Keberiokst, as tikiu, kad tavo leliukas i tave kabinasi stipriai stipriai ir toliau laikau kumstelius
T.P.Keberiokst
Norejai nors 5, gavai 7,5. Tai ka? Per daug gal tau?! Tegu auga tie skaiciai! Laikyk visom priemonem!
Beta1, nea, nei stipraus geriau (nes geriu tik vyna), nei vemiau (aplamai niekad nevemiu... pavydziu net tiems kurie tai gali). Tiesiog pasakiau vyrui - nu gi nieko tokio, jei aplamai nepagimdysim. Jis pasake, aisku nieko tokio. Ryte paaiskejo kad zudbut mums reikia vaiko
Cituk, mano sekantis bandymas - pasiimti saldytos knopkytes. Tai gi jokios schemos, gal tik nedidele stimuliacija.
Norejai nors 5, gavai 7,5. Tai ka? Per daug gal tau?! Tegu auga tie skaiciai! Laikyk visom priemonem!
Beta1, nea, nei stipraus geriau (nes geriu tik vyna), nei vemiau (aplamai niekad nevemiu... pavydziu net tiems kurie tai gali). Tiesiog pasakiau vyrui - nu gi nieko tokio, jei aplamai nepagimdysim. Jis pasake, aisku nieko tokio. Ryte paaiskejo kad zudbut mums reikia vaiko
Cituk, mano sekantis bandymas - pasiimti saldytos knopkytes. Tai gi jokios schemos, gal tik nedidele stimuliacija.
QUOTE(Warwara @ 2011 06 27, 12:21)
Gal Jei viskas oki-doki, tai planuoju uz 5 savaiciu jau isodinima aptureti.
Bet iki to dar tiek jeigu...
As cia buvau, skaiciau. Bet nerasiau. Nes buvo man labai, labai bloga. Praeijau visas pykcio stadijas, man pagerejo. Ko arciau proceso pradzia, to ruzavesni akiniai. Nu ir tegu
Bet iki to dar tiek jeigu...
As cia buvau, skaiciau. Bet nerasiau. Nes buvo man labai, labai bloga. Praeijau visas pykcio stadijas, man pagerejo. Ko arciau proceso pradzia, to ruzavesni akiniai. Nu ir tegu
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 12:55)
HCG 7.55
PRG 166.8
PRG 166.8
Zaliuze, o pas tave saldyti buvo kuriuo metu? Ar jau buvo vitrifikacija ar ilgasis saldymas buvo naudotas? As irgi turiu 4 saldytus ten pat...
Beta1
Nusiramink bent 3 dienom dar
Jei jau taip neramu, gal geraiu kraujas, nei burtai prie testo?!
Zodziu, reik duot zmogui normaliai isiimplantuot, isikuist i patalus ir paskui vertint
Antspaudas - parasas!Nusiramink bent 3 dienom dar
Jei jau taip neramu, gal geraiu kraujas, nei burtai prie testo?!
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 12:30)
Bykova sake viskas cia gerai,pakartoti rytoj,skambinti ir vaziuoti treciadieni.
zaliuze
Pas tave dabar yra saldyti embrionai, ar ne?
Ir kaip sodino? Naturaliame cikle? Ar atsalde ir is kart idejo? Neaugino daugiau?
Ir kaip sodino? Naturaliame cikle? Ar atsalde ir is kart idejo? Neaugino daugiau?
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 13:30)
Faktas tik tas,kad yra virs 5,reiskias kabinasi.Su tuom man reikia dabar ir gyvent.Kokie skaiciai bebutu,mano atveju,interpretacijoms vietos bus visada daug.Reikia tik tiketis,kad mazius bus stiprus ir nores likti,o mano imunine jei bandys kilti,bus paslanki vartojamiems vaistams.
Praeita karta,hcg dariau 6dpi5di,cia butu rytoj vakare,hcg buvo 21,sake labai geras tokiam laikui,tai ir dabartinis 7.55 man labai neblogas skaiciukas
Praeita karta,hcg dariau 6dpi5di,cia butu rytoj vakare,hcg buvo 21,sake labai geras tokiam laikui,tai ir dabartinis 7.55 man labai neblogas skaiciukas
Taigi pradzioj tie skaiciukai greiciau auga negu dvigubai,tai ziurek,ryt gal jau ir butu tie 21 Ir is viso,jei logiskai galvojant,tai ta implantacija gal tik vakar prasidejo,tai reikia duoti zmogui nomaliai isiimplantuot,taip kad ramiai,Mamyte, treciadieni jau lauksim skaiciuku virs 20
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 13:30)
Super Nu ir viskas.Jeigu cia gerai, tai daugiau nebeinterpretuojam, o dziaugiames tavim
Butinai pranesk koks kilimas rytoj
QUOTE(asiuklis1 @ 2011 06 27, 12:38)
Zaliuze, o pas tave saldyti buvo kuriuo metu? Ar jau buvo vitrifikacija ar ilgasis saldymas buvo naudotas? As irgi turiu 4 saldytus ten pat...
Vaje cia paklasei, kad nezinau...ana karta meginau kova Tai va kovo gale mano kleckus ir uzsalde Dabar laikau jau pilve nu ir aisku tikiuosi...
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 06 27, 12:45)
zaliuze
As paciente kuri si menesi atsiribojo nenorejau daug klausinet tai net ir nezinau Man atrodo juos atsilde diena pries gal...o gal ir ta pacia, nu tikrai neklausiau tik atvaziavus suzinojau kad is 2 du ir atsilo, tik juos ir turejau Bet sake geri ir stiprus, tai kad zinotu ar jie stiprus ir geri manau reik biski laiko, tai gal diena pries O del naturalumo tai...ilgo veikimo dyphereline, toliau aisku crinone ir dar tris kart dienoj geriamas estrofem (sake jei pastoju gersiu ji mazdaug iki 12 savaites
zaliuze
Tai lauksim stipriu skaiciuku
Man butinai bandys auginti iki 5 paros.
Tai lauksim stipriu skaiciuku
Man butinai bandys auginti iki 5 paros.
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 13:35)
As dabar bandau taip ismastyt: jeigu siandien yra 7 dpi - HCG 7,55, tai remiantis ta logika, kad dvigubeja kas antra para, 9 dpi turetu buti HCG 15,1, o kokia 11 dpi HCG 30,2 ne prudai O gal ten pradzioj kokia kitokia kilimo dinamika yra, kai tik baigiasi implantacija ? Juk realiai tai embrionas greiciausiai net neisiimplantavo dar galutinai.
Zodziu, reik duot zmogui normaliai isiimplantuot, isikuist i patalus ir paskui vertint
Oi,ziuriu mes jau vienodom frazem kalbam
Pradzioj daznai buna,kad auga gerokai greiciau,dvigubeja vos ne kasdien,bet jei dvigubetu ir kas antra diena,tai irgi labai gerai