Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2011 06 27, 20:14)
Kadangi dariau milijona testu ir jie visada neigiami, kad ir kiek belaikyciau tai esu isitikinus kad testai be priezasties 2 bruksneliu nerodo, juk sauleje nera hcg o jie i tai reaguoja ir tik i tai  thumbup.gif  Nu nebet melionas buvo papuves bet siaip tai kazkaip netikiu kad nuo vaisiaus nei is sio nei is to supykintu. Gal as over optimiste, bet vis tiek tikiu kad viskas bus gera  drinks_cheers.gif

Beta1 - mazu koki testuka apsysiojai, juk ne tavo dabartinei buseinai islaukti iki ryto  tongue.gif ?

Keberiokst - na laukiam didejanciu skaiciuku ryt  4u.gif

Naa, Cituk, tavo optimizmas man patinka drinks_cheers.gif tikiuosi kad tavo nuojauta si karta geresne nei mano paranoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 06 27, 21:57)
Kalbant apie testa kai namo grizau jau buvo 2 bruksniai bet nemanau kad galima vertint testa po 6 valandu prastovejusi ant saules ax.gif

Zaliuze wub.gif , cia tai naujiena pasakei thumbup.gif Man taip pat jei jau neigiamas, tai net po 5paru istraukus toks ir buna, o kaip tuomet noredavau pamatyti ta isdziuvusi antra bruksti, kuris vel atgaivintu viltis doh.gif Kad tu zinotum kaip as laukiu tavo teigiamo atsakymo... wub.gif

Betute, uz tave taip pat kumstukai suspausti, jauciu pas tave viskas bus gerai... mirksiukas.gif

Keberiokst, tyliai tyliai sveikinu, manau si karta viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
[quote=avilte,2011 06 27, 20:52]
Zaliuze wub.gif , cia tai naujiena pasakei thumbup.gif Man taip pat jei jau neigiamas, tai net po 5paru istraukus toks ir buna, o kaip tuomet noredavau pamatyti ta isdziuvusi antra bruksti, kuris vel atgaivintu viltis doh.gif Kad tu zinotum kaip as laukiu tavo teigiamo atsakymo... wub.gif

Na nezinau mergaites, bijau prisisvajot labai jau skauda nusimint paskui doh.gif Jei atvirai nei tikiu nei netikiu si kar doh.gif a, et bus kaip bus, suzinosim treciadieni, bet kitu sekme neabejoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2011 06 27, 09:36)
Keberiokst, as tikiu, kad tavo leliukas i tave kabinasi stipriai stipriai ir toliau laikau kumstelius thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

wub.gif drinks_cheers.gif 4u.gif

Zaliuze, laukiame dar vieno teigiamo testuko. bigsmile.gif wub.gif 4u.gif

Beta, biggrin.gif 4u.gif

Visoms geros nuotaikos ir tikejimo!!! 4u.gif
Atsakyti
Nu neigiami tie testai mergaites, siandien 9 DPI padariau dar viena nu ir spekit nieko doh.gif Na viskas bus galutinai aisku ryt, bet kazkaip imu galvot kad teks dar taure kita isgerti ir karteli nuryt ir si karta blush2.gif Gaila aisku nuvilt visas laukiancias geru naujienu nu bet tai kad nieko nesidaro ir testai nieko nerodo, ziuresiu ka sitas rodys kai grisiu, manau vakar tas tikrai nuo karscio subludino tai si kart iseidama testa i spinta idejau, o ne ant palanges palikau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas miargaites 4u.gif

Zaliuze, visks normaliai mirksiukas.gif Darykis krauja rytoj, o iki tol netrizniok.Nu bent pabandytk.Is tiesu tai net ir testa darytis tokioj ankstybej ir tiketis pamatyti ten ka nors jame yra laaabai mazai sansu ax.gif Sakyciau jau 14-15 dpi, o vis dar nera net vaiuoklio, tai gal tada butu galima svarsyti, kad nu maza ka, gal tikrai nesikabino.O dabar - kantrybes.Dievuliau, kaip gera patarimus dalinti, bet paciai ju nesilaikyti biggrin.gif

Keberiokst - laukiam siandiena tavo rezu toliau.Man jau visai patinka taip kas diena vis laukti bigsmile.gif

Bagyra606, o kodel jus keliaujat pas tuos genetikus ? unsure.gif Kokie rupesciai jus kankina ?

