QUOTE(stella** @ 2011 06 27, 15:33)
man buvo hiperstimuliacija prasidejo iskart po isodinimo kelias dienas lasalines buvo skirtos kad isvarytu skyscius jie kaupiasi bet neisena,skausmo labai nebuvo bet pilvas tai issipute labai net issigandus buvau nei kelniu neuzisegiau,kaip praejo daktare sake jei pastosiu pasikartos tai po isodinimo praejo gera savaite gal 10 dienu pradejo vel pusti pilva ir rinktis skysciai butinai reikia daug vandens gerti
Nu as geriu ta vandeni, apie 1,5-2 l per diena bandau. Bet siaip nejauciu nieko, pilvas papustas, bet nieko neskauda.Kelnes uzsisegu, bet pilvuka vaikstau itraukus
Tai sakai, reiketu apie 10 dienu po isodinimo palaukti, kad butu galima tiketis kazko tokio.Tai nuraminai mane
Beje, po punkcijos man nebuvo jokio didesnio putimo, skausmo ar kitokio diskomforto.Tai dabar jeigu tas pastojimas pas mane bus, tai sios savaites gale tureciau pradet jaust kazka stipriau
Aciu tau dar karteli uz atsakyma, nes jau pradejau jaudintis, galvojau, kad jau pries kelias dienas turejau pradet jaust ta zadeta diskomforta.
Jezau, dabar galvoju, nu kokiu dalyku as trokstu
Diskomforto