Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 12:53)
HCG 7.55  biggrin.gif
PRG 166.8

nu tai nezinau,ka su tokiais skaiciais daryt dabar  lotuliukas.gif
Dabar eisiu treciadieni.

Na,progesteronas tai geras 1 nestumo trimestro thumbup.gif o skaiciukas irgi liudija,kad kabinasi maziukas 4u.gif Nes jei gerai atsimenu kad nestumas jau nuo 5 skaitomas g.gif
tai tyliai tyliai pasveikinsiu,kad sekmes nenubaidyciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 12:55)
HCG 7.55  biggrin.gif
PRG 166.8

Dabar eisiu treciadieni.
Papildyta:
Jo,gi as ten salia gyvenu.

Einu skambint Bykovai.

Nu rimtai, o tai kaip cia dabar interpretuot ta 7,55 ? g.gif Tai gal gerai ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 12:56)
Nu rimtai, o tai kaip cia dabar interpretuot ta 7,55 ?  g.gif  Tai gal gerai ?  bigsmile.gif

laukiam ziniu is Bykovos ir labai meldziuosi kad tai butu labai gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 06 27, 12:21)
Citas

Gal smile.gif Jei viskas oki-doki, tai planuoju uz 5 savaiciu jau isodinima aptureti.
Bet iki to dar tiek jeigu...

As cia buvau, skaiciau. Bet nerasiau. Nes buvo man labai, labai bloga. Praeijau visas pykcio stadijas, man pagerejo. Ko arciau proceso pradzia, to ruzavesni akiniai. Nu ir tegu  thumbup.gif

Valio, uz 5 savaiciu tai greitai, tai reiskia kad tau taikys trumpa programa bigsmile.gif man taip greaitai tikrai nieko nebus g.gif O as maniau kad tu po 5 savaiciu ta vyno liune turetum mirkti tam pogrindi pas teveli lotuliukas.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 06 27, 12:35)
Beta1

Tam reikejo prisigerti kaip reikalas, vyrui prisneketi nesamoniu, ryte pakraupti  blink.gif  Ot sako gi geri zmones - problemos reikia garsiai ivardinti  blush2.gif

tai cia toks matau greitas blogumas, prisigert, prisisneket ir issiblaivius pasibaiset 4u.gif Paprastai kartais tiesiog privaloma visas susikaupusias blogas emocijas islieti. Tikiuosi dabar jau geriau tau ir vel keliausim i dabar jau sekminga IVF pabaiga wub.gif

Jauciu jau Beta nusipirko ir pasidare koki viena ar du testus, juk jau prabego apie valanda laiko lotuliukas.gif

Keberiokst - Aisku kad nestumas, juk tau tik 7dpi, eina sau net siurpai man prabego per kuna, isivaizduoju kaip tu jautiesi. As tikra kad kabinasi ir kas hcg tik dides, kaip suprantu poryt kartoji HCG?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 27 birželio 2011 - 12:00
QUOTE(Citas @ 2011 06 27, 12:58)
Jauciu jau Beta nusipirko ir pasidare koki viena ar du testus, juk jau prabego apie valanda laiko  lotuliukas.gif

Bandau susirinkti likusius sveiko proto likucius ir neiti daugiau to testo biggrin.gif bandau vis save isivaizduot sisiojancia ant dvieju testu lotuliukas.gif (tu rapipreg gi prisipirkus, reik irgi naudot biggrin.gif )
Atsakyti
Aciu mergaites uz padrasinimo zodziu, na tikrai 8dpi gal ankstoka, ryta buvau nusiminus dabar kazkaip po darbu gryzau namo ir papukai jautreja ir dar didesni uzaugo ir pilva vel maudzia-viltis gyva biggrin.gif

QUOTE(Citas @ 2011 06 27, 10:58)
O beje Keberiokst, Beta , zaliuze - ar jus visos atostogaujat situo laukimo laikotarpiu? Nu dvieju savaiciu tai man neiseis pasiimti, bet labai rimtai galvoju bet savaite, kad ramiai implantuotusi ten tie maziukai  ax.gif

O ne jokiu atostogu, tiesa viena laisvadieni turejau kita diena po isodinimo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 27, 11:55)
HCG 7.55  biggrin.gif
PRG 166.8

Dabar eisiu treciadieni.

