Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Beta1
Viskas bus gerai!
Atsakyti
sveikutes nu va parsivezem pasutini savo zirniuka is keturiu lasteliu jau spejo pasidalint iki 8 o vakar sake dar buvo tik 4,sake stiprus embrionukas tik duok dieve kad ir toliau jis toks stiprus butu ir galiausiai pasiliktu pas mane tas maziukas angeliukas kurio ilgai laukiam...dar kazkaip reik rast kokia veikkla kad maziau galvot ir laukt kol prabegs dvi savaiteles....si karta net isodimas lengvas buvo visiskai nieko nejauciau ir jokiu tepliojimu nebuvo palyginus su kitais 3 buvusiais....dar tik lieka laukt ir nedrasiai tiket smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 06 28, 15:56)
sveikutes nu va parsivezem pasutini savo zirniuka is keturiu lasteliu jau spejo pasidalint iki 8 o vakar sake dar buvo tik 4,sake stiprus embrionukas tik duok dieve kad ir toliau jis toks stiprus butu ir galiausiai pasiliktu pas mane tas maziukas angeliukas kurio ilgai laukiam...dar kazkaip reik rast kokia veikkla kad maziau galvot ir laukt kol prabegs dvi savaiteles....si karta net isodimas lengvas buvo visiskai nieko nejauciau ir jokiu tepliojimu nebuvo palyginus su kitais 3 buvusiais....dar tik lieka laukt ir nedrasiai tiket smile.gif

wub.gif Ramiu 2 savaiteliu ir graziu skaiciuku wub.gif
Atsakyti

ramaus laukimo 4u.gif
O tavo snaigute vienisa lauke taves? Nes LT tai netaiko tokios praktikos, kad po viensa saldyt g.gif
Atsakyti

Vilmosa wub.gif Turi dabar labai labai stipriai tiketi, nes turi labai labai stipru kleckiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 06 28, 17:11)
ramaus laukimo  4u.gif
O tavo snaigute vienisa lauke taves? Nes LT tai netaiko tokios praktikos, kad po viensa saldyt  g.gif

Taiko taiko LT mirksiukas.gif Mano vieną užšaldė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2011 06 28, 16:52)
Taiko taiko LT  mirksiukas.gif Mano vieną užšaldė  ax.gif

g.gif o man po viena atsisake saldyt, nes tipo vienisas uzsals g.gif
Atsakyti

Labutis visoms wub.gif
gal mergaites nesupyks doh.gif

KEBERIOKSTUK wub.gif labai stipriai mergyt tave apkabinu stipriai stipriai ir meldziuos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 06 28, 12:56)

Sveikinu Mergyt,ramaus laukimo ir daug tikejimo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 06 28, 18:03)
g.gif o man po viena atsisake saldyt, nes tipo vienisas uzsals  g.gif

Man įdėjo 1 ir 2 blasto, tuomet liko 1 blasto, pasakė, kad labai stipri ir užšaldė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 06 28, 16:11)
ramaus laukimo  4u.gif
O tavo snaigute vienisa lauke taves? Nes LT tai netaiko tokios praktikos, kad po viensa saldyt  g.gif

ne po viena uzsaldytas o 3 buvo, tai du sausi buvo isodine bet aisku be jokiu rezultatu,o dar ta paskutini isodino...
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 06 28, 17:23)
Sveikinu Mergyt,ramaus laukimo ir daug tikejimo  4u.gif  4u.gif

aciu saulyt bandysim ramiai laukt bet zinot kaip ten buna su tuo laukimu....dar ziuriu per lietuvos ryto programa lietuva tiesiogiai apie dirbtini apvaisinima ir toks pyktis ima nes kartais pagalvoju is kur tokiu atsilikusiu zmoniu atsiranda doh.gif doh.gif doh.gif o dar politikoj sedi
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2011 06 28, 16:11)
ramaus laukimo  4u.gif

aciu mergyt,bandysim laikytis bet dar neaisku uz ko tongue.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 28, 13:50)
Aisku,dabar tradicinis klausimas :tai ka dabar daryti? hihihi.gif rolleyes.gif

Mazyte viltis jau apsigyveno,tikiuosi kas diena stipres ir ji ir hcg ax.gif

sveikinu saulyt ir linkiu kad viskas butu gerai
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 28, 13:42)
Siandieninis  hcg 15.98  bigsmile.gif
Padidejo daugiau nei dvigubai,rytoj varau i Ryga.

thumbup.gif Sakiau, kad negali nepasisekti ax.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 28, 15:44)
Tai zinoma, kad mano prioritetas yra tie kleckai, kur padek Dieve, jie pas mane vis dar yra  bigsmile.gif  bet siaip, labai nemaloni situacija nepaisant visko.Bet ai, kaip nors.As gi kareivis  tongue.gif  Tiesiog atrodo tas kvepavimas ir taip jau sulaikytas belaukiant tos dienos kai viskas bus aisku su tais maziukais, o cia dar kad mazai nepasirodytu - streso doze  doh.gif

Bet ei, jeigu testas rytoj rodys ryskesni vaiduokli - pazadu del nieko nesijaudint  ax.gif

drinks_cheers.gif Dabar turi svarbesnių reikalų biggrin.gif

Ramaus laukimo 4u.gif
Atsakyti