Nu o as tai gyvenu gyvenima, kuri valdo visi imanomi PMS pozymiai 7 pdi: issiputus kaip varle, ryju viska ka pamatau, paros laikas ir valgymo objektas jau nebesvarbus, eina viskas biggrin.gif MB pradeda galvoti, kad esu kokios pasiutliges apsesta, nes pikta kaip velnias ax.gif O kad butu dar smagiau, vakar visa vakara meslungis kojas apsedo doh.gif Gal kokiu vitaminu truksta ar ko tai ten ? g.gif

Beje, apie testus.Noreciau zinoti testo pavadinima, kuris net po 5 paru neparodo antros blankios juosteles.Nes nu as tokiu nerandu doh.gif Arba man rimtai akyse rodosi biggrin.gif Tuos kur dabar turiu RapiPreg, tai po valandos gal islenda staiga netiketai antra juostele biggrin.gif Tai siandien nusprendziau apsisioti ta testa ir tiesiog spoksoti i ji kaip pagal instrukcija, ne daugiau nei 10-15 min., nes paskui jau atseit vertint nebegalima.Tai va.Po kokiu 8-9 min pradejo vaidentis toks vos matomas antras pagaliukas.....nu bet toks labai vos matomas.Ir ne is karto, o praejus tom beveik 10 minuciu ir jam po truputi pradedant dziuti.Tai nurasiau kaip neigiama, nes nu jeigu tas vaiduoklis butu buves, butu is karto pasirodes irnesakyk.gif

Beje, jau pradedu siaubintis po truputi fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 28 birželio 2011 - 07:17
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 28, 08:16)
Nu o as tai gyvenu gyvenima, kuri valdo visi imanomi PMS pozymiai 7 pdi: issiputus kaip varle, ryju viska ka pamatau, paros laikas ir valgymo objektas jau nebesvarbus, eina viskas biggrin.gif  MB pradeda galvoti, kad esu kokios pasiutliges apsesta, nes pikta kaip velnias  ax.gif O kad butu dar smagiau, vakar visa vakara meslungis kojas apsedo  doh.gif  Gal kokiu vitaminu truksta ar ko tai ten ?  g.gif

Beje, apie testus.Noreciau zinoti testo pavadinima, kuris net po 5 paru neparodo antros blankios juosteles.Nes nu as tokiu nerandu  doh.gif  Arba man rimtai akyse rodosi  biggrin.gif  Tuos kur dabar turiu RapiPreg, tai po valandos gal islenda staiga netiketai antra juostele  biggrin.gif  Tai siandien nusprendziau apsisioti ta testa ir tiesiog spoksoti i ji kaip pagal instrukcija, ne daugiau nei 10-15 min., nes paskui jau atseit vertint nebegalima.Tai va.Po kokiu 8-9 min pradejo vaidentis toks vos matomas antras pagaliukas.....nu bet toks labai vos matomas.Ir ne is karto, o praejus tom beveik 10 minuciu ir jam po truputi pradedant dziuti.Tai nurasiau kaip neigiama, nes nu jeigu tas vaiduoklis butu buves, butu is karto pasirodes  irnesakyk.gif

Beje, jau pradedu siaubintis po truputi  fear.gif

Dar vis bandai itikinti savo,kad nesilauki? lotuliukas.gif Jau net testas laiku ima vaiduokli rodyti,o tu vis tiek ji neigiamu laikai lotuliukas.gif Nu,bet skaiciuku jau nepaneigsi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 06 28, 08:33)
Dar vis bandai itikinti savo,kad nesilauki? lotuliukas.gif Jau net testas laiku ima vaiduokli rodyti,o tu vis tiek ji neigiamu laikai lotuliukas.gif Nu,bet skaiciuku jau nepaneigsi wub.gif

Aciu katyti uz tikejima, bet kai jis man neparodo jo is karto, kazkaip ziuriu kiek rezervuotai ax.gif Pas mane vis dar nedinges tas jaunatviskas maksimalizmas - arba viskas arba nieko biggrin.gif

Atsakyti
labas rytas mergaites 4u.gif
visos mergaites laikykits,tikekit jums tikrai pasiseks wub.gif

norejau paklausti mergaiciu kam yra pavyke pastoti ar buvo kam nors ,kad krutine nebe jautri pasidaro,visai jos nebeskauda?man jau antra diena kai neskauda jos,o anksciau net prisiliesti negaledavau,***** as jau prisigalvojau visokiu dalyku negeru:(((((
Atsakyti
Kvepia gerom naujienom, laukiame toliau sulaike kvepavima! bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 06 28, 06:40)
, manau vakar tas tikrai nuo karscio subludino tai si kart iseidama testa i spinta idejau, o ne ant palanges palikau lotuliukas.gif

