Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 06 27, 14:21)
Citas

Vyna geriu ir gersiu (bokalas raudono vyno 2 kart i savaite nagali padaryti zalos), folio rugsti - ne. Sakau gi - pabodo!  ax.gif

ne tai ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 06 27, 12:11)
Atsižvelgiant į laiką, man šie skaičiai super gerai atrodo  thumbup.gif Kokį tu progesteroną naudoji? Leidžiamą?

Leidziama Gestone,kas ryt i dupce bakst ir psio.Nieko ten baisaus,tikejausi nenormalaus skausmo,o cia baika palyginus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 06 27, 12:21)
Citas

Vyna geriu ir gersiu (bokalas raudono vyno 2 kart i savaite nagali padaryti zalos), folio rugsti - ne. Sakau gi - pabodo!  ax.gif

Ziurint bokalas koks,as namie turiu ir po litra tokius,o dar geriau paieskojus vestuvine dovana tokia buvo gal kokiu 3 litru taure lotuliukas.gif tai jei tokiu po pora... hihihi.gif Vyna ir as megstu tongue.gif ,pasiilgau jau.Buvau nusipirkus bealkoholinio,tai ispyliau,pasaipa ten is vyno ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2011 06 27, 13:04)
Zaliuze, as dariausi birzeli praeitu metu...

Nu labai jau as sergu uz tave, tikiu ir noriu , kad tau pasisektu...

Aciu labai, na tikiuosi ir as kad viskas bus gerai doh.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst
Buvau nusipirkus bealkoholinio,tai ispyliau,pasaipa ten is vyno ir tiek.

Jo bealkogolinio vyno skoni ir as nesupratau. Jau geriau normaliu vynogiu sulciu smile.gif
O bokalas pas mane normalus - 100-200 gr. smile.gif Su drugeliais! lotuliukas.gif
Atsakyti
man buvo hiperstimuliacija prasidejo iskart po isodinimo kelias dienas lasalines buvo skirtos kad isvarytu skyscius jie kaupiasi bet neisena,skausmo labai nebuvo bet pilvas tai issipute labai net issigandus buvau nei kelniu neuzisegiau,kaip praejo daktare sake jei pastosiu pasikartos tai po isodinimo praejo gera savaite gal 10 dienu pradejo vel pusti pilva ir rinktis skysciai butinai reikia daug vandens gerti
Atsakyti
QUOTE(stella** @ 2011 06 27, 15:33)
man buvo hiperstimuliacija prasidejo iskart po isodinimo kelias dienas lasalines buvo skirtos kad isvarytu skyscius jie kaupiasi bet neisena,skausmo labai nebuvo bet pilvas tai issipute labai net issigandus buvau nei kelniu neuzisegiau,kaip praejo daktare sake jei pastosiu pasikartos tai po isodinimo praejo gera savaite gal 10 dienu pradejo vel pusti pilva ir rinktis skysciai butinai reikia daug vandens gerti

Nu as geriu ta vandeni, apie 1,5-2 l per diena bandau. Bet siaip nejauciu nieko, pilvas papustas, bet nieko neskauda.Kelnes uzsisegu, bet pilvuka vaikstau itraukus tongue.gif Tai sakai, reiketu apie 10 dienu po isodinimo palaukti, kad butu galima tiketis kazko tokio.Tai nuraminai mane ax.gif Beje, po punkcijos man nebuvo jokio didesnio putimo, skausmo ar kitokio diskomforto.Tai dabar jeigu tas pastojimas pas mane bus, tai sios savaites gale tureciau pradet jaust kazka stipriau g.gif

Aciu tau dar karteli uz atsakyma, nes jau pradejau jaudintis, galvojau, kad jau pries kelias dienas turejau pradet jaust ta zadeta diskomforta.

Jezau, dabar galvoju, nu kokiu dalyku as trokstu biggrin.gif Diskomforto biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

