Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 28, 09:58)
Nu komike tu as negaliu  biggrin.gif  Tu zinok as bijau cia prisifantazuot, uztat taip kritiskai ir spoksau i tuos testus, kaip detektyve kokia  biggrin.gif  Krauja leisiu  gal sestadieni  g.gif  Iki to laiko bandysiu testus prievartaut, kad ka rimciau parodytu.

Dziaukis kad as dar nepasodinta ant hormonu, nes tada komizmas susimaisytu su pasiutimu tai duociau as cia garo, dabar biski valdausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jei rimtai tai kadangi faktus tu einamuoju momentu tiesiog ignoruoji tai mes cia mandom tau juos dar ir dar karta pakartoti. Ponia detektyve, tavo NT siandien rode vaiduokle ir jis pasirode nepraejus 15min. FAKTAS
Atsakyti
Labas rytas, damos!
Atsisesiu ramiai laukti tikru teigiamu Betos rezultatu!
Man tai ka, dar pora dienu ir galima bus sveikinti.

Atsakyti
Oi mergaites, bijau, kad netektu jusu nuvilti unsure.gif Ziuresiu ka tas biesas testas rytoj ryte rodys g.gif

Geriau dabar palaukiam Keberiokst rezu.Cia tai bent tikras faktas bus be jokiu haliucinaciju biggrin.gif
Atsakyti
Beta1
Oi mergaites, bijau, kad netektu jusu nuvilti  Ziuresiu ka tas biesas testas rytoj ryte rodys

Siaip cia viskas vyksta bangom: tai ateina eile damu, kurie nedaro NT ir krauja priduoda min po 12 dienos. Dabar banga daryti testa vos ne po isodinimo is kart (Keberiokst varianta neimam, jinai priversta)
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 28, 08:16)
Beje, apie testus.Noreciau zinoti testo pavadinima, kuris net po 5 paru neparodo antros blankios juosteles.Nes nu as tokiu nerandu  doh.gif  Arba man rimtai akyse rodosi  biggrin.gif  Tuos kur dabar turiu RapiPreg, tai po valandos gal islenda staiga netiketai antra juostele  biggrin.gif  Tai siandien nusprendziau apsisioti ta testa ir tiesiog spoksoti i ji kaip pagal instrukcija, ne daugiau nei 10-15 min., nes paskui jau atseit vertint nebegalima.Tai va.Po kokiu 8-9 min pradejo vaidentis toks vos matomas antras pagaliukas.....nu bet toks labai vos matomas.Ir ne is karto, o praejus tom beveik 10 minuciu ir jam po truputi pradedant dziuti.Tai nurasiau kaip neigiama, nes nu jeigu tas vaiduoklis butu buves, butu is karto pasirodes  irnesakyk.gif
Beje, jau pradedu siaubintis po truputi  fear.gif

As dariausi testa jautru 9 DPI ir man ne is karto isryskejo o uz keletos minuciu, o as jau buvau nestuke.gif su trynukais, taip kad ramiai, vaiduoklis vaidenasi kantrybes, veliau greit isryskes. Beje sapnavau tave kazkada tai buvai ka tik po gydytojo konsultacijos kuris tikrai patvirtino kad laukies biggrin.gif Taip kad jei nestuke tokius sapnus sapnuoja tai jau bus teisybe.. biggrin.gif Ta proga virusiukas tau 2.gif 2.gif
Ir kitos gaudykit 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristuciuke: 28 birželio 2011 - 09:38
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 06 28, 10:36)
As dariausi testa jautru 9 DPI ir man ne is karto isryskejo o uz keletos minuciu, o as jau buvau nestuke.gif su trynukais, taip kad ramiai, vaiduoklis vaidenasi kantrybes, veliau greit isryskes. Beje sapnavau tave kazkada tai buvai ka tik po gydytojo konsultacijos kuris tikrai patvirtino kad laukies biggrin.gif Taip kad jei nestuke tokius sapnus sapnuoja tai jau bus teisybe.. biggrin.gif Ta proga virusiukas tau 2.gif  2.gif
Ir kitos gaudykit 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Aciu tau labai,vadinas bent iki 9 dpi busiu ramesne ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 06 28, 10:31)
Beta1

Siaip cia viskas vyksta bangom: tai ateina eile damu, kurie nedaro NT ir krauja priduoda min po 12 dienos. Dabar banga daryti testa vos ne po isodinimo is kart (Keberiokst  varianta neimam, jinai priversta)

Ek, tas mados klyksmas.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 28, 05:16)
Beje, apie testus.Noreciau zinoti testo pavadinima, kuris net po 5 paru neparodo antros blankios juosteles.Nes nu as tokiu nerandu  doh.gif  Arba man rimtai akyse rodosi  biggrin.gif  Tuos kur dabar turiu RapiPreg, tai po valandos gal islenda staiga netiketai antra juostele  biggrin.gif  Tai siandien nusprendziau apsisioti ta testa ir tiesiog spoksoti i ji kaip pagal instrukcija, ne daugiau nei 10-15 min., nes paskui jau atseit vertint nebegalima.Tai va.Po kokiu 8-9 min pradejo vaidentis toks vos matomas antras pagaliukas.....nu bet toks labai vos matomas.Ir ne is karto, o praejus tom beveik 10 minuciu ir jam po truputi pradedant dziuti.Tai nurasiau kaip neigiama, nes nu jeigu tas vaiduoklis butu buves, butu is karto pasirodes  irnesakyk.gif

Beje, jau pradedu siaubintis po truputi  fear.gif

Nesisiaubink Betute,mano testas antrea juostele parode gal po 15min labai blankia turejau per lupa ja iziureti ax.gif Kita diena ji jau ryskejo..taip kad viskas gerai ryskias II pamatysi netrukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 06 28, 13:18)
Nesisiaubink Betute,mano testas antrea juostele parode gal po 15min labai blankia turejau per lupa ja iziureti  ax.gif Kita diena ji jau ryskejo..taip kad viskas gerai ryskias II pamatysi netrukus  mirksiukas.gif

Nu pamatysim dar kaip cia bus ax.gif O tu manes ten lauk, jeigu ka, gerai ? biggrin.gif

Beje, kaip ten Keberiokst su tuo pakartotinu HCG ? Bais jau idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Siandieninis hcg 15.98 bigsmile.gif
Padidejo daugiau nei dvigubai,rytoj varau i Ryga.

Viltekns,nueik pas giniu jei neramu,taip bus geriau nei nervuosies.Man krutines nejautrumas reiske negera dalyka,kitoms viskas buna gerai,cia reikalas labai individualus ir tikrai ne pagal viena kurpaliu.Daryk taip,kaip tau ramiau butu 4u.gif

Beta,as tau sakau,vaiduokliai yra gerai.Gal krauja nusileisk?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 28, 13:42)
Siandieninis  hcg 15.98  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Ne neabejojau tuo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 28, 13:42)
Siandieninis  hcg 15.98  bigsmile.gif

Valio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst valiooo!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti