Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Warwara @ 2011 06 27, 12:52)
zaliuze
Tai lauksim stipriu skaiciuku  thumbup.gif
Man butinai bandys auginti iki 5 paros.

Na tu ju turi nemazai tai tikiuos visi bus stipruoliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 10:30)
Faktas tik tas,kad yra virs 5,reiskias kabinasi.Su tuom man reikia dabar ir gyvent.Kokie skaiciai bebutu,mano atveju,interpretacijoms vietos bus visada daug.Reikia tik tiketis,kad mazius bus stiprus ir nores likti,o mano imunine jei bandys kilti,bus paslanki vartojamiems vaistams.
Praeita karta,hcg dariau 6dpi5di,cia butu rytoj vakare,hcg buvo 21,sake labai geras tokiam laikui,tai ir dabartinis 7.55 man labai neblogas skaiciukas ax.gif

Bykova sake viskas cia gerai,pakartoti rytoj,skambinti ir vaziuoti treciadieni.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
zaliuze
Na tu ju turi nemazai tai tikiuos visi bus stipruoliai

As turiu tik 2 doh.gif Bet kito pasirinkimo nera - reik auginti, didinti tikimybe nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 06 26, 14:07)
Vilmuk,svarbiausia,kad atsiltu. Mano ne visi atsilo sad.gif

jo saulele svarbiausia kad atsiltu mano tie 3 be problemu atsilo tik kad neisikabino,ar koks ten biesas buvo su jais.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 06 27, 13:01)
zaliuze

As turiu tik 2  doh.gif Bet kito pasirinkimo nera - reik auginti, didinti tikimybe  nestuke.gif

Lauksim geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Zaliuze, as dariausi birzeli praeitu metu...

Nu labai jau as sergu uz tave, tikiu ir noriu , kad tau pasisektu...
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 13:30)
Faktas tik tas,kad yra virs 5,reiskias kabinasi.Su tuom man reikia dabar ir gyvent.Kokie skaiciai bebutu,mano atveju,interpretacijoms vietos bus visada daug.Reikia tik tiketis,kad mazius bus stiprus ir nores likti,o mano imunine jei bandys kilti,bus paslanki vartojamiems vaistams.
Praeita karta,hcg dariau 6dpi5di,cia butu rytoj vakare,hcg buvo 21,sake labai geras tokiam laikui,tai ir dabartinis 7.55 man labai neblogas skaiciukas ax.gif

Bykova sake viskas cia gerai,pakartoti rytoj,skambinti ir vaziuoti treciadieni.

as tai isitikinus, kad viskas ten kabinasi ir kad ryt dides ir kad tu techniskai nestuke.gif dabar susikoncentruok ne kaip pastoti, bet kaip islaikyti savo maziuka (us), o jei dar daktare visai rami, tai ji jau tikrai geriau zino nei mes cia visos kartu paemus. Laukiam skaiciuku ryt wub.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 13:35)
Zodziu, reik duot zmogui normaliai isiimplantuot, isikuist i patalus ir paskui vertint  biggrin.gif

Cia tu apie savo zmogu ar Keberiokst zmogu bigsmile.gif Tikiuosi ir ta ir ta, nes ir tavo zmogui reik duot sanca normaliai implantuotis o tada jau jis tau du pirstus iskels, kolkas tik viena mamai rodo (ir zinom kuri lotuliukas.gif )

QUOTE(Warwara @ 2011 06 27, 13:36)
Cituk, mano sekantis bandymas - pasiimti saldytos knopkytes. Tai gi jokios schemos, gal tik nedidele stimuliacija.

As zinot galvoju kad tos visos arlklines vaistu doze man atminti visai istryne. Nugi pamirsau, kad turi snaiguciu. As neturiu tai galvoju kad ir kiti neturi smile.gif Tai smagu, tada, mazink vyno dozes ir ruoskis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 12:55)
HCG 7.55  biggrin.gif
PRG 166.8

Atsižvelgiant į laiką, man šie skaičiai super gerai atrodo thumbup.gif Kokį tu progesteroną naudoji? Leidžiamą?
Atsakyti
Citas
Tai smagu, tada, mazink vyno dozes ir ruoskis

Neaaa, vyno dozes ir taip nedideles ir ruostis kategoriskai nenoriu! Pabodo! mirksiukas.gif ir taip gerai bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 06 27, 14:12)
Citas

Neaaa, vyno dozes ir taip nedideles ir ruostis kategoriskai nenoriu! Pabodo!  mirksiukas.gif  ir taip gerai bus  thumbup.gif

Kai sakiau ruoskis, tai tik vyno dozes ir turejau omeny smile.gif Aisku kad nieko ypatingo cia ir neprisiruosi. Nu bet foline rugsti tikiuosi geri ax.gif
Atsakyti
Citas
Kai sakiau ruoskis, tai tik vyno dozes ir turejau omeny  Aisku kad nieko ypatingo cia ir neprisiruosi. Nu bet foline rugsti tikiuosi geri 

Vyna geriu ir gersiu (bokalas raudono vyno 2 kart i savaite nagali padaryti zalos), folio rugsti - ne. Sakau gi - pabodo! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 06 27, 14:10)
Cia tu apie savo zmogu ar Keberiokst zmogu  bigsmile.gif  Tikiuosi ir ta ir ta, nes ir tavo zmogui reik duot sanca normaliai implantuotis o tada jau jis tau du pirstus iskels, kolkas tik viena mamai rodo (ir zinom kuri  lotuliukas.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu as apie Keberiokst zmogu kalbejau, bet tikriausiai tinka ir mano zmogui biggrin.gif
Atsakyti