As vis tiek isikibus laukiu tavo kraujo, nenoriu tiketi, kad nepasiseke, pasikartosiu - testai be jokio reikalo nerodo 2 pagaliu smile.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 28, 08:16)
Labas rytas miargaites  4u.gif

Zaliuze, visks normaliai  mirksiukas.gif  Darykis krauja rytoj, o iki tol netrizniok.Nu bent pabandytk.Is tiesu tai net ir testa darytis tokioj ankstybej ir tiketis pamatyti ten ka nors jame yra laaabai mazai sansu  ax.gif Sakyciau jau 14-15 dpi, o vis dar nera net vaiuoklio, tai gal tada butu galima svarsyti, kad nu maza ka, gal tikrai nesikabino.O dabar - kantrybes.Dievuliau, kaip gera patarimus dalinti, bet paciai ju nesilaikyti  biggrin.gif

Nu o as tai gyvenu gyvenima, kuri valdo visi imanomi PMS pozymiai 7 pdi: issiputus kaip varle, ryju viska ka pamatau, paros laikas ir valgymo objektas jau nebesvarbus, eina viskas  biggrin.gif  MB pradeda galvoti, kad esu kokios pasiutliges apsesta, nes pikta kaip velnias  ax.gif O kad butu dar smagiau, vakar visa vakara meslungis kojas apsedo  doh.gif  Gal kokiu vitaminu truksta ar ko tai ten ?  g.gif

Beje, apie testus.Noreciau zinoti testo pavadinima, kuris net po 5 paru neparodo antros blankios juosteles.Nes nu as tokiu nerandu  doh.gif  Arba man rimtai akyse rodosi  biggrin.gif  Tuos kur dabar turiu RapiPreg, tai po valandos gal islenda staiga netiketai antra juostele  biggrin.gif  Tai siandien nusprendziau apsisioti ta testa ir tiesiog spoksoti i ji kaip pagal instrukcija, ne daugiau nei 10-15 min., nes paskui jau atseit vertint nebegalima.Tai va.Po kokiu 8-9 min pradejo vaidentis toks vos matomas antras pagaliukas.....nu bet toks labai vos matomas.Ir ne is karto, o praejus tom beveik 10 minuciu ir jam po truputi pradedant dziuti.Tai nurasiau kaip neigiama, nes nu jeigu tas vaiduoklis butu buves, butu is karto pasirodes  irnesakyk.gif

Beta1 -reikalauju kad sau taikytum savo pacios issakytus zodzius ten auksciau Zaliuzei. Nu ale ot merga uzsisipyrus cool.gif testa rodo vaiduokli bet neee jis gi betai vis tiek atrodo neigiamas, gi beta nori ryskaus pagalio antro nesvarbu kad dar tik 7dpi. Kada kraujas tau, ketvirtadieni? Ir dar vakar berods ane tik per lupa matei vaiduokli, siandien jau plika akimi matosi, vadinasi ryskeja thumbup.gif

Keberiokst - linkiu didejancio HCG!!!
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 28, 09:50)
Beta1 -reikalauju kad sau taikytum savo pacios issakytus zodzius ten auksciau Zaliuzei. Nu ale ot merga uzsisipyrus cool.gif  testa rodo vaiduokli bet neee jis gi betai vis tiek atrodo neigiamas, gi beta nori ryskaus pagalio antro nesvarbu kad dar tik 7dpi. Kada kraujas tau, ketvirtadieni? Ir dar vakar berods ane tik per lupa matei vaiduokli, siandien jau plika akimi matosi, vadinasi ryskeja  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu komike tu as negaliu biggrin.gif Tu zinok as bijau cia prisifantazuot, uztat taip kritiskai ir spoksau i tuos testus, kaip detektyve kokia biggrin.gif Krauja leisiu gal sestadieni g.gif Iki to laiko bandysiu testus prievartaut, kad ka rimciau parodytu.

Zaliuze, as irgi reikalauju tavo kraujo lithuania.gif biggrin.gif

Vilte-kns, man atrodo viskas cia normaliai pas tave mirksiukas.gif Nezinau net ar gali ta krutine VISA nestuma buti vienodai jautri g.gif Zinau tik tiek, kad kai pagimdziau savo sunu tik tada supratau, kad turiu papus tongue.gif Iki to laiko nei ten kas jautru buvo nei ka..... schmoll.gif Bet jeigu jau siaubingai neramu, pasiskambink Treijsui, jis tau paaiskins mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 28 birželio 2011 - 08:59