Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

keberiokst sveikinu,tikejau tavo sekme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 28, 13:50)
Aisku,dabar tradicinis klausimas :tai ka dabar daryti? hihihi.gif rolleyes.gif

Mazyte viltis jau apsigyveno,tikiuosi kas diena stipres ir ji ir hcg ax.gif

bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
tai dabar laukiame zaliuzes ir betutes puikiausiu naujienu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 28, 13:50)
Aisku,dabar tradicinis klausimas :tai ka dabar daryti? hihihi.gif rolleyes.gif

Mazyte viltis jau apsigyveno,tikiuosi kas diena stipres ir ji ir hcg ax.gif

Zinai,as tai jauciu dar pakartociau hcg poryt,kad jau tikrai tikrai isitikinti,nes gi cia LT gali daryti kiek nori hcg,o va paskui sakei siausi i UK,tai nebepasidarysi taip lengvai ax.gif
Tai,kad taip stipriai leliukas kabinasi,tai labai gerai wub.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 28, 14:39)
Tai tauta reikalauja dabar ir mano kraujo ?  biggrin.gif Nu bet gal as dar su tais testais pasicackinsiu  g.gif  Kazkodel bijau to tyrimo, nes jeigu maziukas skaiciukas, nervu bus tiek pat ir dar daugiau  unsure.gif

Tauta reikalauja!!! drinks_cheers.gif Manau,Keberiokst sekmes ikvepta ir tu susigundyk nusileisti bent jau ketvirtadieni 4u.gif
Atsakyti
Zaliuzyte - tu pirma biggrin.gif

O man zinokit prie visos dar tos nervacijos prisidejo tai, kad mano virsininkas nori mane atleisti unsure.gif Zodziu prisivazinejau as i ta savo Ryga doh.gif Tai sedziu dabar tokioj itampoj nuo ryto, kad net zveriskas buves apetitas staiga dingo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 28, 12:42)
Siandieninis  hcg 15.98  bigsmile.gif
Padidejo daugiau nei dvigubai,rytoj varau i Ryga.

O taip smagu geras naujienas girdet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 28, 13:56)
Zaliuzyte - tu pirma  biggrin.gif

O man zinokit prie visos dar tos nervacijos prisidejo tai, kad mano virsininkas nori mane atleisti  unsure.gif  Zodziu prisivazinejau as i ta savo Ryga  doh.gif  Tai sedziu dabar tokioj itampoj nuo ryto, kad net zveriskas buves apetitas staiga dingo  verysad.gif

oi mazut kaip negerai verysad.gif i
dabar tik laukim geru tavo skaiciuku tada viskas susitvarkys,nes nieko blogo padaryt jie tada negales
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 28, 13:56)

O man zinokit prie visos dar tos nervacijos prisidejo tai, kad mano virsininkas nori mane atleisti  unsure.gif  Zodziu prisivazinejau as i ta savo Ryga  doh.gif  Tai sedziu dabar tokioj itampoj nuo ryto, kad net zveriskas buves apetitas staiga dingo  verysad.gif

Eit u nesinervuok tau negalima nervintis juk- bus tu darbu ne karo meas, gal tau ir geriau ilset ir apie vaikus galvot 4u.gif ...Jo as ryt kazkokiu ziniu turesiu...tik kazin kokiu, kazkaip nezinau ar linksma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 06 28, 12:19)
Eit u nesinervuok tau negalima nervintis juk- bus tu darbu ne karo meas, gal tau ir geriau ilset ir apie vaikus galvot  4u.gif ...Jo as ryt kazkokiu ziniu turesiu...tik kazin kokiu, kazkaip nezinau ar linksma ax.gif

Nu matai nelinksma jai! tik darykis krauja ir pralinksmesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 28, 14:56)

Nu tai kaip cia taip staiga dabar blink.gif Negali gi viena diena nieko o kita jau atleist? Ar mazina etatus ar kas? Tu juk anksciau sakei kas tau prioritetas nr 1, nesinervuok, o jei suzinosi kad laukiesi, tai tada jie negales taves atleisti ane? jau nebeseku lt istatymu, tai nezinau kokias teises ten nestukes turi schmoll.gif Tai bosas atejo ir pasake tiesiai sviesiai?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 28, 11:56)

Be nervu! saugok savo zirniukus,jie svarbiau nei darbas dabar,o be to tikrai n karo metas bus tu darbu.Laikykis saulele 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai zinoma, kad mano prioritetas yra tie kleckai, kur padek Dieve, jie pas mane vis dar yra bigsmile.gif bet siaip, labai nemaloni situacija nepaisant visko.Bet ai, kaip nors.As gi kareivis tongue.gif Tiesiog atrodo tas kvepavimas ir taip jau sulaikytas belaukiant tos dienos kai viskas bus aisku su tais maziukais, o cia dar kad mazai nepasirodytu - streso doze doh.gif

Bet ei, jeigu testas rytoj rodys ryskesni vaiduokli - pazadu del nieko nesijaudint ax.gif
Atsakyti