QUOTE(Beta1 @ 2011 06 28, 14:44)
Tai zinoma, kad mano prioritetas yra tie kleckai, kur padek Dieve, jie pas mane vis dar yra
bet siaip, labai nemaloni situacija nepaisant visko.Bet ai, kaip nors.As gi kareivis
Tiesiog atrodo tas kvepavimas ir taip jau sulaikytas belaukiant tos dienos kai viskas bus aisku su tais maziukais, o cia dar kad mazai nepasirodytu - streso doze
Bet ei, jeigu testas rytoj rodys ryskesni vaiduokli - pazadu del nieko nesijaudint
Rodys rodys jei jau dabar rodo tai tik ryskes tuoj bus nebe vaiduoklis o didelis krutantis pilvas
Papildyta:
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 06 28, 14:56)
sveikutes nu va parsivezem pasutini savo zirniuka is keturiu lasteliu jau spejo pasidalint iki 8 o vakar sake dar buvo tik 4,sake stiprus embrionukas tik duok dieve kad ir toliau jis toks stiprus butu ir galiausiai pasiliktu pas mane tas maziukas angeliukas kurio ilgai laukiam...dar kazkaip reik rast kokia veikkla kad maziau galvot ir laukt kol prabegs dvi savaiteles....si karta net isodimas lengvas buvo visiskai nieko nejauciau ir jokiu tepliojimu nebuvo palyginus su kitais 3 buvusiais....dar tik lieka laukt ir nedrasiai tiket
Sveikinimai, tikekimes kad tas stipruolis pas tave liks 9 menesiam
Papildyta:
Mergaites prisipazinsiu saziningai siandien isskydau visai, net nezinau ar jau noriu to rytojaaus, taip bijau blogu rezultatu, kad
Pozymiu jokiu testai neigiami, nesitikiu jau net, nu gal kazkur giliai viduje, sako juk viltis durniu motina, siandien nervuota visa jau 2 kart apsiverkiau i lubas ziuredama, ant visu ir visko kas juda rekiu, zodziu nelengva jauciu su manim, labiausiai suniukui nes jis vis salia