QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 13:30)
Faktas tik tas,kad yra virs 5,reiskias kabinasi.Su tuom man reikia dabar ir gyvent.Kokie skaiciai bebutu,mano atveju,interpretacijoms vietos bus visada daug.Reikia tik tiketis,kad mazius bus stiprus ir nores likti,o mano imunine jei bandys kilti,bus paslanki vartojamiems vaistams.
Praeita karta,hcg dariau 6dpi5di,cia butu rytoj vakare,hcg buvo 21,sake labai geras tokiam laikui,tai ir dabartinis 7.55 man labai neblogas skaiciukas
Bykova sake viskas cia gerai,pakartoti rytoj,skambinti ir vaziuoti treciadieni.
as tai isitikinus, kad viskas ten kabinasi ir kad ryt dides ir kad tu techniskai
dabar susikoncentruok ne kaip pastoti, bet kaip islaikyti savo maziuka (us), o jei dar daktare visai rami, tai ji jau tikrai geriau zino nei mes cia visos kartu paemus. Laukiam skaiciuku ryt
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 13:35)
Zodziu, reik duot zmogui normaliai isiimplantuot, isikuist i patalus ir paskui vertint
Cia tu apie savo zmogu ar Keberiokst zmogu
Tikiuosi ir ta ir ta, nes ir tavo zmogui reik duot sanca normaliai implantuotis o tada jau jis tau du pirstus iskels, kolkas tik viena mamai rodo (ir zinom kuri
)
QUOTE(Warwara @ 2011 06 27, 13:36)
Cituk, mano sekantis bandymas - pasiimti saldytos knopkytes. Tai gi jokios schemos, gal tik nedidele stimuliacija.
As zinot galvoju kad tos visos arlklines vaistu doze man atminti visai istryne. Nugi pamirsau, kad turi snaiguciu. As neturiu tai galvoju kad ir kiti neturi
Tai smagu, tada, mazink vyno dozes ir ruoskis