as cia ne i tema, bet po nestumo vi smemiu nebuvo, nulekiau pas M.t.y. uzsirasiau, ir aisku kaip specialiai jo sprasidejo labai gausios, na bet pas ja kai buvau jau buvo pabaiga, cia as taip galvojau, sako pas tave OHo kokia stora gleivine..kazkoki pavadinima pasake, gleivines kazkokiatentomija... g.gif sake jei neissivalys teks gert KT..o neee... doh.gif
kiausides ir likusios policistines..tik va su gleivine ciudas, liepe pasidaryt NT, jis neigiamas, paskambinau pranesiau, sako turbut labai kraujuoji, tai ci anormalu, opas mane ne velnio, t.y. ne laso..tai kokio bieso ten nesivalo g.gif liepe ateit kai baigsis MM..o kad jos ne nesiruosia nei prasidet nei bagtis..gal kazka zinote apie tai, gal bandyt koki homeopata rasti? doh.gif kazkaip ne kaip man nuskambejo tas pavadinimas, ir vis gi nesu sveika kaip noreciau..
Aciu 4u.gif
Atsakyti
labukas mergaites, na stai uzsiregistarvua rugpjucio men pas genetikus eisiu , konsultacijai ir tyrimui, tikiuos kad suteiks vilti, siokia tokia, bet daug is to nesitikiu, kad paskui vel netektu nusivilti
Atsakyti
Vaje mergaites jauciu kazkuo apsinuodijau, nezinau ar vaistai neiseis lauk, pilvas gurguliuoja, o jau bloga tai bilekaip, kazin nieko jei vaistus isvemsiu g.gif Na reik tiketis kad susilaikys jie, bet kazko labai jau bloga...Aisku dar ir pasidziaugt spejau kad supykino, juk tai irgi pozymis doh.gif Na bet greiciausiai busiu kazko netinkamo uzvalgius fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliuze: 27 birželio 2011 - 18:05
QUOTE(zaliuze @ 2011 06 27, 19:04)
Vaje mergaites jauciu kazkuo apsinuodijau, nezinau ar vaistai neiseis lauk, pilvas gurguliuoja, o jau bloga tai bilekaip, kazin nieko jei vaistus isvemsiu g.gif Na reik tiketis kad susilaikys jie, bet kazko labai jau bloga...Aisku dar ir pasidziaugt spejau kad supykino, juk tai irgi pozymis doh.gif Na bet greiciausiai busiu kazko netinkamo uzvalgius fool.gif

Nu o kodel tu jau taip nori paneigti kad tas blogumas gali but susijes su nestuke.gif ax.gif Juk zinai ka valgei? ar buvo kas itartino? blush2.gif Nu as noriu tiketi kad tavo blogumas tai jau nestuke.gif hormonu pasekme tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 27, 19:43)
Nu o kodel tu jau taip nori paneigti kad tas blogumas gali but susijes su  nestuke.gif   ax.gif  Juk zinai ka valgei? ar buvo kas itartino?  blush2.gif  Nu as noriu tiketi kad tavo blogumas tai jau  nestuke.gif hormonu pasekme  tongue.gif

Na apkaltinau meliona blush2.gif bet blogumas jau praejo dabar pilvas burbuliuoja ir maudzia kaip pries mmm blush2.gif vaje, man paranoja, kazkaip nebetikiu vel kad galiu but nestuke.gif Gal tie testai ir nieko gero pries kraujo tyrima neduoda, tik nustoji tiket doh.gif Kalbant apie testa kai namo grizau jau buvo 2 bruksniai bet nemanau kad galima vertint testa po 6 valandu prastovejusi ant saules ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliuze: 27 birželio 2011 - 19:58
QUOTE(zaliuze @ 2011 06 27, 20:57)
Na apkaltinau meliona blush2.gif bet blogumas jau praejo dabar pilvas burbuliuoja ir maudzia kaip pries mmm blush2.gif vaje, man paranoja, kazkaip nebetikiu vel kad galiu but nestuke.gif Gal tie testai ir nieko gero pries kraujo tyrima neduoda, tik nustoji tiket doh.gif Kalbant apie testa kai namo grizau jau buvo 2 bruksniai bet nemanau kad galima vertint testa po 6 valandu prastovejusi ant saules ax.gif

Kadangi dariau milijona testu ir jie visada neigiami, kad ir kiek belaikyciau tai esu isitikinus kad testai be priezasties 2 bruksneliu nerodo, juk sauleje nera hcg o jie i tai reaguoja ir tik i tai thumbup.gif Nu nebet melionas buvo papuves bet siaip tai kazkaip netikiu kad nuo vaisiaus nei is sio nei is to supykintu. Gal as over optimiste, bet vis tiek tikiu kad viskas bus gera drinks_cheers.gif

Beta1 - mazu koki testuka apsysiojai, juk ne tavo dabartinei buseinai islaukti iki ryto tongue.gif ?

Keberiokst - na laukiam didejanciu skaiciuku ryt 4u.gif
Atsakyti