is pat ryto begsiu kraujo atiduot, tikiuos iki pietu rezultatu kai tik zinosiu nesvarbu kokius informuosiu, zinau kaip visos lauksit  wub.gif

gal kai vis matome neigiamus rezultatus nepavyksta patiketi kad gali buti teigiamas.Manau ir tikiu kad tikrai bus ir pas atve ir pas Beta1 teigiami rezultatai thumbup.gif Laikau kumstukus labai suspaudus wub.gif lauksiu rytojaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 06 28, 18:28)
Aciu, Cituk, laikai vilti iki paskutinio, siandien dar laikinai  nestuke.gif O ryt suzinosim tiesa, bus kaip bus nieko cia nepakeisi, aciu uz palaikyma  mirksiukas.gif
Papildyta:
Siandien 9 dpi... nu zinau kad gali nerodyt dar bet kazkaip netikiu sekeme, gal cia kalta paranoja  doh.gif

Oj ir ka as be jusu daryciau  group.gif

Tau dirziuko reikia doh.gif 9dpi tikisi vaiduokli pamatyt blink.gif Man 11dpi vos matoma rode ir tai kuri tik su lupa galima buvo iziuret lotuliukas.gif

Linkiu teigiamu atsakymu visoms rytoj ir visusiukai jums 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Kadangi taip smagu birželio mėnesį šiame skyrelyje, jungiuosi ir aš anksčiau nei planuota - ką tik susileidau pirmą Gonalio dozę cool.gif Atsiprašau iš anksto, jei daug tryzniosiu artimiausias savaites blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 06 28, 22:59)
Kadangi taip smagu birželio mėnesį šiame skyrelyje, jungiuosi ir aš anksčiau nei planuota - ką tik susileidau pirmą Gonalio dozę  cool.gif Atsiprašau iš anksto, jei daug tryzniosiu artimiausias savaites  blush2.gif

Su startu didis.gif Kaip tau gyd? Ar skyrė tą pačią dozę kaip LV? Ar nesiūlė tų jų naujųjų reklamuojamų vaistų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 28 birželio 2011 - 22:16
Sendien ir as buvau pas gydytoja.. tai Gonali pradesiu leistis nuo 30 dienos,prasides stimuliacija .. siek tiek nerimauju sake sunkiai tas svirkstas traukiasi .. bet manau kaip nors susileisiu ... ax.gif
Atsakyti
Keberiokst wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites, na ka didzioji diena, jau greit vaziuosiu kraujo atiduot, toliau bus kaip bus teks priimt naujienas bijau.gif Siandien pasidariau dar viena neigiama testa, na sustojo visas reikalas pasimate permatoma pirma tada antra juostele ir mano nelaimei pirma isnyko, o antra paraudonavo..jau beveik buvau spejus apsidziaugt ir tada vel blink.gif matau kad teks soka telefonu patirt, verksiu bet kokiu atveju is liudesio ar dziaugsmo unsure.gif

Geros dienos visom, geru testu tom kas nekantrauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Zaliuze, kaip suprantu tave....ir palaikau, kad ir kas bebutu, Tu neviena...
Atsakyti
Kadangi taip smagu birželio mėnesį šiame skyrelyje, jungiuosi ir aš anksčiau nei planuota - ką tik susileidau pirmą Gonalio dozę  cool.gif Atsiprašau iš anksto, jei daug tryzniosiu artimiausias savaites  blush2.gif

Daugiau negu as, tikriausiai tau neiseis triznioti hihihi.gif As visas cia jau is ne tik is kantrybes, bet jau ir is proto vedu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zaliuze @ 2011 06 29, 07:29)
Labas rytas mergaites, na ka didzioji diena, jau greit vaziuosiu kraujo atiduot, toliau bus kaip bus teks priimt naujienas  bijau.gif Siandien pasidariau dar viena neigiama testa, na sustojo visas reikalas pasimate permatoma pirma tada antra juostele ir mano nelaimei pirma isnyko, o antra paraudonavo..jau beveik buvau spejus apsidziaugt ir tada vel  blink.gif matau kad teks soka telefonu patirt, verksiu bet kokiu atveju is liudesio ar dziaugsmo  unsure.gif

Zaliuze, dabar stipriai stipriai susikaupiam ir pralaukiam tas keleta valandeliu.Bet matai, testas ne visom rodo tokia diena, t.y. retai kam rodo.Musu visu organizmai labai skirtingai ir ne visom vienodai issiskiria HCG i krauja.Visai nesenai cia viena mergaite daresi testa, nieko nerode, ta pacia diena pasidare HCG, o atsakymas buvo kazkoks virs 50.Taip kad, bandom neinterpretuoti, kol dar ne laikas mirksiukas.gif Laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 28, 21:14)
Beta,as uz teigiama sysiu  lithuania.gif

As irgi biggrin.gif

Nu dabar triznioju toliau ax.gif Siandien 8 dpi, dariausi testa.Kaip ir vakar, grieztai pagal taisykles.O ten buvo parasyta, kad vertinti po 5 minuciu ir ne ilgiau nei po 10-15. Tai va.Siandien po gal 4-5 min. pradejo vaidelentis kazkoks vaiduoklis, po 10 min. jis jau buvo visai gerai matomas net is toliau.Nezinau dabar ka cia galvoti, sirdis trankos po visa pilva unsure.gif Gal man vis gi pasivaideno, tai ziuresiu rytoj ka parodys.
Atsakyti

QUOTE(bonuska @ 2011 06 28, 23:04)
Sendien ir as buvau pas gydytoja.. tai Gonali pradesiu leistis nuo 30 dienos,prasides stimuliacija .. siek tiek nerimauju sake sunkiai tas svirkstas traukiasi .. bet manau kaip nors susileisiu ...  ax.gif

sekmiuko abejoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti