Labas rytas miargaites
Zaliuze, visks normaliai
Darykis krauja rytoj, o iki tol netrizniok.Nu bent pabandytk.Is tiesu tai net ir testa darytis tokioj ankstybej ir tiketis pamatyti ten ka nors jame yra laaabai mazai sansu
Sakyciau jau 14-15 dpi, o vis dar nera net vaiuoklio, tai gal tada butu galima svarsyti, kad nu maza ka, gal tikrai nesikabino.O dabar - kantrybes.Dievuliau, kaip gera patarimus dalinti, bet paciai ju nesilaikyti
Keberiokst - laukiam siandiena tavo rezu toliau.Man jau visai patinka taip kas diena vis laukti
Bagyra606, o kodel jus keliaujat pas tuos genetikus ?
Kokie rupesciai jus kankina ?
Nu o as tai gyvenu gyvenima, kuri valdo visi imanomi PMS pozymiai 7 pdi: issiputus kaip varle, ryju viska ka pamatau, paros laikas ir valgymo objektas jau nebesvarbus, eina viskas
MB pradeda galvoti, kad esu kokios pasiutliges apsesta, nes pikta kaip velnias
O kad butu dar smagiau, vakar visa vakara meslungis kojas apsedo
Gal kokiu vitaminu truksta ar ko tai ten ?
Beje, apie testus.Noreciau zinoti testo pavadinima, kuris net po 5 paru neparodo antros blankios juosteles.Nes nu as tokiu nerandu
Arba man rimtai akyse rodosi
Tuos kur dabar turiu RapiPreg, tai po valandos gal islenda staiga netiketai antra juostele
Tai siandien nusprendziau apsisioti ta testa ir tiesiog spoksoti i ji kaip pagal instrukcija, ne daugiau nei 10-15 min., nes paskui jau atseit vertint nebegalima.Tai va.Po kokiu 8-9 min pradejo vaidentis toks vos matomas antras pagaliukas.....nu bet toks labai vos matomas.Ir ne is karto, o praejus tom beveik 10 minuciu ir jam po truputi pradedant dziuti.Tai nurasiau kaip neigiama, nes nu jeigu tas vaiduoklis butu buves, butu is karto pasirodes
Beje, jau pradedu siaubintis po truputi