Nu turbut reikia nusisypsot gerus skaicius pamaciu, laikyk ir nepaleisk savo maziuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 27, 13:03)
Bandau susirinkti likusius sveiko proto likucius ir neiti daugiau to testo  biggrin.gif  bandau vis save isivaizduot sisiojancia ant dvieju testu  lotuliukas.gif  (tu rapipreg gi prisipirkus, reik irgi naudot  biggrin.gif )

Ciudake to musu lotuliukas.gif Tai tu naudok tuos testus, bet jau bent daryk juos is pacio ryto kai koncentracija didziausia jei jau taip ziauriai netrivoji. lotuliukas.gif

Zaliuze - nu istempiam iki 10dpi ir pamatysi kaip bus viskas thumbup.gif Juk krutys jautreja ne be reikalo 4u.gif

Keberiokst kada skambinsi Bykovai?
Atsakyti
Ei o cia visas susirinkimas musu, tiek smalsuoliu nori geru naujienu. Kazin o cia man irgi isprotet ir darytis ryt testa ar nedurnet ir laukt treciadienio, kazkaip bijau kad jei ir ryt vaiduokliu nebus nusiminsiu...juk nors ir suvoki kad anksti bet nervina tas reikalas... g.gif

Oj tikiuos, Cituk, kad taip ir bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliuze: 27 birželio 2011 - 12:21
HCG 7.55  biggrin.gif
PRG 166.8

Dabar eisiu treciadieni.

Nu jo,vietos interpretacijai cia nemazai g.gif Bet kai tokia ankstyva dpi dareisi,tai turetu gera zadantys skaiciukai gal buti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 06 27, 11:24)
Nu jo,vietos interpretacijai cia nemazai g.gif Bet kai tokia ankstyva dpi dareisi,tai turetu gera zadantys skaiciukai gal buti wub.gif

Faktas tik tas,kad yra virs 5,reiskias kabinasi.Su tuom man reikia dabar ir gyvent.Kokie skaiciai bebutu,mano atveju,interpretacijoms vietos bus visada daug.Reikia tik tiketis,kad mazius bus stiprus ir nores likti,o mano imunine jei bandys kilti,bus paslanki vartojamiems vaistams.
Praeita karta,hcg dariau 6dpi5di,cia butu rytoj vakare,hcg buvo 21,sake labai geras tokiam laikui,tai ir dabartinis 7.55 man labai neblogas skaiciukas ax.gif

Bykova sake viskas cia gerai,pakartoti rytoj,skambinti ir vaziuoti treciadieni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 27 birželio 2011 - 12:35
HCG 7.55  biggrin.gif
PRG 166.8

Dabar eisiu treciadieni.
Papildyta:
Jo,gi as ten salia gyvenu.

Einu skambint Bykovai.

Tyliai sveikinu ir laikau suspaudus kumstukus, kad skaiciukai didetu 4u.gif

Beta1 na bet tu kokia nekantruole biggrin.gif
Beta1 ir Zaliuze kantrybes ir tikejimo, kad busit nestuke.gif 4u.gif Spaudziu kumscius uz jusu sekme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 06 27, 13:24)

As dabar bandau taip ismastyt: jeigu siandien yra 7 dpi - HCG 7,55, tai remiantis ta logika, kad dvigubeja kas antra para, 9 dpi turetu buti HCG 15,1, o kokia 11 dpi HCG 30,2 g.gif ne prudai g.gif O gal ten pradzioj kokia kitokia kilimo dinamika yra, kai tik baigiasi implantacija ? Juk realiai tai embrionas greiciausiai net neisiimplantavo dar galutinai.

Zodziu, reik duot zmogui normaliai isiimplantuot, isikuist i patalus ir paskui vertint biggrin.gif
Atsakyti